Golden Age έγραψε: 26 Αύγ 2023, 20:04
pylothess έγραψε: 26 Αύγ 2023, 20:01
Golden Age έγραψε: 26 Αύγ 2023, 19:46
Και ο Κεμάλ σοσιαλιστικές πολιτικές εφάρμοζε.
Και ο Γρίβας εθνικιστής ήταν
Το να σφάζει Αρμένιους και Ρωμιούς ήταν πολύ σοσιαλιστικό για παράδειγμα.
Η ο Χίτλερ που έσφαζε τους Εβραίους για τη κ@@λ@ του ήταν πολύ σοσιαλιστικό.
Πάντως , αφού είστε ομοϊδεάτες με τον Κεμάλ , θα πρέπει να τον θαυμάζεις!!!
Και οι δυο εθνικιστές είστε. Εγώ δεν είμαι εθνικιστής και όχι μόνο δεν τον θαυμάζω αλλά είμαι πολέμιος του.
Αν θέλεις να μου πεις για την ΕΣΣΔ που στήριξε τον Κεμάλ πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Τί θα πει πρέπει να τον θαυμάζω; Εσύ θαυμάζεις τον Μάο που είστε ομοϊδεάτες; Και δεν είμαστε ομοϊδεάτες με τον Κεμάλ. Εγώ δεν πιστεύω στην εθνοκάθαρση και στις γενοκτονίες.
Όχι δεν είμαστε ομοϊδεάτες. Ομοϊδεάτες είναι το ΜΛ-ΚΚΕ, το ΜΛ-ΚΚΕ, η ΟΑΚΚΕ, η ΚΟΕ . Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι.
Το έχω δηλώσει παραπάνω πως θα προτιμούσα τον Κάρολο της Αγγλίας για μονάρχη παρά τον Μαο.
Ο Μαο ήταν ένας εγκληματίας με κομμουνιστικό μανδύα. Αυτός ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατάντια του κομμουνιστικού κινήματος.
Ο Μαοισμός είναι διαστρεβλωμένος κομμουνισμός.
Η διαφορά όμως είναι ότι εγώ με έναν Τούρκο κομμουνιστή ακόμη και Μαοικό μπορούμε να συνυπάρξουμε παρά τις διαφωνίες μας. Θεωρώ ότι ο Μαο έκανε θεμελιώδη σφάλματα αλλά δεν είναι και θανάσιμοι εχθροί μου οι Μαοικοί.
Εσύ μπορείς να συνυπάρξεις με έναν Τούρκο ή έναν Αλβανό εθνικιστή η με έναν εθνικιστή από τα Σκόπια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
pylothess την 26 Αύγ 2023, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.