!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.
Το ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός της πνευματικής ανατομίας από το καλάθι του ψαρά. Και το τι ψάρια έχει πιάσει ο καθένας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο (ανεξαρτήτως φύλου) το ξέρει ο καθένας αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;
:smt005: Με πέθανες. Αν και στεναχωριέμαι που δε θα βρει ποτέ σύναψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

NAI
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:54
Ναι, "μάτια μου", έτσι είναι, αλλά δεν το ξέρεις και δεν το παραδέχεσαι. Η πνευματική ανατομία είναι άγνωστη φαίνεται ακόμα σε πολλούς, ωστόσο ισχύει και είναι αληθινή.
Το ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός της πνευματικής ανατομίας από το καλάθι του ψαρά. Και το τι ψάρια έχει πιάσει ο καθένας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο (ανεξαρτήτως φύλου) το ξέρει ο καθένας αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;
Αν εννοείς την επιτυχία στα ερωτικά, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ απο το πάθος που λέμε. Μπορεί ας πούμε να το ικανοποιεί κάποιος βλέποντας τσόντες. Είναι κι αυτό ένας τρόπος.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:56
Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.

Δεν είναι στερεότυπο, έχει γερές βάσεις αυτός ο ισχυρισμός.

Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
Ας πούμε δηλαδή ότι η τεστοστερόνη κάνει πολλούς άντρες να μη βλέπουν φιλικά τις γυναίκες;
Δεν είναι μόνον τα διαφορετικά επίπεδα τεστοστερόνης αυτό που διακρίνει τους άνδρες από τις γυναίκες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:01
Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:10 - Όχι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες.
Οι μισές είναι... εντάξει έξυπνες. Δεν λέω! Αλλά πατσαβούρες ρε πούστη μου. Δε βλέπονται :102:
Οι άλλες μισές είναι όμορφες μεν.. αλλά τούβλα. Μιλάμε κινδυνεύεις να κάψεις κι εσύ εγκέφαλο αν ανοίξουν το στόμα τους.
Κι οι άλλες μισές είναι πολύ σκατόψυχες λέμε. Εντελώς καριόλες.

- Μα εσύ είπες τρία μισά!

-Είδες; Είναι και πολλές οι πουτάνες.
Αυτά καλό είναι να μην τα λέμε δημόσια.
:D

:wave:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:02
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:54
Ναι, "μάτια μου", έτσι είναι, αλλά δεν το ξέρεις και δεν το παραδέχεσαι. Η πνευματική ανατομία είναι άγνωστη φαίνεται ακόμα σε πολλούς, ωστόσο ισχύει και είναι αληθινή.
Αν εννοείς την επιτυχία στα ερωτικά, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ απο το πάθος που λέμε. Μπορεί ας πούμε να το ικανοποιεί κάποιος βλέποντας τσόντες. Είναι κι αυτό ένας τρόπος.
Βασικά, δεν "λέμε" αλλά συνέχισε. Κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:56
Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.

Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
Ας πούμε δηλαδή ότι η τεστοστερόνη κάνει πολλούς άντρες να μη βλέπουν φιλικά τις γυναίκες;
Ναι βέβαια, η τεστοστερόνη η τεστοστερόνη.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ενώ οι γυναίκες θεωρούμε ότι ο κόσμος περιβάλλεται από ροζ σύννεφα; Ε όσο να πεις ένα κλισεδακι κρύβεται στη φράση σου.

Και τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι τα ζαχαρωτά δεν τα έχει ο μονόκερος αλλά η καραμελονεράιδα. Άσχετοι
:011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:06
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:02

Βασικά, δεν "λέμε" αλλά συνέχισε. Κανένα πρόβλημα.
Εγώ να συνεχίσω, αλλά έχουν κοπεί οι γέφυρες...
"Άχρι καιρού..."
Professor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:21
Μια φιλικη σχέση μπορεί να καταλήξει σε γάμο και αγάπη, αλλά όχι παθιασμένο έρωτα. Νομίζω δηλαδή, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Εγώ θεωρώ ότι ακομα και οι φιλικές σχέσεις έχουν κάτι το ερωτικό, όχι σεξουαλικό, ερωτικό, ακόμα και στα ίδια φύλα, όπως είπε και κάποιος-α πιο πάνω.
Το ότι μπορεί κάποια στιγμή υπο συγκεκριμένες συνθήκες να περάσει απ το μια μυαλό του ενός ή και των δύο μια σεξουαλικη σκέψη δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλία. Αν αγαπάς τον άλλον άνθρωπο, βγάζεις χαβαλέ, συζητάτε, στηρίζετε ο ένας τον άλλον, είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, νοιάζεσαι για το καλό του, χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του, είσαι φίλος.
Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .

βαρετα κ κουραστικα...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:07

Ενώ οι γυναίκες θεωρούμε ότι ο κόσμος περιβάλλεται από ροζ σύννεφα; Ε όσο να πεις ένα κλισεδακι κρύβεται στη φράση σου.

Και τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι τα ζαχαρωτά δεν τα έχει ο μονόκερος αλλά η καραμελονεράιδα. Άσχετοι
:011:
Υπάρχουν μονόκεροι που κλάνουν Σανέλ και χέζουν μάφιν.
Υπάρχω και γω, λέω δλδ κ ύστερα δεν υπάρχω.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .

βαρετα κ κουραστικα...
Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.

.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .

βαρετα κ κουραστικα...
:lol: :lol:
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

βαρετα κ κουραστικα...
Δυστυχώς με την κρίση, μειώθηκε το μπάτζετ στη στοκαδούρα και στο ασβέστωμα και έχουν ξαμολυθεί τα κόμπλεξ σε άλλα επίπεδα. Προσωπικά είχα δεκαετία να πετύχω γυναικεία κόμπλα σε επίπεδο σπουδών. Γυρνάει ο κόσμος αναποδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”