!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ιστορική και πολιτιστική διάσταση του όρου Μακεδονία ανήκει πλέον μόνο στην Ελλάδα
Re: Η ιστορική και πολιτιστική διάσταση του όρου Μακεδονία ανήκει πλέον μόνο στην Ελλάδα
Γατούλα μου δεν μας απασχολεί η συμμόρφωση των εθνοούγκανων της γειτονικής χώρας. 27 χρόνια εθνικιστική υστερίας και παραποίησης της πραγματικότητας δεν εξαφανίζονται με 2 πρωθυπουργικές υπογραφές. Θα πάρει καιρό. Το ξέρουμε. Οι εμμονές δεν σβήνονται εύκολα.
Μας αρκεί για τώρα το ότι πλέον και με την βουλα η Μακεδονία από την αρχαιότητα έως και σήμερα αναγνωρίζεται ως ελληνική.
Και εδώ κάποιοι θα συνεχίσουν να τους λένε Σκοπιανούς. Έτσι αντιστοίχως κι εκεί κάποιοι θα λένε ίσως το παρακάτω:
"Ο προδότης ο Ζαεφ πούλησε την ιστορία μας στους Ελληνες με μόνο αντάλλαγμα να μας λένε Μακεδόνες κι αυτοί ούτε αυτό δεν κάνουν"
Μας αρκεί για τώρα το ότι πλέον και με την βουλα η Μακεδονία από την αρχαιότητα έως και σήμερα αναγνωρίζεται ως ελληνική.
Και εδώ κάποιοι θα συνεχίσουν να τους λένε Σκοπιανούς. Έτσι αντιστοίχως κι εκεί κάποιοι θα λένε ίσως το παρακάτω:
"Ο προδότης ο Ζαεφ πούλησε την ιστορία μας στους Ελληνες με μόνο αντάλλαγμα να μας λένε Μακεδόνες κι αυτοί ούτε αυτό δεν κάνουν"
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Re: Η ιστορική και πολιτιστική διάσταση του όρου Μακεδονία ανήκει πλέον μόνο στην Ελλάδα
Για αχόρταγους τύπους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από πότε είναι αυτά βρε αγάπη μου;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Πειρατή μου, το τι σας απασχολεί είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Μην κουράζεσαι με επεξηγήσεις.
Αλλά επειδή είσαι ευγενικός, σου αφιερώνω κάτι πιο χαριτωμένο.
Πειρατή, να ένα μήλο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από τότε που οι περισσότερες φωτο που παίζουν στο φόρουμ ως αποδεικτικά στοιχεία, μπορεί να είναι και 10, 20 ή 50 χρόνων λατρεία μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κάθε περίπτωση εκεί που θα πέσει το ΠΟΛΥ γέλιο, είναι όταν θα αρχίσουν οι απαιτήσεις των σκοπιανών, για τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική ιστορία κλπ
Να υποθέσω ότι επειδή αυτοί αρνούνται τη σχέση τους με την αρχαία Ελλάδα σημαίνει ότι αν γίνουν αγάλματα του Αλέξανδρου σε μικρές και μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας (που είναι βόρεια Ελλάδα κατά το σύνταγμα τους) δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;
Αν υπάρξει, γιατί θα υπάρξει από τη στιγμή που δεν αφορά στη δική τους ιστορία;
Να υποθέσω ότι επειδή αυτοί αρνούνται τη σχέση τους με την αρχαία Ελλάδα σημαίνει ότι αν γίνουν αγάλματα του Αλέξανδρου σε μικρές και μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας (που είναι βόρεια Ελλάδα κατά το σύνταγμα τους) δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;
Αν υπάρξει, γιατί θα υπάρξει από τη στιγμή που δεν αφορά στη δική τους ιστορία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Highlander
Για μελοδραματικούς τύπουςΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 19:28 Σήμερα θα γίνουν αφιερώσεις για διάφορους τύπους πχορουμιτών, που χειροκρότησαν τη συμφωνία. Κάνουν και για άβαταρ.
Για επικούς τύπους.![]()
![]()

Ηigh σε συμπαθώ, αλλά μην μου πειράζεις την Γαλή μου
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ας τολμούσαν τα Σκόπια να βαφτιστούν (Δυτικό) Blagoevgrad (επαρχία της Βουλγαρίας που συνορεύει ανατολικά) ή (Ανατολικό) Bulqize (επαρχία της Αλβανίας που συνορεύει δυτικά).
Αφού βρήκαν όμως τον χρήσιμο καλόβολο ηλίθιο στα νότια γιατί να ψάχνουν χώρο να επεκταθούν μελλοντικά;
Αφού βρήκαν όμως τον χρήσιμο καλόβολο ηλίθιο στα νότια γιατί να ψάχνουν χώρο να επεκταθούν μελλοντικά;
- Highlander
Τώρα που αγαπηθήκαμε θα κάνω κι εγώ ένα ερώτημα. Ανοικτό προς όλους.
Έστω ότι τύπος φοράει μπλούζα, μπουφάν, οτιδήποτε με το σήμα της Βεργίνας και πάει βόλτα στην πλατεία.
Τι θα κάνουν οι σύντροφοι;
Θα τον περάσουν για Σκοπιανό και θα τον κεράσουν μπύρα ή θα τον περάσουν για Έλληνα και θα τον τσακίσουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσύ τι θα του έκανες;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 20:02Τώρα που αγαπηθήκαμε θα κάνω κι εγώ ένα ερώτημα. Ανοικτό προς όλους.![]()
Έστω ότι τύπος φοράει μπλούζα, μπουφάν, οτιδήποτε με το σήμα της Βεργίνας και πάει βόλτα στην πλατεία.
Τι θα κάνουν οι σύντροφοι;
Θα τον περάσουν για Σκοπιανό και θα τον κεράσουν μπύρα ή θα τον περάσουν για Έλληνα και θα τον τσακίσουν;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:20 Όχι μόνο τους αναγκάζουμε να αλλάξουν το όνομα τους αλλά συνεχίζουμε να ισχυριζόμαστε προκλητικα ότι δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στη χώρα και όσους δηλώνουν Μακεδόνες κα το ίδιο δηλωναν και οι παππούδες και οι προπαππούδες τους που μίλαγαν τη μακεδονική γλώσσα στην καλύτερη περιπτωση τους λέμε γραφικους ενώ στη χειρότερη χαρακτηρίζονται πρακτορες και στέλνονται τα τάγματα εφόδου να τους τρίξουν τα δοντια μην τυχόν και τολμήσουν να ξαναμιλησουν....
Οι Σκοπιανοί παραδέχονται ότι υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Προτιμώ την άλλη με τον παπά.
Κατά τα άλλα, αρκούδι, δεν βρέχει.
Σας φτύνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 299 Προβολές