Naida έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:59
Εγώ αν ήμουν ο kaskader και διάβαζα αυτά που έχουν γραφτεί από χρήστες που χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο φόρουμ τόσα χρόνια και είχα πρόσβαση στη βάση δεδομένων θα πατούσα ένα delete κάτι, σε live μετάδοση.
να τον γλειψουμε όπως εσύ για να την αφήσει άθικτη?
Εγώ αν ήμουν ο kaskader και διάβαζα αυτά που έχουν γραφτεί από χρήστες που χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο φόρουμ τόσα χρόνια και είχα πρόσβαση στη βάση δεδομένων θα πατούσα ένα delete κάτι, σε live μετάδοση.
να τον γλειψουμε όπως εσύ για να την αφήσει άθικτη?
Το ότι δεν καταλαβαίνεις την διαφορετική προσέγγιση ενός θέματος δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν...γαμησε το δεν θα το καταλάβεις.
στη γραμμη ναυτη και συ,
οποτε θέλετε δεν είναι σημαντικό, την πλάκα μας κάνουμε
οποτε θέλετε ξέρετε τι τραβούσε η καυμένη η διαχείριση με τιτάνιο έργο και δεν το αναγνωρίζετε ρε αχάριστοι
dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:24
στη γραμμη ναυτη και συ,
οποτε θέλετε δεν είναι σημαντικό, την πλάκα μας κάνουμε
οποτε θέλετε ξέρετε τι τραβούσε η καυμένη η διαχείριση με τιτάνιο έργο και δεν το αναγνωρίζετε ρε αχάριστοι
Βρε συ dna αλήθεια τώρα, τι είναι αυτό που θα άλλαζε αν γνώριζες 3 μέρες πριν ότι θα κλείσει; εκτός κι αν θεωρείς δεν έπρεπε καν να κλείσει. Ότι δεν είχαν το δικαίωμα δηλαδή να το κλείσουν.
Είχαν κάθε δικαίωμα να το κλείσουν όποτε τους καπνίσει, αφού τους ανήκε.
Επειδή όμως συμμετείχε και μια κοινότητα σ'αυτό, νομίζω πως δεν είχαν το ηθικό δικαίωμα να μην ειδοποιήσουν τα μέλη για το επικείμενο λουκέτο.
Τώρα το τι (και αν) θα άλλαζε κάτι για το κάθε μέλος εάν γνώριζε από πριν, λίγη σημασία έχει.
Στα παπαρια μας, βούρλο. Ξέρουμε τα σοβαρά σου νταντυισσιουικά κριτήρια λήψης αποφάσεων, δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιπλέον ρόμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 20 Απρ 2023, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aLiCat έγραψε: 20 Απρ 2023, 09:43
Είχαν κάθε δικαίωμα να το κλείσουν όποτε τους καπνίσει, αφού τους ανήκε.
Επειδή όμως συμμετείχε και μια κοινότητα σ'αυτό, νομίζω πως δεν είχαν το ηθικό δικαίωμα να μην ειδοποιήσουν τα μέλη για το επικείμενο λουκέτο.
Τώρα το τι (και αν) θα άλλαζε κάτι για το κάθε μέλος εάν γνώριζε από πριν, λίγη σημασία έχει.
εδώ φτάσαμε να συζητάμε αν έχουμε εμείς το ηθικό δικαίωμα να βρίζουμε τους αρχιμαλάκες διαχειριστές του παλιού
τους επονομαζόμενους pumpkin oden kaskader
Είναι πρέπον, όταν κλείνει ένα φόρουμ, να υπάρχει μία ανακοίνωση προειδοποίησης.
Σκεφτείτε ότι υπάρχουν κι άλλα που ακόμη και εργασίες συντήρησης να κάνουν, βγάζουν ανακοίνωση που λέει "αυριο, από τις τάδε μέχρι τις τάδε ώρα, θα κάνουμε εργασίες συντήρησης, ζητούμε την κατανόηση σας".
ΟΜΩΣ, κάπου έχω την αίσθηση ότι το θέμα έχει υπεραναλυθεί σε δυσανάλογο βαθμό απ' όσο του αναλογεί.
Ρε παιδιά αναρωτιόμαστε ακόμη αν ήταν ηθικό και πρέπον να βγει έστω μια ανακοίνωση λίγες μέρες πριν;
Σα να μπαίνουμε σε κουβέντα αν η γή ειναι τρίγωνη.
Υπάρχουν και οι καθυστερημένοι που νομίζουν πως είναι τρίγωνη, δε θα τους βάλουμε και συνομιλητές στην λογική, έλεος κάπου λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"