!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

lolek1 έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:34 αλλα ειδικα ο αντρας δυσκολευεται περισσοτερο γιατι οταν δεν κανει αυτο που νομιζει οτι θα επρεπε να κανει αποκτα και ψυχολογικα αγχος κτλ που χειροτερευουν την κατασταση
είναι θέμα ψυχολογικό και παρανόησης, δεν έχουμε καταλάβει τον ρόλο μας στην ζωή, νιώθουμε οτι είμαστε απλά φορείς ενός οργάνου ευχαρίστησης γυναικών και όταν δεν υπακούει νοιώθουμε άχρηστοι, δεν έχουμε καταλάβει οτι είμαστε ολόκληροι ένα όργανο ευχαρίστησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Απρ 2019, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Feindflug έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:34
Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:33
shrike έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:30
Πως δεν υπάρχει βρε συ, γιατί να μην υπάρχει;

Το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία των ανθρώπων (εντάξει, αν δεν ξεφεύγει και πολύ φυσικά), αλλά η ηλικία της σχέσης.
Οκ έστω είστε μαζί πχ 20 χρόνια, δεν έχεις ερωτική επιθυμία για την/τον σύντροφο; Θέλω να πω αυτό δεν έρχεται αυτόματα με αγγίγματα κτλ;
Θηλυκός Ορέστης η Naida.
Ρε κοκκινομαλλη φίλε μου έχω απορίες.
Al Bundy έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:35
Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:28

Συγνώμη ρε παίδες, θα πάρω μια ηλικία πχ τα 50 και θα ρωτήσω δεν υπάρχει ερωτική διάθεση σε αυτή την ηλικία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι παντρεμένο ή σε δεσμό τελοσπαντων; Ή αν υπάρχει είναι σπάνια;
54 είμαι...22 παντρεμένος 24-25 μαζί...αυτό που έγραψε ο συμπολεμιστήςπιο πάνω είναι σωστό...ή τον κώλο μου πιάνω ή τον δικό της τοίδιο και το αυτό...αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι όταν πιάνω τον δικό μου κάτι νοιώθω.

Σεξουαλική διέγερση (μεταξύ μας) υπάρχει αν έχουμε πάει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και αυτή έχει δει κάποιον νταβραντιζμένο λατίνο (οι γύφτοι δεν μετράνε) ή εγώ κάνα ξανθοξέκωλοκαι το συζητήσουμε μετά στο κρεββάτι (πράγμα σπάνιο όσο και η κλήρωση του Εθνικού).

Τώρα για τις πρωϊνές κατουρόκαβλες αφήνω να μιλήσει ο προλαλήσας συμπολεμιστής.
Πω εσύ είσαι να λες τα καλά του γάμου :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Al Bundy έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:35
Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:28

54 είμαι...22 παντρεμένος 24-25 μαζί...αυτό που έγραψε ο συμπολεμιστήςπιο πάνω είναι σωστό...ή τον κώλο μου πιάνω ή τον δικό της τοίδιο και το αυτό...αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι όταν πιάνω τον δικό μου κάτι νοιώθω.

:smt023
ξεχασες να μας γραψεις οτι ο κωλος της συνηθως ειναι και κρυος
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:39 Πω εσύ είσαι να λες τα καλά του γάμου :011:
ψέμματα σου λένε πάντως, απλά κοίτα γύρω σου, αγάπη παντού και μουσικές και σεξ, πολύ σέξ.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

lolek1 έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:40

:smt023
ξεχασες να μας γραψεις οτι ο κωλος της συνηθως ειναι και κρυος
Όχι συνήθως,,,πάντα!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:41
ψέμματα σου λένε πάντως, απλά κοίτα γύρω σου, αγάπη παντού και μουσικές και σεξ, πολύ σέξ.
Να σου πω κάτι; Επειδή έχω δείγματα στο κύκλο μου από πενηνταρηδες δεν έχει αναφερθεί ποτέ κανείς σε γενικότερες συζητήσεις σε μη σεξουαλική διάθεση. Ένας μάλιστα που ξέρω την κυνηγάει την γυναίκα του για σεξ. Εννοώ τόσο ενεργός.

Que Sera, Sera...
Al Bundy

Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:45
Να σου πω κάτι; Επειδή έχω δείγματα στο κύκλο μου από πενηνταρηδες δεν έχει αναφερθεί ποτέ κανείς σε γενικότερες συζητήσεις σε μη σεξουαλική διάθεση. Ένας μάλιστα που ξέρω την κυνηγάει την γυναίκα του για σεξ. Εννοώ τόσο ενεργός.
HRWAS!
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:45 Να σου πω κάτι; Επειδή έχω δείγματα στο κύκλο μου από πενηνταρηδες δεν έχει αναφερθεί ποτέ κανείς σε γενικότερες συζητήσεις σε μη σεξουαλική διάθεση. Ένας μάλιστα που ξέρω την κυνηγάει την γυναίκα του για σεξ. Εννοώ τόσο ενεργός.
χμμ, θέλουν να σε παντρέψουν μάλλον, όταν φεύγεις, άσε δεν σου λέω.
Άβαταρ μέλους
enaon

τεσπα νάιδα έχει φροντίσει η φύση, έρχεται το καλύτερο πράγμα του κόσμου, του σύμπαντος, παιδιά, και δεν υπάρχει και ανταγωνισμός με παλιές αγάπες όπως το σεξ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Al Bundy έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:46

HRWAS!
Αμάν βρε αγόρι μου :011:

enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:49
Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:45 Να σου πω κάτι; Επειδή έχω δείγματα στο κύκλο μου από πενηνταρηδες δεν έχει αναφερθεί ποτέ κανείς σε γενικότερες συζητήσεις σε μη σεξουαλική διάθεση. Ένας μάλιστα που ξέρω την κυνηγάει την γυναίκα του για σεξ. Εννοώ τόσο ενεργός.
χμμ, θέλουν να σε παντρέψουν μάλλον, όταν φεύγεις, άσε δεν σου λέω.
Το 'χω δηλωσει ότι δεν παντρεύομαι οπότε μάλλον όχι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:51 τεσπα νάιδα έχει φροντίσει η φύση, έρχεται το καλύτερο πράγμα του κόσμου, του σύμπαντος, παιδιά, και δεν υπάρχει και ανταγωνισμός με παλιές αγάπες όπως το σεξ.
Άλλο κομμάτι τα παιδια που όντως είναι η μεγαλύτερη ευτυχία. Αλλά τώρα λέμε για το σεξ, απόλαυση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Αγρινιώτες ειναι οι γνωστοί που σου κάνουν πλάκες;
Al Bundy

Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:53

HRWAS!

Εσύ, αγάπη μου,ξέρεις εμένα, ξέρεις την Νεκταρία (η γυναίκα μου για τους υπόλοιποι), λες να σου λέω ψέμματα;

Αν δεν παντρευτείς νωρίς να νιώσεις την "καύλα" του "σε θέλω" τα πρώτα 1-2 χρόνια (μην πω μήνες) θα ζεις με την "καύλα" του πρωτοδεύτερου ραντεβού (καλό δεν λέω) και δεν θα ζήσεις ποτέ το "κοιμάμαι δίπλα του επειδή τον αγαπάω και όχι για το σεξ".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Al Bundy έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:58
Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:53

HRWAS!

Εσύ, αγάπη μου,ξέρεις εμένα, ξέρεις την Νεκταρία (η γυναίκα μου για τους υπόλοιποι), λες να σου λέω ψέμματα;

Αν δεν παντρευτείς νωρίς να νιώσεις την "καύλα" του "σε θέλω" τα πρώτα 1-2 χρόνια (μην πω μήνες) θα ζεις με την "καύλα" του πρωτοδεύτερου ραντεβού (καλό δεν λέω) και δεν θα ζήσεις ποτέ το "κοιμάμαι δίπλα του επειδή τον αγαπάω και όχι για το σεξ".
Ναι βρε καμάρι μου άλλο η αγάπη και άλλο το σεξ. Μήπως από ένα σημείο και μετά το αφήνετε να σας αφήσει; Αυτό λέω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πχ να σε χαϊδεύει η γυναίκα σου ερωτικά και να μην έχεις επιθυμία. Και το αντίστροφο βέβαια.
enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:56 Αγρινιώτες ειναι οι γνωστοί που σου κάνουν πλάκες;
Δεν μου κάνουν πλάκα. Δεν μάλιστα μας έχει πει ότι κάθε πρωί κάνει σεξ με την γυναίκα του. Δεν ξέρω αν ισχυει, δεν τον πολυπιστευω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:04 Δεν μου κάνουν πλάκα.

κάθε πρωί κάνει σεξ με την γυναίκα του.

Δεν ξέρω αν ισχυει
με απατάς. :011:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”