Δείτε πόσα εδάφη έχουν καταλάβει....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

γιατί οι αλλοι τι ειναι; Και μετα γκρινιάζουμε για gender studies. what is an arab?
Το αστείο θα είναι αν οι Γαζαίοι φύγουν από τη Γάζα, όπως τους είπε ο Μπίμπι, και πάνε να μείνουν σε αυτά τα εδάφη. Το Ισραήλ θα πρέπει να ισοπεδώσει χωριά που θεωρούσε δικά του για να τους διώξει. Βέβαια ο χάρτης λέει παρουσία μαχητών, όχι έλεγχος.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:07 Απίστευτη προέλαση Χαμάς στο έδαφος του Ισραήλ σύμφωνα με την wikipedia.
Δείτε πόσα εδάφη έχουν καταλάβει....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
[img]https://i.postimg.cc/mD6Z2C8g/Scre ... .png[/img]
ανωμαλοι ειναι αυτοι που τους σιγονταρεις ..και συ μαζι που χρησιμοποιεις ειδικα αυτην την λεξηΧαοτικός έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:05Τράβα από δω ρε ανώμαλε.nemo έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:02ουδεμια σχεση εχω ..αλλα αυτο το πραγμα να συσχετιζετε την δυση με τα μουσλιμια εχει παραγινει
καλα σου απαντησε και μου εκανε εντυπωση και για αυτο πηρα θεση
δεν υπαρχει χειροτερη εικονα η διαπομπευση γυναικων και πτωματων
και συλλογικα η δυση οι χριστιανοι λευκοι δηλαδη δεν θα το κανουν ποτε
papse
nemo έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:12ανωμαλοι ειναι αυτοι που τους σιγονταρεις ..και συ μαζι που χρησιμοποιεις ειδικα αυτην την λεξηΧαοτικός έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:05Τράβα από δω ρε ανώμαλε.nemo έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:02
ουδεμια σχεση εχω ..αλλα αυτο το πραγμα να συσχετιζετε την δυση με τα μουσλιμια εχει παραγινει
καλα σου απαντησε και μου εκανε εντυπωση και για αυτο πηρα θεση
δεν υπαρχει χειροτερη εικονα η διαπομπευση γυναικων και πτωματων
και συλλογικα η δυση οι χριστιανοι λευκοι δηλαδη δεν θα το κανουν ποτε
και βρε λαλακα πηρα θεση γιατι σε συμπαθω λιγακι ασχετα που μερικες φορες λες χοντραδες
Φιλος με τον μητσοτακη δεν ειναι ο νετανιαχου;
Toυς έχω δει. Και μη μου πεις κανένα κουλό, γιατί δεν το κατήγγειλες. Όλοι το ξέρουν. Για τη Hezbollah δε, γυρίστηκαν χιλιάδες ντοκυμανταίρ.
δεν υπαρχει μονο αυτο ... υπαρχει σταθερη μεταναστευση 30 με 40.000 το χρονο προς τη χωρα ... αστο γιατι μας εχει περασει και η ΒΚορεα σε αυτο το θεμα το οποιο θα επρεπε να ειναι το νο1 ...πατησιωτης έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:59Εκείνο που υπάρχει είναι ένας σημαντικός αριθμός θρησκευτικών ζηλωτών που κάνει μέχρι και 7 παιδιά ο καθένας.Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι σαν και εμάς όσον αφορά σχέσεις,παιδιά και οικογένεια αλλά όταν έχεις το ανάλογο των ...Νατσιώνnostromos έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:54με το ρυθμο αυξησης ειναι θεμα χρονου να μας περασει ... υπαρχει πολιτικη ενισχυσης πληθυσμου εκει ... δεν κοιμουνται οπως εμειςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:52
9.2 μύρια το Ισραήλ vs 10.3 μύρια Ελλάδα. Δεν μας έφτασε ακόμα.σε ποσοστό 20% μπορείς και διατηρείς δείκτη γεννητικότητος 3 κατά μέσον όρο που είναι μοναδικό για ανεπτυγμένη χώρα.Φυσικά όλοι αυτοί ψηφίζουν Νετανυάχου ή και πιο φανατικούς με αποτέλεσμα την πρόσφατη εσωτερική κρίση.
δεν τα ξερεις καλα ...Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:57Ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού του Ισραήλ οφείλεται στους Άραβες με Ισραηλινή υπηκοότητα. Οι Εβραίοι είναι δεν είναι 7 μύρια.nostromos έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:54με το ρυθμο αυξησης ειναι θεμα χρονου να μας περασει ... υπαρχει πολιτικη ενισχυσης πληθυσμου εκει ... δεν κοιμουνται οπως εμειςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Οκτ 2023, 20:52
9.2 μύρια το Ισραήλ vs 10.3 μύρια Ελλάδα. Δεν μας έφτασε ακόμα.