!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκριματικά Euro 2020

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Προκριματικά Euro 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Lestat έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:18 Αυτη γενια των Ιταλων διαθετει πολλα ταλεντα. Οι μισοι να "βγουν" θα μιλαμε για σουπερ ομαδα. Δεν εχουν εμπερια ομως, δεν θα κανουν τιποτα στο Γιουρο που ερχεται.
Θα κανω μια προβλεψη..... Οι Ντοναρουμα, Ρομανιολι, Κεν, Τζανιολο, Κιεζα, Μπερναρντεσκι και πιθανως ο Μπαρελα θα κανουν μεγαλη καριερα.
Υπαρχουν απλα πολλοι καλοι παικτες.
Δεν υπαρχει ομως ουτε ενας μεγαλος παικτης.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ο ντοναρουμα είναι μεγάλη κουνελα, ο μπερναντεσκι νέος οζιλ, αγανάκτηση
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

MiGiSukhoI έγραψε: 27 Μαρ 2019, 10:04 Η Grande Milan δεν χρωστάει πλέον... Ξεχρέωσε...
Φέτος επιστρέφει στο Πρωταθλητριών...

Χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ισχυρή διοίκηση...

Το καλοκαίρι θα δεις μεταγραφές...
ας αρχίσει απ' τον προπονητή

με τον Κουτρόνε τι παίζει;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Daje έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:35
Lestat έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:18 Αυτη γενια των Ιταλων διαθετει πολλα ταλεντα. Οι μισοι να "βγουν" θα μιλαμε για σουπερ ομαδα. Δεν εχουν εμπερια ομως, δεν θα κανουν τιποτα στο Γιουρο που ερχεται.
Θα κανω μια προβλεψη..... Οι Ντοναρουμα, Ρομανιολι, Κεν, Τζανιολο, Κιεζα, Μπερναρντεσκι και πιθανως ο Μπαρελα θα κανουν μεγαλη καριερα.
Αυτη ηταν η αιτια των προσφατων αποτυχιων της Ιταλιας. Οτι δεν ειχε πολλους καλους παιχτες. Οσο για τον μεγαλο παιχτη, ισως ενας απο αυτους να ειναι ο νεος Τοττι
:lol:
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Ο Gattuso θα φύγει το καλοκαίρι...

O Cutrone είναι ντεφορμέ, άλλωστε Πολωνός είναι καλύτερος...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ελλάδα – Τουρκία: Δυνατό φιλικό στην Αττάλεια! «Τεστ» για Ιταλία
Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την Τουρκία στην Αττάλεια, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές ενόψει του αγώνα με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ στις 8 Ιουνίου θα έχει η Εθνική Ελλάδας. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Αττάλεια, σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.
Η «γαλανόλευκη» θα έχει, βέβαια, αρκετές απουσίες, αφού δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Ζέκα και Δώνη.

Οι επικρατέστεροι για να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα είναι οι Πασχαλάκης ή Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, Σταφυλίδης ή Κούτρης στο αριστερό άκρο της άμυνας, Μαυρίας στα δεξιά και Κουρμπέλης και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης και Μπουχαλάκης, ενώ ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο. Οι Μασούρας, Κολοβός και Μπακασέτας θα παλέψουν για τις δύο θέσεις των εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουλούρης.

https://www.newsit.gr/athlitika/podosfa ... a/2791554/
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Lestat έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:52
Daje έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:35
Αυτη ηταν η αιτια των προσφατων αποτυχιων της Ιταλιας. Οτι δεν ειχε πολλους καλους παιχτες. Οσο για τον μεγαλο παιχτη, ισως ενας απο αυτους να ειναι ο νεος Τοττι
:lol:
Ο Zaniolo λες?
Δεν βγαινει ετσι ευκολα νεος Totti, Del Piero, Baggio...

Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αυτη η φουρνια κατα τη γνωμη μου. Εννοω σε επιπεδο top players.
Το αν θα δημιουργησουν ενα καλο συνολο που θα διακριθει, εκει κραταω μια επιφυλαξη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
vantono

8 του μηνός ελπίζω να απολαύσουμε ενδιαφέρον ματσάκι με τους φρατέλι. Και το σημερινό θα εχει ενα ενδιαφέρον, να τσεκάρουμε τα πατήματα της ομάδας γενικώς. Τέρμα θα ήθελα να δω Πασχαλάκη, τον προτιμώ, φαίνεται πιο σταθερός γενικά, και με καλή ψυχολογία. Τον Βλαχοδήμο τον ψιλοφοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
vantono

2-0. Τον πίνουμε όμορφα κι ωραία :lol:
Άβαταρ μέλους
jason

ντουρμισαι-κουλουρης επιθετικό δίδυμο, ω ρε παναγιαμ
Άβαταρ μέλους
vantono

Φουλ μελοδραματικός, ο τύπος :lol:
Τι μπορεί να σε κρατήσει μακριά από το ΟΑΚΑ το Σάββατο;

Ο Βασίλης Σαμπράκος κοιτάζει την προπώληση των εισιτηρίων του Ελλάδα – Ιταλία και αναρωτιέται αν και πότε θα θυμηθούν οι πολλοί να αγαπήσουν την Εθνική Ομάδα.

To OAKA ως έδρα διεξαγωγής αγώνων της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου το ζω από την πρώτη του στιγμή. Ημουν παρών στο πρώτο φιλικό (1982) και το πρώτο επίσημο (1983) παιχνίδι, ήμουν ένας “μικρός για τη μπάλα”, ή ball boy, όπως λέγεται σήμερα ο μικρός για τις μπάλες, στις προπονήσεις της Εθνικής στο πρώτο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Σταδίου. Η γειτονιά μου, στο Ηράκλειο, απείχε λιγότερο από 3 χιλιόμετρα από το ΟΑΚΑ κι εγώ εκμεταλλευόμουν την τύχη μου και καβαλούσα το ποδήλατό μου για να ζω τη χαρά του να βλέπω από κοντά τα ινδάλματα των παιδικών μου χρόνων.

Από εκείνα τα χρόνια, μικρό παιδί ακόμη, ταλαιπωρούσα τον πατέρα μου με ερωτήσεις σχετικά με τη μειωμένη προσέλευση του κοινού στα φιλικά και τα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής κάθε φορά που η Ομοσπονδία επέλεγε το ΟΑΚΑ. Πότε 1.500, πότε 2.000, πότε 4.000 θεατές, στα πρώτα χρόνια πάντοτε ήμασταν “εμείς κι εμείς” στις κερκίδες. Οχι ότι γέμιζαν οι κερκίδες στα υπόλοιπα γήπεδα της Αθήνας ή των άλλων πόλεων όταν πήγαινε η Εθνική, αλλά στο παιδικό μυαλό μου το ΟΑΚΑ ήταν κάτι άλλο, μεγαλύτερο, ήταν το κέντρο της χώρας σχετικά με τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, και γι' αυτό δυσκολευόμουν πολύ να κατανοήσω για ποιο λόγο χρειάστηκε να περιμένω μέχρι το 1985, για να δω, σε ένα παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ '86, περίπου 40.000 θεατές στο ΟΑΚΑ (Ελλάδα – Πολωνία 1-4).

Τρεισήμισι δεκαετίες αργότερα, με περίπου δυόμισι δεκαετίες αθλητικής δημοσιογραφίας στην πλάτη μου, και κυρίως μετά από μια χρυσή περίπου δεκαπενταετία (2001-2014), ακόμη δυσκολεύομαι πολύ, στα 46 μου, να δώσω στον εαυτό μου τις απαντήσεις που γυρεύω από τα 10 μου χρόνια. Σήμερα, παραμονές του Ελλάδα – Ιταλία κοιτάζω τα στοιχεία της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου και δυσκολεύομαι να συμβιβαστώ και να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι ζω σε μια χώρα της οποίας οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν δίνουν σημασία στη σχέση τους με την Εθνική Ομάδα.

Πέντε χρόνια ζωής μακριά από την τελική φάση των μεγάλων διοργανώσεων είναι μεγάλο διάστημα. Και γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι αυτή η απουσία, που τους κοστίζει και επαγγελματικά, έχει “γράψει” πάνω στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Οχι μόνο σε αυτούς που πρόλαβαν να ζήσουν μερικά από τα καλά χρόνια και σήμερα τα νοσταλγούν, αλλά και στους μικρότερους, δηλαδή στα παιδιά που έβλεπαν από τηλεοράσεις και κερκίδες τις επιτυχίες και σήμερα μεγαλώνουν με τον καημό να ζήσουν μια διοργάνωση από μέσα και όχι από τον ψηφιακό δέκτη τους.
Κι αυτή είναι μια από τις εξηγήσεις για τα πρώτα σημάδια αλλαγής στο κλίμα που επικρατεί στον εσωτερικό κόσμο της Εθνικής Ομάδας, τα οποία είναι ευδιάκριτα στα μάτια κάποιου που παρακολουθεί το περιεχόμενο που επικοινωνείται μέσα από τα social media από την Ομοσπονδία και τους ποδοσφαιριστές. Είναι παραπάνω από νωρίς για να επιχειρήσει κανείς μια κρίση σχετικά με το αν η Εθνική αλλάζει νοοτροπία και ξαναγίνεται Ομάδα, αλλά είναι εμφανής η διάθεση όλων να προσπαθήσουν για την επίτευξη του κοινού στόχου, για το όραμα της παρουσίας της Ελλάδας στην τελική φάση του Euro 2020.

Ολο αυτό το παραπάνω είναι που με κάνει να αναρωτιέμαι σήμερα: βλέπεις την προσπάθεια, είδες τα πρώτα βήματα – δηλαδή τα ματς με το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία. Και ξέρεις ότι το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ η Εθνική Ιταλίας, δηλαδή μια από τις πιο “μεγάλες” ευρωπαϊκές δυνάμεις του ποδοσφαίρου, με ελκυστικά ονόματα στην σύνθεσή της. Γνωρίζεις επίσης τις τιμές των εισιτηρίων (10€, 15€ και 20€), και ξέρεις ότι μπορείς να προμηθευτείς εισιτήρια και για το ματς με την Αρμενία στη μισή τιμή. Με όλα αυτά τα δεδομένα, αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος, τι μπορεί να σε κρατήσει μακριά από το ΟΑΚΑ το Σάββατο; Αν δεν είναι αυτός ένας αγώνας για να δώσεις στα παιδιά σου τη χαρά μιας καλής γηπεδικής εμπειρίας σε ασφαλείς και πολιτισμένες συνθήκες, ποιος μπορεί να είναι;

Αν περιμένεις να σου τάξουν τη νίκη, για να πας να την πανηγυρίσεις, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Αν περιμένεις την Εθνική να παίξει το ποδόσφαιρο της Μάντσεστερ Σίτι ή της Λίβερπουλ για να πας στο γήπεδο, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Αν περιμένεις τη γέννηση του Ελληνα Μέσι ή του Ελληνα Κριστιάνο Ρονάλντο για να πας στο γήπεδο, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Εσύ, που βρίσκεις νόημα να πηγαίνεις να δεις ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο επειδή θέλεις να είσαι κοντά στην ομάδα του τόπου σου, ή εσύ που βρίσκεις νόημα να πηγαίνεις σε χαμηλότερες της Superleague κατηγορίες επειδή θέλεις να στηρίζεις την αγαπημένη σου ομάδα, ή εσύ που θέλεις να πηγαίνεις στο γήπεδο αλλά το έκοψες για λόγους αισθητικής, όλοι εσείς είστε που έχω στο μυαλό όταν απευθύνω τις ερωτήσεις. Πώς γίνεται να μη βρίσκετε διάθεση ή και χαρά στην παρουσία στο γήπεδο σε έναν αγώνα της Εθνικής Ομάδας, ανεξάρτητα από την ποιότητα του θεάματος που αυτή παράγει ή θα παράξει;

Στη διάρκεια της πορείας μου στην αθλητική δημοσιογραφία και ειδικά στην περίπου 15ετία που έχω πίσω μου σε επιτελικές θέσεις έχω κάνει αμέτρητες φορές κριτική στον εαυτό μου για την στάση του Μέσου, στο οποίο εργαζόμουν ή εργάζομαι, απέναντι στην Εθνική Ομάδα. Είναι όμως περισσότερες οι φορές που έχω εκ των υστέρων διαπιστώσει ότι, για λόγους που δεν χωρούν σε ένα σημείωμα, η ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία κουβαλά μυαλό που δεν αντιδρά στο ερέθισμα της Εθνικής Ομάδας. Η Εθνική “πούλησε” μόνο το καλοκαίρι του 2004, και σε κάποιες στιγμές του 2008, του 2010, του 2012, του 2014. Για την Ελλάδα η Εθνική, ακόμη και στην χρυσή 15ετία της, ήταν διαχρονικά ζήτημα highlights. Και πάνω που πήγαινε να μεγαλώσει τη βάση των “πιστών” της, δηλαδή των τακτικών θαμώνων στους αγώνες της, ήρθε η λαίλαπα της περιόδου 2014-2016 για να τα διαλύσει όλα και να διώξει και τον κόσμο.

Για να αγαπάς την Εθνική σου, σε μια σχέση που δεν ορίζεται από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, πρέπει να αγαπάς την πατρίδα σου, λένε. Εχω πια την ροπή να το ενστερνιστώ. Στο δικό μου μυαλό η επιθυμία να βρεθώ στο γήπεδο – έδρα ενός αγώνα της Εθνικής δεν εξαρτιόταν ποτέ από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, την πορεία σε μια προκριματική φάση, το ονοματεπώνυμο του προπονητή ή του προέδρου της ομοσπονδίας, τον σέντερ φορ ή το δεκάρι. Ηθελα πάντα να είμαι εκεί. Χαιρόμουν να είμαι εκεί. Και ήλπιζα πάντα ότι το ίδιο συνέβαινε με τον διπλανό μου. Και περιμένω να δω πόσους θα συναντήσω το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ναι, είμαστε μειοψηφία στην Ελλάδα, αλλά δεν είμαστε αρκετοί ούτε για να μισογεμίσουμε το Στάδιο;

http://www.gazzetta.gr/football/euro-20 ... rN0h9qUzcg
Άβαταρ μέλους
vantono

Χωρίς τον Τάσο Δώνη πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ενόψει Ιταλίας.
Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο επιθετικός της Στουτγκάρδης, ενόψει του αυριανού (8/6) αγώνα με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.
Ο Δώνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και χθες καθώς οι ενοχλήσεις στη γάμπα δεν έχουν υποχωρήσει και μένει να φανεί αν θα μπορέσει σήμερα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς για να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

https://www.sdna.gr/podosfairo/euro/eur ... in-ethniki
Άβαταρ μέλους
vantono

To βράδυ του Σαββάτου (21:45, CosmoteTV, Open) η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί την τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ιταλία ελπίζοντας ότι θα κάνει ένα βήμα ακόμα για το Euro 2020.
Μπορεί να είναι μόλις η 3η αγωνιστική στους ομίλους των προκριματικών του Euro2020, όμως ματς όπως αυτά με την Ιταλία μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί σήμερα την τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ιταλία σ' ένα ματς όχι τόσο «ζωής ή θανάτου», αλλά σ' ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μία ήττα απέναντι στο φαβορί του ομίλου, τόσο νωρίς στην προκριματική φάση προφανώς και δεν είναι καταστροφή. Μία νίκη όμως; Εχοντας ως δεδομένο πως η Εθνική πέρασε μέσα από την Βοσνία χωρίς να χάσει (αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0), τότε η Ελλάδα θα μπορεί να κρίνει την δική της πορεία στον όμιλο στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια.

Μπορεί η Εθνική να νικήσει την Ιταλία; Αυτό μένει να το μάθουμε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο (21:45, τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sports και Open).

Ο Αγγελος Αναστασιάδης με τις πολλές απουσίες που έχει δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του. Και για το σχήμα, αλλά και για την βασική 11αδα. Oλα δείχνουν πως «κλειδώνει» η 3αδα στην άμυνα και μένει να δούμε εάν θα πάμε σε 3-6-1 ή σε 3-5-2.
Οπως και να 'χει οι Παπασταθόπουλος (αρχηγός), Μανωλάς και Σιόβας θα είναι οι τρεις της άμυνας μπροστά από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που θα είναι ο γκολκίπερ της Εθνικής μας (έχει πιθανότητες και ο Πασχαλάκης).
Από εκεί και πέρα πολλά θα καθοριστούν από το που θα παίξει ο Ζέκα. Εάν παίξει στα χαφ μαζί με Κουρμπέλη, Σάμαρη τότε δεξιά θα είναι ο Μαυρίας και αριστερά ο Σταφυλίδης (ή ο Κούτρης) με τον Φορτούνη να παίζει μαζί με τον Κουλούρη στην επίθεση.

Ομως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον Ζέκα ως δεξί μπακ-χαφ. Εκεί υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να πάρει ο Μπουχαλάκης την θέση του Ζέκα στα χαφ, είτε ο Φορτούνης να γίνει ο τρίτος μέσος μπροστά από Σάμαρη, Κουρμπέλη και να παίξει δίπλα στον Κουλούρη ένας εκ των Μπακασέτα, Μασούρα.

Κόσμος
Φυσικά στην εξίσωση θα πρέπει να μπει και ο κόσμος. Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την προπώληση να είναι στα 12.000 εισιτήρια. Αριθμός ικανοποιητικός αλλά μένει να δούμε πόσοι τελικά θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά το ματς με την Εθνική Ιταλίας.

Ιταλία
Οσον αφορά την Ιταλία; Οπως όλα δείχνουν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα κατεβάσει την ομάδα του με σχήμα 4-3-3 και τους:
Σιρίγκου, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εμερσον, Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Κιέζα, Μπερναρντέσκι, Κουαγιαρέλα

Διαιτητής
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αγγλος, Αντονι Τέιλορ με βοηθούς τους Γκάρι Μπέσγουικ και Ανταμ Ναν.

http://www.gazzetta.gr/football/euro-20 ... einai-tora
Άβαταρ μέλους
jason

Της πλάκας 11αδα και οι ιταλοι, μόνο τα μπακ τους που ναι 100 χρόνων αξίζουν
Άβαταρ μέλους
vantono

Και ο Βεράτι είναι απ'τους ποιοτικούς σχετικά ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλα δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου εδω και καιρο, να ξερω σε τι φόρμα βρίσκεται. Κουαγιαρέλα υπήρξε αρκετά φορμαρισμένος φέτος, περιμένω να τον δω σήμερα. Μπερναρντέσκι λίγος, τον θεωρώ απ τους πιο υπερεκτιμημένους. Σιρίγκου καμία σχέση με Ντοναρούμα, αλλά τίμιος. Σε καποια ματσάκια που εβλεπα φετος με το Τορίνο, παρατήρησα οτι ειναι αρκετά καλός με τη μπάλα στα πόδια, για τερματοφύλακας. Πηγαιναν να τον πρεσάρουν οι αντίπαλοι φορ, και τους άδειαζε με προσποιήσεις. Δεν ξερω ποσο βοηθαει αυτο εναν κηπερ, αλλα τέσπα. Θα τους δουμε σημερα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”