noopRocco Siffredi έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:16 Μπιζελι μηπως ηθελε απλα να σε χουφτωσει και αρχισε τις μλκιες "κανε ποντικι" και τετοια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
Re: GYM
Έλα τώρα..., αυτά που έγραφες στο παλιό φόρουμ για την γυμναστική, έχουν χαθεί και δεν τα θυμάται κανένας.bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:36 Καταρχήν αισθανόμουν πολύ awkward που έκανα γυμναστική. Μην σου πω ψιλοντρεπόμουν και λίγο.
Αυτά που κοροϊδεύω κάνω.![]()
Τώρα θα κάνεις μια νέα αρχή.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κανε τιποτα σκουατς εκει περα να σηκωθει λιγο ο κωλος.Κανενας δεν κοιταει τα χερια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ε τι λές καμιά φορά κοιτάτε!GoBack έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:43 Κανε τιποτα σκουατς εκει περα να σηκωθει λιγο ο κωλος.Κανενας δεν κοιταει τα χερια.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ε καλά δεν άλλαξα και τελείως τις απόψεις μου από τότε. Τα ίδια πιστεύω.vagabondo έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:43
Έλα τώρα..., αυτά που έγραφες στο παλιό φόρουμ για την γυμναστική, έχουν χαθεί και δεν τα θυμάται κανένας.![]()
Τώρα θα κάνεις μια νέα αρχή.![]()
Τι νομίζεις ότι χαίρομαι που κάνω γυμναστική; Σιχτιρίζω.
Έπεσα στην ανάγκη όμως.
Ένα ένα.GoBack έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:43 Κανε τιποτα σκουατς εκει περα να σηκωθει λιγο ο κωλος.Κανενας δεν κοιταει τα χερια.
Κάτσε.
Πρώτη μέρα ήταν σήμερα.
- Βινόσαυρος
μήπως τοθελες εσύ;bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:42noopRocco Siffredi έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:16 Μπιζελι μηπως ηθελε απλα να σε χουφτωσει και αρχισε τις μλκιες "κανε ποντικι" και τετοια;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
noop
-
Ορέστης 35
Ασκησουλες θα γκουγκλαρεις στο γιουτουμπι και στο exrx.bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:41Ρε μην μιλάτε με όρους γυμναστικής.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:16 Μπιζελι πολυ καλο ζεσταμα πριν ξεκινησεις τις ασκησεις σου. Νομιζω το κλασικο 3χ12 θα δουλεψει πανω σου. Κανε floor press, db rows και καθισματα για αρχη.
Τι 3Χ12;
Βάλτε μου ένα βιντεάκι και πείτε μου "να αυτές τις ασκήσεις πρέπει να κάνεις".
Και σε πόσο καιρό θα δω αποτέλεσμα;
Τράβηξα ήδη φωτογραφίες για το πριν.![]()
Το ζέσταμα το θυμήθηκα αφού τελείωσα τις ασκήσεις.![]()
fuck it
next time
3 x 12 σημαινει τρια σετ των δωδεκα επαναληψεων. Παιρνεις ενα βαρος με το οποιο μπορεις να εκτελεσεις 12 επαναληψεις χωρις μεγαλο ζορι. Κανεις 3 λεπτα διαλειμμα. Επαναλαμβανεις μεχρι να συμπληρωσεις 3 σετ.
Το ζεσταμα σε γλιτωνει απο τραυματισμους. Και αυτο ειναι κατι που πρεπει να δεις σε βιντεο. Εγω κανω λιγο τζογκινγκ και μετα 2 σετ της ασκησης που θελω να κανω με το μισο βαρος.
Τι μπορεις να κανεις αυριο:
Ζεσταμα
3χ12 floor press
3x12 db rows
Διατασεις.
-
Ορέστης 35
- Cecily Anne
Αυτός, ο οποίος σου έπιασε αυτή την κουβέντα ήταν το λιγότερο βλαχαδερό. Κακώς τον άφησες να σε "ακουμπάει". Εγώ θα του είχα ρίξει γονατιά (όπου έφτανε το γόνατο πρόχειρα).
Από'κει και πέρα, περίμενε να μπει ο ΟΥΤΙΣ που είναι γυμναστής να σε καθοδηγήσει.
Από'κει και πέρα, περίμενε να μπει ο ΟΥΤΙΣ που είναι γυμναστής να σε καθοδηγήσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άμα κάνω μόνο αυτά φτάνουν;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:00
Ασκησουλες θα γκουγκλαρεις στο γιουτουμπι και στο exrx.
3 x 12 σημαινει τρια σετ των δωδεκα επαναληψεων. Παιρνεις ενα βαρος με το οποιο μπορεις να εκτελεσεις 12 επαναληψεις χωρις μεγαλο ζορι. Κανεις 3 λεπτα διαλειμμα. Επαναλαμβανεις μεχρι να συμπληρωσεις 3 σετ.
Το ζεσταμα σε γλιτωνει απο τραυματισμους. Και αυτο ειναι κατι που πρεπει να δεις σε βιντεο. Εγω κανω λιγο τζογκινγκ και μετα 2 σετ της ασκησης που θελω να κανω με το μισο βαρος.
Τι μπορεις να κανεις αυριο:
Ζεσταμα
3χ12 floor press
3x12 db rows
Διατασεις.
Ή είναι μόνο για αρχή;
Και πρέπει κάθε μέρα λογικά ε;;;;
Παιδιά με βλέπω σε λίγο καιρό να σας γράφω από φυσιοθεραπευτή.
Θα το κάνω χειρότερο από ότι είναι.
Εγώ, και λόγω ηλικίας και λόγω ψυχοδομής, βαριέμαι φριχτά το γυμναστήριο. Γι αυτό και δεν κατάφερα ποτέ να αντέξω παραπάνω από λίγους -ελάχιστους- μήνες κάθε φορά που το δοκίμασα.
Εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει γιόγκα και η διάθεση μου να το παρακολουθώ, αλλά και η αλλαγή στο σώμα μου με έχει εντυπωσιάσει
Δεν έχει καθόλου το νευρωτικό του γυμναστηρίου και νιώθω ευεξία που δεν μου είχε προσφέρει τίποτε άλλο.
Εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει γιόγκα και η διάθεση μου να το παρακολουθώ, αλλά και η αλλαγή στο σώμα μου με έχει εντυπωσιάσει
Δεν έχει καθόλου το νευρωτικό του γυμναστηρίου και νιώθω ευεξία που δεν μου είχε προσφέρει τίποτε άλλο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.