!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Εδώ φαίνεται και πόσο echo chamber είναι το facebook.
Και οι δύο έχουν ανεβάσει κατά καιρούς τους τόνους, για να φτάσουμε τα δελτία τύπου να είναι τόσο σιχαμερά. Δεν είναι αποκλειστική η υπαιτιότητα των ζαίων σε αυτή την κατάσταση.Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Μάιος 2018, 10:29 το πλέον λυπηρό είναι πως αυτό το επίπεδο πολιτικού λόγου πείθει, αυτό ζητά πλειοψηφικά το ακροατήριο- δεν εξαχρειώθηκαν οι ελ από τον Κουρή ούτε έγιναν αρχοντόβλαχοι λόγω Κωστόπουλου, οι ελ τους έφτιαξαν
Τώρα έκανες πλάκα σε αυτό το ποστ ή ήθελες να πεις κάτι που δεν κατάλαβα;Nero έγραψε: 03 Μάιος 2018, 10:38 Στις ειδήσεις των 8 που επηρεάζουν ακόμα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα τουλάχιστον δε θα παίξει η χυδαία ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου γιατί σ'αυτή την είδηση δεν μπορεί να βάλεις τίτλους με μεγάλα κόκκινα γράμματα και μουσικό θέμα από ταινία θρίλερ όπως συνηθίζουν.
- Μαυροβασίλης
μαν, το έχω ξαναγράψει, ο αυριανισμός είχε συνέχεια τον χέρι-χέρι με τις γλοιώδεις εξυπνάδες, από όπου ξεκίνησε όλο το ατακαδόρικο υφάκι (που φβ και τουι ανέδειξαν) οπότε ήταν ζήτημα χρόνου να περάσει στα δελτία τύπου- στο μόνο που διαφωνώ είναι πως οι ζαίοι δεν έχουν αποκλειστική* ευθύνη για τη θεσμική καταξίωση της χυδαιότηταςNamrail έγραψε: 06 Μάιος 2018, 14:03 Και οι δύο έχουν ανεβάσει κατά καιρούς τους τόνους, για να φτάσουμε τα δελτία τύπου να είναι τόσο σιχαμερά. Δεν είναι αποκλειστική η υπαιτιότητα των ζαίων σε αυτή την κατάσταση.
* όσο λουμπεν στοιχεία κι αν έβαλε στην βουλή η νδ, η ηγετική ομάδα κρατούσε τον τύπο της αστικής ευγένειας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ναι γιατί ο Κικίλιας και οι μεταγενέστεροι κάναν κράτει. Τέσπα.
- Μαυροβασίλης
τεσπα, μπετόβλακας ο Κικίλιας αλλά δεν θυμάμαι ζαίικο οχετό
στο θέμα: ΚΙΝΑΛιστές, τί πρέπει να κάνει η κυρά-Φώφη με τον γκουντυζ μανατζερ;
Ραγκούσης: Συνεργασία Κινήματος Αλλαγής-ΣΥΡΙΖΑ με εκκίνηση από την Αυτοδιοίκηση
στο θέμα: ΚΙΝΑΛιστές, τί πρέπει να κάνει η κυρά-Φώφη με τον γκουντυζ μανατζερ;
Ραγκούσης: Συνεργασία Κινήματος Αλλαγής-ΣΥΡΙΖΑ με εκκίνηση από την Αυτοδιοίκηση
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γραφική φιγούρα πλέον. Έκανε λάιβ στο φέισμπουκ και είχε 28 θεατές από τους οποίους οι δύο κάνανε σέαρ. Άμα βάλω μια γουέμπκαμ όταν φτιάχω παστίτσιο, πιο πολλούς θα μαζέψω από εδώ μέσα μόνο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
τί θα πει πλέον; πρέπει να κάνεις τίμια αυτοκριτική κάποια στιγμή για την πολιτική κληρονομιά του ανεκδιήγητου
+ bonus μια που θυμήθηκα τους κηπουρούς
+ bonus μια που θυμήθηκα τους κηπουρούς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντάξει, φάγαμε πρόλογο είναι η αλήθεια με το φιλελέφτ στυλάκι, σε αντιδιαστολή με τους εθνολαϊκιστές χαχόλους (βοήθησαν και οι εκλογικές νίκες είναι αλήθεια), αλλά το μνημόνιο απεδείχθη γκρέιτ ικουαλάιζερ. Ξεβράκωσε πολύ κόσμο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
και το χείριστο όλων, ασεβήσατε απέναντι στον κ. Ευάγγελο
τεσπα, σε τιμά η ειλικρινής αυτοκριτική- το μείζων είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και πως θα γίνει ισόβιος ΠτΔ με υπερεξουσίες ο κ. Ευάγγελος ή ο Εθνάρχης Α. Σ.
τεσπα, σε τιμά η ειλικρινής αυτοκριτική- το μείζων είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και πως θα γίνει ισόβιος ΠτΔ με υπερεξουσίες ο κ. Ευάγγελος ή ο Εθνάρχης Α. Σ.
- omg kai 3 lol
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2018, 13:39Εδώ φαίνεται και πόσο echo chamber είναι το facebook.
τί ποσοστο χρηστων εδω μεσα ποσταρει και ειναι αξιο σχολιων οπως του Αντωναρου; ειτε ανωνυμα ειτε επωνυμα το πνευμα δεν κρυβεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 08 Μάιος 2018, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Δε σε πιάνω. Εγώ εννοούσα ότι στο τουίτερ έφαγε κράξιμο, αλλά στο facebook είχε μόνο θετικές αντιδράσεις αμα πατήσεις το λινκ.
- omg kai 3 lol
στο twitter οι περισσοτερο ειναι ανωνυμοι τρολογαριασμοι, ποιος θα κατσει να βαλει σχολιο για τον Αντωναρο στο wall του;
ωστοσο το ερωτημα που εθεσα παραμενει
ωστοσο το ερωτημα που εθεσα παραμενει
- Dwarven Blacksmith
Εγώ νομίζω ότι αλλάζουν πολλά ανάλογα με το κόντεξτ του ποιος το λέει που.