!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έτοιμοι για ΕΔΕ από τα γιουσουφάκια της ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Σαββάτιος
Phorum.gr user: Σαββάτιος

Re: Έτοιμοι για ΕΔΕ από τα γιουσουφάκια της ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαββάτιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:34
Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:25 Ο χαμένος αδελφός του τραχανοσαλάτα ξύπνησε.
Μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις. Σημασία έχει ποιός γράφει την αλήθεια...
Εκτός από απόγονος του Ιούλιου Καίσαρα, είσαι και το γκράαλ της αλήθειας;

Νοιώθω σχεδόν συγκινημένη μεγάλε.
Ποιος σου είπε ότι είμαι «απόγονος του Ιούλιου Καίσαρα»; Απόγονος των «βυζαντινών» Ρωμαίων είμαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 28 Μαρ 2025, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32 Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?
Εμένα το επώνυμο της μάνας μου, θεωρείται ένδοξο στην Παγουρία. Να μπω στον Εθνικό Κήπο, να κάνω τουλάχιστον το παγώνι; :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Σαββάτιε, επειδή είδα που κάτι λες για Κύπρο και για Πάφο

μην ξεχνιόμαστε, ναι? :8)

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πασιφάη έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:36
Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32 Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?
Εμένα το επώνυμο της μάνας μου, θεωρείται ένδοξο στην Παγουρία. Να μπω στον Εθνικό Κήπο, να κάνω τουλάχιστον το παγώνι; :smt005:
Εσύ να τα αφήσεις αυτά, προορίζεσαι για το πριβέ δικό μου κηπαλάκι, με τα ούλα σου θα σε έχω! :romance-hearteyes:

:smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:35
Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:31
Μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις. Σημασία έχει ποιός γράφει την αλήθεια...

Ποιος σου είπε ότι είμαι «απόγονος τους Ιούλιου Καίσαρα»; Απόγονος των «βυζαντινών» Ρωμαίων είμαι...
Αυτό ακριβώς εννοώ ανόητε. Από τη στιγμή που βάζεις σε εισαγωγικά τους Βυζαντινούς, είσαι καθαρόαιμος Ρωμαίος ή ένας ακόμη λόγιος σκαρμόγυφτος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παπάρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαββάτιος

«Γνήσιοι Νεοέλληνες» είμαστε όλοι οι Νεοέλληνες. Γνήσιοι απόγονοι Ρωμιών είναι αυτοί που έχουν αντικειμενικά Ρωμιούς προγόνους (οι περισσότεροι Νεοέλληνες δηλαδή). Δεν είναι «γνήσιοι Ρωμιοί» στη καταγωγή οι Φλωρινιώτες που κατάγονται από Βουλγαρόβλαχους της ύστερης Τουρκοκρατίας... «Γνήσιοι Έλληνες» στη καταγωγή είναι οι Νεοέλληνες που κατάγονται από Ρωμιούς (διηνεκείς Έλληνες σύμφωνα με την εθνικιστική νεοελληνική θέση) οι οποίοι άμεσα προέρχονται από εθνοτικούς αρχαίους Έλληνες (π.χ οι νησιώτες) κ.ο.κ.. Κάποια άλλη απορία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:30
George_V έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:17
Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:13
Τι θέλεις δηλαδή;
Να αποδείξεις από που είσαι γνήσιος Έλληνας στην καταγωγή. Το Ρωμαίος ξέρουμε ενδεχομένως. Το Έλληνας μας ενδιαφέρει τώρα

Γιατί όταν κάνεις ένα claim πρέπει και να το αποδεικνύεις κιόλας.

Αλλιώς τι διαφορά έχεις από τους σλαβοβουλγαροαρβανιτοβλαχους που κάνουν το ίδιο claim και δεν το αποδεικνύουν ούτε αυτοί?
Καλά δεν σου είπα ότι είμαι από την Κύπρο; Ο πατέρας μου κατάγεται από τη Μόρφου (περιοχή αρχαίας πόλης-κράτους των Σόλων), η μητέρα μου από την πόλη της Πάφου (αρχαία ομώνυμη πόλη-κράτος) και την πόλη της Λευκωσίας (αρχαία πόλη-κράτος Λήδρας). Μάλιστα είμαι και μακρινός συγγενής ευρέως γνωστού Χριστιανοταλιμπάν...
Ξέρεις τι είναι η Νέα Ιουστινιάνη στον τίτλο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και γιατί μπήκε εκεί?

Και δεύτερον από το νησί πέρασαν καμιά δεκαριά κατακτητές. Πώς είσαι τόσο σίγουρος για την αδιάσπαστη ελληνική καταγωγή σου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:38
Εσύ να τα αφήσεις αυτά, προορίζεσαι για το πριβέ δικό μου κηπαλάκι, με τα ούλα σου θα σε έχω! :romance-hearteyes:

Ωφουου..Αφού θα είναι μακρυά μαρή, πού θα με τρέχεις; Άντε να ερχομαι καμιά επισκεψη, να σου φέρνω και τσιγάρα. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σαββάτιος

Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32
Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:21 Αμαν!

Εξύπνησε ο Μαρμαρωμένος?!
Ποιός είναι αυτός;
ένας μακρυνός ξάδελφος, δεν τονεξέρεις
Κοροΐδευε ελέυθερα! Αυτό δεν αναιρεί την αλήθεια των γραφομένων μου όσο και αν σε πονούν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαββάτιος

Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:36 Σαββάτιε, επειδή είδα που κάτι λες για Κύπρο και για Πάφο

μην ξεχνιόμαστε, ναι? :8)

Και ποιός σου είπε ότι οι σημερινοί Κύπριοι δεν είναι Νοέλληνες;
Άβαταρ μέλους
Saturn

Δεν ξέρω εσύ τι προσπαθείς να μας πεις..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:41
Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32

Ποιός είναι αυτός;
ένας μακρυνός ξάδελφος, δεν τονεξέρεις
Κορόϊδευε ελέυθερα! Αυτό δεν αναιρεί την αλήθεια των γραφομένων μου όσο και αν σε πονούν...
Αυτή η πεποίθηση του κάθε μαλάκα ότι γράφει "αλήθειες που πονουν" είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση.

Ειδικώς όταν εκφέρεται από τυπάκια που πονάνε ΠΟΛΥ για τα προσωπικά δεδομένα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαββάτιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:38
Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:35

Ποιος σου είπε ότι είμαι «απόγονος τους Ιούλιου Καίσαρα»; Απόγονος των «βυζαντινών» Ρωμαίων είμαι...
Αυτό ακριβώς εννοώ ανόητε. Από τη στιγμή που βάζεις σε εισαγωγικά τους Βυζαντινούς, είσαι καθαρόαιμος Ρωμαίος ή ένας ακόμη λόγιος σκαρμόγυφτος.
Δεν βγάζει νόημα αυτό το οποίο γράφεις! Οι όροι «Βυζάντιο» και «Βυζαντινοί» χρησμιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν τόσο Δυτικές όσο και Νεοελληνικές φαντασιώσεις... Είναι ανθιστορικοί και ανιστορικοί όροι (εξού και τα εισαγωγικά)... Από εκεί και πέρα αν δεν σου αρέσει η «βυζαντινή» ορολογία και τα συνεπαγόμενά της αυτό είναι δικό σου πρόβλημα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πασιφάη έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:41
Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:38

Ωφουου..Αφού θα είναι μακρυά μαρή, πού θα με τρέχεις; Άντε να ερχομαι καμιά επισκεψη, να σου φέρνω και τσιγάρα. :smt005:
Δεν κατάλαβα τίποτα
Τί μακρυά, δίπλα μου θα σε έχω
Εγώ θα σε έχω στα κηπαλάκια τα ωραία, εσύ θα μου φέρνεις τσιγάρα? :lol: :roll:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”