Top Philippines news site and company chief face tax evasion charges
(CNN)A move by the Philippines Justice Department to charge investigative news site Rappler with tax evasion is being seen as a thinly disguised attempt to stifle press freedom in the South East Asian country.
On Friday, the Justice Department said it had "found probable cause" to indict Rappler and its CEO and executive editor, former CNN bureau chief Maria Ressa, on charges of tax evasion.
"We are not at all surprised by the decision, considering how the Duterte administration has been treating Rappler for its independent and fearless reporting," Rappler said in statement.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Sen. Cindy Hyde-Smith, R-Miss., insisted Sunday that she was complimenting a supporter when she said, “If he invited me to a public hanging, I’d be on the front row,” a comment that was captured in a video recording.
και μια και λέμε για καθυστερημένους,ο Μπίλιας ανακάλυψε ότι η στρατηγική να απαιτεί παραπάνω λεφτά για προστασία από την ΕΕ όχι μόνο δεν πέτυχε αλλά γύρισε μπούμερανγκ και το πήρε κάπως στραβά
Nero έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 15:03
Dwarven Blacksmithρε συ τελικά είναι όντως καθυστερημένο αυτό εδώ. Τι σε έκανε να πιστεύεις ότι παριστάνει?
Επειδή έχει ποσταρει κάτι δύσκολους προγραμματιστικους γρίφους και έχει αξιολογήσει τις απαντήσεις υποθέτω ξέρει να τους λύνει κιόλας.
Εικάζω δηλαδή ότι δεν είναι θέμα ευφυΐας το πρόβλημα του, απλά είναι μη-νευροτυπικός με εμμονές.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Όχι, επειδή κουωτάρεις άτομα για να ποστάρεις "νια νια νια", και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, μάλλον η εικοστή.
Ο Ακόστα δεν είναι εμμονικός, είναι εχθρός του λαού. Μη χαλαρώνεις.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 21:54
Όχι, επειδή κουωτάρεις άτομα για να ποστάρεις "νια νια νια", και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, μάλλον η εικοστή.
Ο Ακόστα δεν είναι εμμονικός, είναι εχθρός του λαού. Μη χαλαρώνεις.
τα επιχειρήματά σου είναι για νια νια νια γλυκό μου αγόρι χρυσό παλικάρι
Δεν έχω ποστάρει κανένα επιχείρημα.
Δεδομένου ότι περνάς την παράθεση γεγονότων για "επιχειρήματα", δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ το λάθος μου, μάλλον είσαι όντως βραδύνους.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 22:07
Δεν έχω ποστάρει κανένα επιχείρημα.
Δεδομένου ότι περνάς την παράθεση γεγονότων για "επιχειρήματα", δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ το λάθος μου, μάλλον είσαι όντως βραδύνους.
Εν τω μεταξύ δεν πατάς καν κουόουτ.
Ας βάλω με την ευκαιρία και εγώ μερικά γεγονότα.
Τελικά τι έγινε με την εισβολή των ιδρωμένων,νταβραντισμένων καφέ αγοριών που ετοιμάζονταν απο μέρα σε μέρα να εισβάλουν στα αμερικάνικα σύνορα και βιάσουν τις αμερικάνες και στάλθηκε ο στρατός να τους αντιμετωπίσει? Αποκρούστηκε η εισβολή? Δεν ακούω τίποτα