Πως κατω απο το τραπεζι; να ριξει το κρατος λεφτα εννοεις; αυτο γινεται τωρα.Ερμής έγραψε: 11 Σεπ 2024, 00:00 Ξέρεις ότι αν (προσωπικά πιστεύω πως θα γίνει ακόμη και με φράγκα κάτω από το τραπέζι) μείνει κουφαρι το ελληνικό, θα πρέπει να ξεκινάς να στοκάρεις φαγια, έτσι δεν είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hellinikon Complex
- Υδράργυρος
Re: Hellinikon Complex
μέσω εφοπλιστών και τραπεζών εννοείς;Υδράργυρος έγραψε: 11 Σεπ 2024, 00:54Πως κατω απο το τραπεζι; να ριξει το κρατος λεφτα εννοεις; αυτο γινεται τωρα.Ερμής έγραψε: 11 Σεπ 2024, 00:00 Ξέρεις ότι αν (προσωπικά πιστεύω πως θα γίνει ακόμη και με φράγκα κάτω από το τραπέζι) μείνει κουφαρι το ελληνικό, θα πρέπει να ξεκινάς να στοκάρεις φαγια, έτσι δεν είναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Μέσω τραπεζώνΕρμής έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:03μέσω εφοπλιστών και τραπεζών εννοείς;Υδράργυρος έγραψε: 11 Σεπ 2024, 00:54Πως κατω απο το τραπεζι; να ριξει το κρατος λεφτα εννοεις; αυτο γινεται τωρα.Ερμής έγραψε: 11 Σεπ 2024, 00:00 Ξέρεις ότι αν (προσωπικά πιστεύω πως θα γίνει ακόμη και με φράγκα κάτω από το τραπέζι) μείνει κουφαρι το ελληνικό, θα πρέπει να ξεκινάς να στοκάρεις φαγια, έτσι δεν είναι;
Πάντως η μόνη φάση που δουλεύει με υγεία στην Ελλάδα είναι η ναυπηγοεπισκευαστική. Όλα τα άλλα βλέπεις πως πάσχουν τοσο αγρια που ειναι εξώφθαλμα ύποπτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Ακόμη δεν έχει τελειώσει το Ελληνικό Κόμπλεξ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τον Ιούνιο του 2023 έλεγες οτι δεν έχει ξεκινήσει τίποτα και τον Νοέμβρη του 2024 ρωτάς αν τελειώσανε;
Απο το "δεν ξεκίνησε" μέσα σε ενάμιση χρόνο πήγαμε στο "δεν τελείωσε".
Βλέπω προσεχώς να πηγαίνουμε στο "δεν είναι ωραίο" (που όντως μπορεί και να μην είναι τελικά).
- hellegennes
Το νήμα άνοιξε το μακρινό 2019, την προηγούμενη δεκαετία.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 12:35Τον Ιούνιο του 2023 έλεγες οτι δεν έχει ξεκινήσει τίποτα και τον Νοέμβρη του 2024 ρωτάς αν τελειώσανε;
Βλέπω προσεχώς να πηγαίνουμε στο "δεν είναι ωραίο" (που όντως μπορεί και να μην είναι τελικά).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ είμαι σε ένα φόρουμ που υπήρχε τέτοιο νήμα από το 2005. Να μετράμε από τότε.hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:50Το νήμα άνοιξε το μακρινό 2019, την προηγούμενη δεκαετία.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 12:35Τον Ιούνιο του 2023 έλεγες οτι δεν έχει ξεκινήσει τίποτα και τον Νοέμβρη του 2024 ρωτάς αν τελειώσανε;
- hellegennes
Non sequitur. Το νήμα ανοίχτηκε για τα έργα στο Ελληνικό. Αυτό που είπες τώρα είναι μια εξυπνάδα χωρίς νόημα.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:29Εγώ είμαι σε ένα φόρουμ που υπήρχε τέτοιο νήμα από το 2005. Να μετράμε από τότε.hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:50Το νήμα άνοιξε το μακρινό 2019, την προηγούμενη δεκαετία.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 12:35
Τον Ιούνιο του 2023 έλεγες οτι δεν έχει ξεκινήσει τίποτα και τον Νοέμβρη του 2024 ρωτάς αν τελειώσανε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το οτι ανοίχτηκε νήμα εδωπέρα δεν σημαίνει οτι είχαν ξεκινήσει έργα στο Ελληνικό.hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:35Non sequitur. Το νήμα ανοίχτηκε για τα έργα στο Ελληνικό. Αυτό που είπες τώρα είναι μια εξυπνάδα χωρίς νόημα.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:29Εγώ είμαι σε ένα φόρουμ που υπήρχε τέτοιο νήμα από το 2005. Να μετράμε από τότε.
Όπως (κάνεις οτι δεν) ξέρεις η σύμβαση με την Λάμδα υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2021.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι άσχετα με την συζήτηση καθώς εγω αναφέρθηκα στο τι έγραφες εσυ προσωπικά τον Ιούνιο του 2023, δηλαδή πέρσι.
Πέρσι λοιπόν έγραφες εδω οτι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο Ελληνικό, οτι καμμία κατασκευάστική δεν έχει δείξει ενδιαφέρον, οτι τα αρχιτεκτονικά γραφεία του εξωτερικού δεν ασχολούνται και έψαχνες τα newsletters στα site για να το αποδείξεις.
Φέτος, δηλαδή ενάμιση χρόνο μετά που μάλλον αποδείχτηκε οτι κάποιοι δείξανε ενδιαφέρον και κάποια γραφεία ασχολήθηκαν και κάτι τέλος πάντων προχώρησε, αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουν τελειώσει.
Κοινώς έγραφες πίπες.
Βασικά τίποτα απο τα παραπάνω δεν με πολυενδιαφέρει, κουβέντα να γίνεται.
- hellegennes
Το απέδειξα. Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:58 Πέρσι λοιπόν έγραφες εδω οτι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο Ελληνικό, οτι καμμία κατασκευάστική δεν έχει δείξει ενδιαφέρον, οτι τα αρχιτεκτονικά γραφεία του εξωτερικού δεν ασχολούνται και έψαχνες τα newsletters στα site για να το αποδείξεις.
Ενάμιση χρόνο μετά, δεν υπάρχει ακόμα κανένα σοβαρό ενδιαφέρον· 5,5 χρόνια μετά που άρχισαν οι διαγωνισμοί.gassim έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:58 Φέτος, δηλαδή ενάμιση χρόνο μετά που μάλλον αποδείχτηκε οτι κάποιοι δείξανε ενδιαφέρον και κάποια γραφεία ασχολήθηκαν και κάτι τέλος πάντων προχώρησε, αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουν τελειώσει.
Δεν αναρωτήθηκα πουθενά γιατί δεν τελείωσαν τα υποτιθέμενα έργα που υποτίθεται ότι ξεκίνησαν πριν 1,5 χρόνο.
Εσύ εδώ και χρόνια μάς δείχνεις βιντεάκια και δημοσιεύσεις ειδήσεις που λένε ότι γίνεται χαμός και όλοι θέλουν να αγοράσουν και τα ρέστα. Θα φτάσει κάποια στιγμή την ηλικία του μετρό Θεσσαλονίκης και ακόμη θα λες ότι τα έργα προχωράνε με τρελό ρυθμό και ενδιαφέρεται όλη η υφήλιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,