Ποιος σου είπε ότι είμαι «απόγονος του Ιούλιου Καίσαρα»; Απόγονος των «βυζαντινών» Ρωμαίων είμαι...ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:34Εκτός από απόγονος του Ιούλιου Καίσαρα, είσαι και το γκράαλ της αλήθειας;
Νοιώθω σχεδόν συγκινημένη μεγάλε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έτοιμοι για ΕΔΕ από τα γιουσουφάκια της ΝΔ
Re: Έτοιμοι για ΕΔΕ από τα γιουσουφάκια της ΝΔ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 28 Μαρ 2025, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα το επώνυμο της μάνας μου, θεωρείται ένδοξο στην Παγουρία. Να μπω στον Εθνικό Κήπο, να κάνω τουλάχιστον το παγώνι;Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32 Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σαββάτιε, επειδή είδα που κάτι λες για Κύπρο και για Πάφο
μην ξεχνιόμαστε, ναι?
μην ξεχνιόμαστε, ναι?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εσύ να τα αφήσεις αυτά, προορίζεσαι για το πριβέ δικό μου κηπαλάκι, με τα ούλα σου θα σε έχω!Πασιφάη έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:36Εμένα το επώνυμο της μάνας μου, θεωρείται ένδοξο στην Παγουρία. Να μπω στον Εθνικό Κήπο, να κάνω τουλάχιστον το παγώνι;Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32 Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτό ακριβώς εννοώ ανόητε. Από τη στιγμή που βάζεις σε εισαγωγικά τους Βυζαντινούς, είσαι καθαρόαιμος Ρωμαίος ή ένας ακόμη λόγιος σκαρμόγυφτος.Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:35Ποιος σου είπε ότι είμαι «απόγονος τους Ιούλιου Καίσαρα»; Απόγονος των «βυζαντινών» Ρωμαίων είμαι...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
«Γνήσιοι Νεοέλληνες» είμαστε όλοι οι Νεοέλληνες. Γνήσιοι απόγονοι Ρωμιών είναι αυτοί που έχουν αντικειμενικά Ρωμιούς προγόνους (οι περισσότεροι Νεοέλληνες δηλαδή). Δεν είναι «γνήσιοι Ρωμιοί» στη καταγωγή οι Φλωρινιώτες που κατάγονται από Βουλγαρόβλαχους της ύστερης Τουρκοκρατίας... «Γνήσιοι Έλληνες» στη καταγωγή είναι οι Νεοέλληνες που κατάγονται από Ρωμιούς (διηνεκείς Έλληνες σύμφωνα με την εθνικιστική νεοελληνική θέση) οι οποίοι άμεσα προέρχονται από εθνοτικούς αρχαίους Έλληνες (π.χ οι νησιώτες) κ.ο.κ.. Κάποια άλλη απορία;Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32 Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξέρεις τι είναι η Νέα Ιουστινιάνη στον τίτλο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και γιατί μπήκε εκεί?Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:30Καλά δεν σου είπα ότι είμαι από την Κύπρο; Ο πατέρας μου κατάγεται από τη Μόρφου (περιοχή αρχαίας πόλης-κράτους των Σόλων), η μητέρα μου από την πόλη της Πάφου (αρχαία ομώνυμη πόλη-κράτος) και την πόλη της Λευκωσίας (αρχαία πόλη-κράτος Λήδρας). Μάλιστα είμαι και μακρινός συγγενής ευρέως γνωστού Χριστιανοταλιμπάν...George_V έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:17Να αποδείξεις από που είσαι γνήσιος Έλληνας στην καταγωγή. Το Ρωμαίος ξέρουμε ενδεχομένως. Το Έλληνας μας ενδιαφέρει τώρα
Γιατί όταν κάνεις ένα claim πρέπει και να το αποδεικνύεις κιόλας.
Αλλιώς τι διαφορά έχεις από τους σλαβοβουλγαροαρβανιτοβλαχους που κάνουν το ίδιο claim και δεν το αποδεικνύουν ούτε αυτοί?
Και δεύτερον από το νησί πέρασαν καμιά δεκαριά κατακτητές. Πώς είσαι τόσο σίγουρος για την αδιάσπαστη ελληνική καταγωγή σου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ωφουου..Αφού θα είναι μακρυά μαρή, πού θα με τρέχεις; Άντε να ερχομαι καμιά επισκεψη, να σου φέρνω και τσιγάρα.Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:38Εσύ να τα αφήσεις αυτά, προορίζεσαι για το πριβέ δικό μου κηπαλάκι, με τα ούλα σου θα σε έχω!Πασιφάη έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:36Εμένα το επώνυμο της μάνας μου, θεωρείται ένδοξο στην Παγουρία. Να μπω στον Εθνικό Κήπο, να κάνω τουλάχιστον το παγώνι;Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:32 Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?![]()
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κοροΐδευε ελέυθερα! Αυτό δεν αναιρεί την αλήθεια των γραφομένων μου όσο και αν σε πονούν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ποιός σου είπε ότι οι σημερινοί Κύπριοι δεν είναι Νοέλληνες;Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:36 Σαββάτιε, επειδή είδα που κάτι λες για Κύπρο και για Πάφο
μην ξεχνιόμαστε, ναι?![]()
Δεν ξέρω εσύ τι προσπαθείς να μας πεις..
Αυτή η πεποίθηση του κάθε μαλάκα ότι γράφει "αλήθειες που πονουν" είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση.
Ειδικώς όταν εκφέρεται από τυπάκια που πονάνε ΠΟΛΥ για τα προσωπικά δεδομένα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν βγάζει νόημα αυτό το οποίο γράφεις! Οι όροι «Βυζάντιο» και «Βυζαντινοί» χρησμιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν τόσο Δυτικές όσο και Νεοελληνικές φαντασιώσεις... Είναι ανθιστορικοί και ανιστορικοί όροι (εξού και τα εισαγωγικά)... Από εκεί και πέρα αν δεν σου αρέσει η «βυζαντινή» ορολογία και τα συνεπαγόμενά της αυτό είναι δικό σου πρόβλημα!ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:38Αυτό ακριβώς εννοώ ανόητε. Από τη στιγμή που βάζεις σε εισαγωγικά τους Βυζαντινούς, είσαι καθαρόαιμος Ρωμαίος ή ένας ακόμη λόγιος σκαρμόγυφτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν κατάλαβα τίποταΠασιφάη έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:41Ωφουου..Αφού θα είναι μακρυά μαρή, πού θα με τρέχεις; Άντε να ερχομαι καμιά επισκεψη, να σου φέρνω και τσιγάρα.![]()
Τί μακρυά, δίπλα μου θα σε έχω
Εγώ θα σε έχω στα κηπαλάκια τα ωραία, εσύ θα μου φέρνεις τσιγάρα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης