Αντί να καβαλάει κάνα χόρνετ καβαλάει μονοροδαΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:12 Λοιπόν update. Ξύπνησε πριν λίγο και μου είπε.
Η ρόδα είναι Kingsong s18 50s.
50km αυτονομία
50km τελική.
Eλαφριά και ευέλικτη.
Την πήρε απ'το oneride.com
[user]enaon[/user]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ναι ωραία, μια χαρά, μην γραφεις βρε ομως επώνυμα νομιζω. Τον εχω βαλει και βιντεακι παντως τον Ερμη στο πχωρουμ πιο παλια. Εγω ειμαι πιο παλιος, ο Ερμης ειναι πολυ καλυτερος ομως.Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:20 Σου μεταφέρω επακριβώς τι μου λέει τώρα. Του το πρότεινε ο Ερμής, που ήταν απ'τους πρώτους που αγόρασαν μονόροδο.![]()
Ναι, καλά. Πέσε κοιμήσου.enterprise-psi έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:21Αντί να καβαλάει κάνα χόρνετ καβαλάει μονοροδαΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:12 Λοιπόν update. Ξύπνησε πριν λίγο και μου είπε.
50km αυτονομία
50km τελική.
Eλαφριά και ευέλικτη.
[user]enaon[/user]![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δεν κρίνωΑσέβαστος έγραψε: 15 Απρ 2025, 13:59 με 30 μπορει και να το σωσεις, να πηδηξεις απο πανω και να καταληξεις ορθιος.
enaon έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:22ναι ωραία, μια χαρά, μην γραφεις βρε ομως επώνυμα νομιζω. Τον εχω βαλει και βιντεακι παντως τον Ερμη στο πχωρουμ πιο παλια. Εγω ειμαι πιο παλιος, ο Ερμης ειναι πολυ καλυτερος ομως.Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:20 Σου μεταφέρω επακριβώς τι μου λέει τώρα. Του το πρότεινε ο Ερμής, που ήταν απ'τους πρώτους που αγόρασαν μονόροδο.![]()
![]()
Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:20Σου μεταφέρω επακριβώς τι μου λέει τώρα. Του το πρότεινε ο Ερμής, που ήταν απ'τους πρώτους που αγόρασαν μονόροδο.enaon έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:15οκ μπράβο, καλό παιδάκι, προηγουμένη γενιά, ενα κλικ πίσω γιατι δεν εχει εποπτεία κελιων στην μπαταρία, αλλα εχει εποπτεία γενικα στις μπαταρίες, απλα οχι επιπεδο κελιών, αλλα μια χαρά, συνετή αγορά πολυ. Ευγε.Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:12 Λοιπόν update. Ξύπνησε πριν λίγο και μου είπε.
50km αυτονομία
50km τελική.
Eλαφριά και ευέλικτη.
[user]enaon[/user]![]()
ενα σημαντικό μονο πασιφή, το σ18 εχει ενα κατασκευαστικό πρόβλημα που δεν εχουν λύσει ακόμα, γιατι αλλαξαν μοντελα, αν πέσει με το πλαι με δυναμη, μια φωλια για βιδα που εχει στο πλάι χτυπάει την μπαταρία σε ενα σημειο του bms και χαλάει το πακ. Ακριβή ζημια, και εκνευριστική, ο Ερμης το εχει παθει, αρκετοι το εχουν παθει, συχνό ειναι δυστυχώς, πές να κοιτάξει στα φορουμ πως το λυνουν, απλα να αφαιρέσει την φωλια, ασχηστη ειναι.
enterprise-psi έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:21Αντί να καβαλάει κάνα χόρνετ καβαλάει μονοροδαΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:12 Λοιπόν update. Ξύπνησε πριν λίγο και μου είπε.
50km αυτονομία
50km τελική.
Eλαφριά και ευέλικτη.
[user]enaon[/user]![]()
[user]enterprise-psi[/user] βοήθα λίγο με τις παραθέσεις και σβήσε το επώνυμο του ανθρώπου. Τα έκανα μούτι. 
καλα δεν πειράζει σιγά, γενικά το λέω 
πόσο χρονων ειναι ο γιος σου ?
Είναι 28.
οκ . μικρον δεν τον λες οποτε θα ξερει να προσεχει .
23 ημουν εγω οταν πηρα την πρωτη μοτοσυκλετα
συνδρομο Στυγιου παλι επαθες. Αντε πες και το φουξια ποδήλατο πότε το πήρες.
4ρτη δημοτικου . και ηταν γκρι ρε γητευτη της μιας ροδας 
μπουμπουνα, οταν λεει 50 τελική, εννοεί ηλεκτρονική με το ζόρι για ασφάλεια, πάει πίσω τις πλατφόρμες, σου χαλάει το κεντρο ισορροπίας και αναγκαζεσαι να επιβραδύνεις, 90 εχει ελέυθερη περιστροφή, τα 50 τα πιάνει κατηφόρα/ανηφόρα, δεν το νοιαζει, εχει παρα πολυ δυναμη, δεν ειναι πατινια και ποδήλατα.Νon4me έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:07 αν πηγαίνει 60 στην ευθεία σε ανηφορουλα θα εχει 30 . αν πηγαινει 30 θα εχει 15 γερω γω και θα σε περναν αυτοι που κανουν βαδιν , το γρηγοροτερο δεν ειναι παντα χειροτερο σε ασφαλεια .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 2 Απαντήσεις