ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.
Το ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός της πνευματικής ανατομίας από το καλάθι του ψαρά. Και το τι ψάρια έχει πιάσει ο καθένας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο (ανεξαρτήτως φύλου) το ξέρει ο καθένας αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
NAI
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αν εννοείς την επιτυχία στα ερωτικά, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ απο το πάθος που λέμε. Μπορεί ας πούμε να το ικανοποιεί κάποιος βλέποντας τσόντες. Είναι κι αυτό ένας τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:54
Ναι, "μάτια μου", έτσι είναι, αλλά δεν το ξέρεις και δεν το παραδέχεσαι. Η πνευματική ανατομία είναι άγνωστη φαίνεται ακόμα σε πολλούς, ωστόσο ισχύει και είναι αληθινή.
Το ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός της πνευματικής ανατομίας από το καλάθι του ψαρά. Και το τι ψάρια έχει πιάσει ο καθένας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο (ανεξαρτήτως φύλου) το ξέρει ο καθένας αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;
"Άχρι καιρού..."
Δεν είναι μόνον τα διαφορετικά επίπεδα τεστοστερόνης αυτό που διακρίνει τους άνδρες από τις γυναίκες.Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:56Ας πούμε δηλαδή ότι η τεστοστερόνη κάνει πολλούς άντρες να μη βλέπουν φιλικά τις γυναίκες;Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.
Δεν είναι στερεότυπο, έχει γερές βάσεις αυτός ο ισχυρισμός.
Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:01Αυτά καλό είναι να μην τα λέμε δημόσια.Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:10 - Όχι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες.
Οι μισές είναι... εντάξει έξυπνες. Δεν λέω! Αλλά πατσαβούρες ρε πούστη μου. Δε βλέπονται
Οι άλλες μισές είναι όμορφες μεν.. αλλά τούβλα. Μιλάμε κινδυνεύεις να κάψεις κι εσύ εγκέφαλο αν ανοίξουν το στόμα τους.
Κι οι άλλες μισές είναι πολύ σκατόψυχες λέμε. Εντελώς καριόλες.
- Μα εσύ είπες τρία μισά!
-Είδες; Είναι και πολλές οι πουτάνες.
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Βασικά, δεν "λέμε" αλλά συνέχισε. Κανένα πρόβλημα.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:02Αν εννοείς την επιτυχία στα ερωτικά, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ απο το πάθος που λέμε. Μπορεί ας πούμε να το ικανοποιεί κάποιος βλέποντας τσόντες. Είναι κι αυτό ένας τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:54
Ναι, "μάτια μου", έτσι είναι, αλλά δεν το ξέρεις και δεν το παραδέχεσαι. Η πνευματική ανατομία είναι άγνωστη φαίνεται ακόμα σε πολλούς, ωστόσο ισχύει και είναι αληθινή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι βέβαια, η τεστοστερόνη η τεστοστερόνη.Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:56Ας πούμε δηλαδή ότι η τεστοστερόνη κάνει πολλούς άντρες να μη βλέπουν φιλικά τις γυναίκες;Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.
Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ενώ οι γυναίκες θεωρούμε ότι ο κόσμος περιβάλλεται από ροζ σύννεφα; Ε όσο να πεις ένα κλισεδακι κρύβεται στη φράση σου.Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.
Και τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι τα ζαχαρωτά δεν τα έχει ο μονόκερος αλλά η καραμελονεράιδα. Άσχετοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εγώ να συνεχίσω, αλλά έχουν κοπεί οι γέφυρες...ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:06Βασικά, δεν "λέμε" αλλά συνέχισε. Κανένα πρόβλημα.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:02Αν εννοείς την επιτυχία στα ερωτικά, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ απο το πάθος που λέμε. Μπορεί ας πούμε να το ικανοποιεί κάποιος βλέποντας τσόντες. Είναι κι αυτό ένας τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.
"Άχρι καιρού..."
Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:21
Μια φιλικη σχέση μπορεί να καταλήξει σε γάμο και αγάπη, αλλά όχι παθιασμένο έρωτα. Νομίζω δηλαδή, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Εγώ θεωρώ ότι ακομα και οι φιλικές σχέσεις έχουν κάτι το ερωτικό, όχι σεξουαλικό, ερωτικό, ακόμα και στα ίδια φύλα, όπως είπε και κάποιος-α πιο πάνω.
Το ότι μπορεί κάποια στιγμή υπο συγκεκριμένες συνθήκες να περάσει απ το μια μυαλό του ενός ή και των δύο μια σεξουαλικη σκέψη δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλία. Αν αγαπάς τον άλλον άνθρωπο, βγάζεις χαβαλέ, συζητάτε, στηρίζετε ο ένας τον άλλον, είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, νοιάζεσαι για το καλό του, χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του, είσαι φίλος.
Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .
βαρετα κ κουραστικα...
βαρετα κ κουραστικα...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχουν μονόκεροι που κλάνουν Σανέλ και χέζουν μάφιν.Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:07Ενώ οι γυναίκες θεωρούμε ότι ο κόσμος περιβάλλεται από ροζ σύννεφα; Ε όσο να πεις ένα κλισεδακι κρύβεται στη φράση σου.Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.
Και τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι τα ζαχαρωτά δεν τα έχει ο μονόκερος αλλά η καραμελονεράιδα. Άσχετοι
![]()
Υπάρχω και γω, λέω δλδ κ ύστερα δεν υπάρχω.
.
.
Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .
βαρετα κ κουραστικα...
.
.
Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .
βαρετα κ κουραστικα...
"Άχρι καιρού..."
- Cecily Anne
Δυστυχώς με την κρίση, μειώθηκε το μπάτζετ στη στοκαδούρα και στο ασβέστωμα και έχουν ξαμολυθεί τα κόμπλεξ σε άλλα επίπεδα. Προσωπικά είχα δεκαετία να πετύχω γυναικεία κόμπλα σε επίπεδο σπουδών. Γυρνάει ο κόσμος αναποδα.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .
βαρετα κ κουραστικα...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση