Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2018, 14:23
Στο τέλος της ημέρας, μια όμορφη τροφαντή είναι προτιμότερη από μια με κορμάρα και την φάτσα του Παντελή Καφέ ξέρω γω.
Ε ναι.
Προτιμοτερη η Αντελ παρα η Μαγκυ Χαραλαμπιδου.
Η Χαραλαμπιδου δεν έχει σκατοφατσα.
Υπάρχουν ένα σωρό γκομενες γαρίδες που πραγματικά λες τι αστεία κάνει η φύση να δίνει τέτοια κορμιά σε τέτοια μούτρα.
stergiosbik έγραψε: 14 Δεκ 2018, 14:25
Cecilly δεν ξερω πως να στο πω.
Θελει και λιγο τακτ.
Αυτη η εμμονη σου με το κορμι και η απεχθεια σου προς το γυναικειο προσωπο προκαλει υποπτους συνειρμους.
Τι εννοείς; Η Σεσιλιάνα είναι μια χαρά κορίτσι!
Εμενα ρωτας;
Αυτη επαινεί συνεχως το σωμα και οχι το προσωπο.
Πού επαινώ το σώμα έναντι του προσώπου;;;;;;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2018, 14:23
Στο τέλος της ημέρας, μια όμορφη τροφαντή είναι προτιμότερη από μια με κορμάρα και την φάτσα του Παντελή Καφέ ξέρω γω.
Ε ναι.
Προτιμοτερη η Αντελ παρα η Μαγκυ Χαραλαμπιδου.
Δεν είναι άσχημη η Χαραλαμπιδου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
stergiosbik έγραψε: 14 Δεκ 2018, 14:41
Αυτο με την Αντελ στο πιανο.
Που λέω ότι είναι ωραία, αλλά χάνει λόγω κιλών; Ίσα ίσα της αναγνωρίζω ότι παρόλη τη παραμόρφωση από το λίπος, παραμένει κούκλα και λέω, ότι αν η συγκεκριμένη ήταν σε πιο φυσιολογικά πλαίσια, ούτε καν αδύνατη, θα τις πάταγε όλες κάτω.
Προσωπικά εγώ μεταξύ ενός χάλια σώματος, εννοώντας ξέρω'γω στραβά ποδάρια κλπ. και ενός ωραιου προσώπου, διαλέγω το ωραίο πρόσωπο χωρίς δεύτερη σκέψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν και έχουμε γεννηθεί στας Μεσογειακάς ανατολικάς ακτάς οπου οι πιθαρόσχημες είναι κανόνας και η εστίαση στο πρόσωπο επιτακτική αναγκαιότητα δεν θα σας αναγνωρίσω κανένα ελαφρυντικό.