Καλή εκλογή. Με τζίντζερ.Cecily Anne έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:04 Μου έχει μεινει ψητό κρέας από χτες. Σκέφτομαι να κάνω καμιά καυτερή κορεατική σουπα και να το χωσω να μην πάει χαμένο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Έχω soya bean paste κόκκινη και έχω και red pepper paste. Έχω και noodles ρυζιού που βγαίνουν σε φάρδος λινγκουίνι. Πήρα χτες και χλωρά κρεμμυδάκια να ψιλοκόψω από πάνω.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:28Καλή εκλογή. Με τζίντζερ.Cecily Anne έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:04 Μου έχει μεινει ψητό κρέας από χτες. Σκέφτομαι να κάνω καμιά καυτερή κορεατική σουπα και να το χωσω να μην πάει χαμένο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλώς. Καλή για συνάχι ακούγεται.Cecily Anne έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:37Έχω soya bean paste κόκκινη και έχω και red pepper paste. Έχω και noodles ρυζιού που βγαίνουν σε φάρδος λινγκουίνι. Πήρα χτες και χλωρά κρεμμυδάκια να ψιλοκόψω από πάνω.
Ordem e Progresso.
Παστίτσιο

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αρνάδα τρυφερουδα δεκάκιλη ( εκτροφης μας - ελευθερας βοσκης ) στη σουβλα
κολααασηηηηηη
κολααασηηηηηη
Δεν θα το έλεγα. Προς το παραδοσιακό, τυπικό, συντηρητικό παστίτσιο είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εγώ το μεσαίο ταψί έφτιαξα για να έρθει και ο μπρο να πάρει. Μένει και για αύριο. Πιστεύω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά έφερε ψαρονέφρι και το έκανα γεμιστό στον φούρνο.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2021, 12:59 Ξεπαγώσαμε κοτόσουπα για τον μικρό, από κότα σπιτική. Έχουμε σπαράγγια λευκά, μανιτάρια, σπανάκι, και η σύζυγος φέρνει κρέας χοιρινό από γνωστή μας φάρμα. Θα δείξει τι θα κάνουμε το σαββατοκύριακο.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Ξεπαγώνω σουπιές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τις κάνω stir fry ή με μακαρονάκι κοφτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με μακαρονάκι κοφτό, αξία ανεκτίμητη!!!Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:59 Ξεπαγώνω σουπιές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τις κάνω stir fry ή με μακαρονάκι κοφτό.
ΥΓ: Εγώ από χτες έχω πόνο στο νεφρό, λογικά κατεβαίνει πέτρα κοραλλιογενής (καθώς το σώμα μου είναι σαν εξωτική παραλία) και δεν ξέρω καν τι μπορώ να φάω.
- Cecily Anne
Έχεις κάνει εξέταση; Εννοώ ξέρεις τί είδους πέτρες είναι; Αν ξέρεις το κομμάτι του άλατος, μπορείς να διορθώσεις τη διατροφή, βάσει αυτού, αλλά τώρα στην τύχη, μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις.stella έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:02Με μακαρονάκι κοφτό, αξία ανεκτίμητη!!!Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:59 Ξεπαγώνω σουπιές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τις κάνω stir fry ή με μακαρονάκι κοφτό.
ΥΓ: Εγώ από χτες έχω πόνο στο νεφρό, λογικά κατεβαίνει πέτρα κοραλλιογενής (καθώς το σώμα μου είναι σαν εξωτική παραλία) και δεν ξέρω καν τι μπορώ να φάω.![]()
(εννοώ προληπτικά, αν πας στην τύχη, θα σου κόψουν τη μισή διατροφική αλυσίδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 30 Μαρ 2021, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω κάνει με σκιαγραφικό και ο ουρολόγος μου είπε να πίνω πολλά νερά (ναι οκ, μαλάκας, αλλά κι εγώ δεν πίνω καθόλου δυστυχώς). That too shall pass.Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:04Έχεις κάνει εξέταση; Εννοώ ξέρεις τί είδους πέτρες είναι; Αν ξέρεις το κομμάτι του άλατος, μπορείς να διορθώσεις τη διατροφή, βάσει αυτού, αλλά τώρα στην τύχη, μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις.stella έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:02Με μακαρονάκι κοφτό, αξία ανεκτίμητη!!!Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:59 Ξεπαγώνω σουπιές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τις κάνω stir fry ή με μακαρονάκι κοφτό.
ΥΓ: Εγώ από χτες έχω πόνο στο νεφρό, λογικά κατεβαίνει πέτρα κοραλλιογενής (καθώς το σώμα μου είναι σαν εξωτική παραλία) και δεν ξέρω καν τι μπορώ να φάω.![]()
Αλλά εσύ κάνε κοφτό μακαρονάκι!!!
- Cecily Anne
Κι εγώ σε κοφτώ μακαρονάκι τείνω, απλά έχω άλλη μισή να το σκεφτώ.stella έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:09Έχω κάνει με σκιαγραφικό και ο ουρολόγος μου είπε να πίνω πολλά νερά (ναι οκ, μαλάκας, αλλά κι εγώ δεν πίνω καθόλου δυστυχώς). That too shall pass.Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:04Έχεις κάνει εξέταση; Εννοώ ξέρεις τί είδους πέτρες είναι; Αν ξέρεις το κομμάτι του άλατος, μπορείς να διορθώσεις τη διατροφή, βάσει αυτού, αλλά τώρα στην τύχη, μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις.stella έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:02
Με μακαρονάκι κοφτό, αξία ανεκτίμητη!!!
Αλλά εσύ κάνε κοφτό μακαρονάκι!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις