!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Σκατόψυχο Αφεντικό των Κουκουλοφόρων.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Το Σκατόψυχο Αφεντικό των Κουκουλοφόρων.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:05
Saturn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:02
Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:55

Οχι βία, οχι βία! :003:
αυτός ήταν αντερκοβεράς γιαχώ
ήταν ένας εκεί που καθήσαμε εμεις να ξεκουραστούμε και πιάσαμε κουβέντα (στο συλλαλητήριο κι αυτός)
και άρχισε στο μουλοχτό να κάνει κατήχηση
μου εκανε το μυαλό φλαμπέ αλλά άρπαξε καμπόσες :003:
:o

Θεολογικές τάπες ρε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 28 Φεβ 2025, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:31
πήζον bot έγραψε: 28 Φεβ 2025, 20:09 Πες μια μαλακια ρε, αυτη ειναι η δουλεια σου αλλωστε.

Εικόνα

Μιλάς στον εαυτό σου κοιτάζοντας τη selfie camera του κινητού σου;

Αν και είσαι από τα τρολ που συμπαθώ, ομολογουμένως με στεναχωρούν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως δεν με παρακολουθείς ως χρήστη. Και αν αυτό δεν με ενοχλεί τόσο διότι, εντάξει, δικαίωμά σου είναι να με έχεις γραμμένο, υπάρχει κάτι που με ενοχλεί περισσότερο. Το ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και νομίζεις πως είμαι σαν τα (διαδικτυακά) μούτρα σου. :011:
Τετοιες μαλακιες γραφεις και γιναυτο δεν σε παρακολουθω ως χρηστη.
Ιγκνορ με το σπαθι σου
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

πήζον bot έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:08 Τετοιες μαλακιες γραφεις και γιναυτο δεν σε παρακολουθω ως χρηστη.
Ιγκνορ με το σπαθι σου
:a040:
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:10
πήζον bot έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:08 Τετοιες μαλακιες γραφεις και γιναυτο δεν σε παρακολουθω ως χρηστη.
Ιγκνορ με το σπαθι σου
Ελα μην κλαις. Παραδεξου το προφανες (το παρακρατος του κουλη κανει τα επεισοδια)και θα σε παρακολουθω στο εξης.
Στην πρωτη μαλακια ομως, ιγκνορ παλι.
Απολυτως!! Απολυτως!! :003:
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

πήζον bot έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:13
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:10
Ιγκνορ με το σπαθι σου
Ελα μην κλαις. Παραδεξου το προφανες (το παρακρατος του κουλη κανει τα επεισοδια)και θα σε παρακολουθω στο εξης.
Στην πρωτη μαλακια ομως, ιγκνορ παλι.
Απολυτως!! Απολυτως!! :003:
Δεν ξέρω ρε φίλε. Τι λένε οι δικοί σου insiders εντός ΝΔ; :003:
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:53 Λοιπόν, το θέμα μας δεν είμαι εγώ, το θέμα μας είναι οι "ασφαλήτες" που είναι μεταμφιεσμένοι σε κουκουλοφόρους.
Θέλω κάποιος από 'σας να μου εξηγήσει τί μας διασφαλίζει οτι οι μεταμφιεσμένοι ασφαλήτες δε προκαλούν ή δε συμμετέχουν σε μπάχαλα.
Γιατί υπάρχουν και βίντεο που δείχνουν ασφαλήτες να τα σπάνε.
Η φωτογραφία που έβαλε το πήζον μπότ είναι φυσικά από άλλη χώρα (φαίνεται άλλωστε) αλλά οι φωτογραφίες που έβαλα εγώ και όλες οι άλλες που κυκλοφορούν ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ.
Απ' την άλλη το επιχείρημα οτι και καλά ντύνονται κουκουλοφλώροι για να συλλάβουν τους πραγματικούς μπαχαλαίους είναι μια μαλακία και μισή, αφού δε συλλαμβάνουν σχεδόν ποτέ κανέναν έτσι. Επομένως είτε οι ασφαλήτες είναι τελείως για το πούτσο καβάλα (δε λέω οτι δεν είναι γιωτόμπαλα και καραγκιόζηδες αλλά τόσο πολύ πια?), ή η αποστολή τους είναι να κάνουν μπάχαλα και οχι να πιάνουν αυτούς που θα τα κάνουν.
Άντε γιατί πολύ αέρα πήρανε κάτι δεξιούληδες. Αλλά βέβαια, αν έχετε απέναντι τον πήζοντα βρίσκετε αι τα κάνετε.
Γενικά μιλώντας, σημασία δεν έχει μόνο τι ισχυρίζεται κάποιος αλλά και ποιος το ισχυρίζεται (όχι εσύ, το τονίζω και πάλι πως αναφέρομαι γενικά) .

Σε ό,τι αφορά τα σώματα ασφαλείας, από τα λίγα που ξέρω, αυτό που δεν αμφισβητείται είναι η διαφθορά και η τριβή αστυνομικών με π.χ. το οργανωμένο έγκλημα. Άλλωστε, αυτό το έχουν αποδείξει όχι μόνο πολλές σοβαρές έρευνες που έχουν γίνει, αλλά και πολλές συλλήψεις επίορκων.

Για τους ασφαλίτες και τη δράση τους σε συγκεντρώσεις, πορείες κλπ, χωρίς να έχω μελετήσει το θέμα, υποθέτω πως ο επίσημος ρόλος τους είναι να εντοπίζουν ταραξίες και ενίοτε να τους συλλαμβάνουν. Εδώ, αν δεν κάνω λάθος, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο κατά τα 90s, για τα οποία κάποτε το indymedia είχε ολόκληρο αφιέρωμα στους ασφαλίτες που ''τσίμπαγαν'' διαδηλωτές.

Βέβαια, δεν αντιλέγω και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ πως είναι πολύ πιθανόν ο ρόλος τους να είναι πιο βρώμικος, όχι μόνο εν έτει 2025, αλλά και διαχρονικά, είτε μιλάμε για ΠΑΣΟΚ, είτε για ΝΔ, είναι για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (για προ 1974 δεν το συζητάω καν). Δεν αποκλείω το να ξεκινούν επεισόδια είτε για να διαλύσουν-αμαυρώσουν συγκεντρώσεις, είτε για να προκαλέσουν προσαγωγές και συλλήψεις ώστε να φανεί πως παράγουν έργο. Και επίσης, ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι η - όποια - διείσδυσή τους σε ακραίους κύκλους, για την οποία ακούω κατά καιρούς διάφορα. :102:

Αλλά για να διαμορφώσω γνώμη επ' αυτού, δηλαδή για την ακριβή ύπαρξη και το μέγεθος αυτού του φαινομένου ''προβοκατόρων'' σε διαδηλώσεις, δεν μου αρκούν ούτε μεμονωμένα (και ενδεχομένως μονταρισμένα) βίντεο από το βοθροτουίτερ και το tiktok, ούτε οι γνώμες-κραυγές π.χ. του Μπογιόπουλου, της Γιάμαλη ( :hebit: ) και των ανυπόγραφων κειμένων στο βοθροcateur, το news247 ή το Documento.

Αυτό που αγνοώ τελείως, είναι το αν έχουν παρουσιαστεί σοβαρές έρευνες που να αποκαλύπτουν και να περιγράφουν πτυχές του φαινομένου και αν έχουν ελεγχθεί ποτέ πειθαρχικά περιπτώσεις ασφαλιτών που ''εξετράπησαν''. Πάντως, νομίζω πως δεν είμαι παράλογος όταν δεν πιστεύω πως μυστικοί αστυνομικοί ξυλοκοπούν αγρίως ή καίνε με μολότοφ συναδέλφους τους.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 01 Μαρ 2025, 07:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Χαραλαμποπουλος απο ιστοσελιδα Μαρινακη...

Φάνηκε η ύβρις όταν η αστυνομία έπνιξε στα δακρυγόνα έναν λαό που κατέβηκε στο δρόμο για να ζητήσει οξυγόνο. Γιατί ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ συνειδητά επέλεξαν να κατεβάσουν τόσες αστυνομικές δυνάμεις σε αυτά τα συλλαλητήρια, γιατί είχαν στρατηγική δημιουργίας «τεχνητής έντασης», ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, όπως και όλοι μας και έχει αποδειχθεί πολλάκις, ότι εάν είχαν επιλέξει να έχει διακριτική παρουσία και να κάνει σωστά τη δουλειά της δεν θα είχαμε «επεισόδια». Μόνο που ήθελε να μπορεί να επικαλείται «επεισόδια», για να συγκαλύψει ότι σήμερα μια ολόκληρη χώρα φώναζε στους δρόμους για «αλήθεια και δικαιοσύνη». Αλλά, δυστυχώς για την κυβέρνηση, αυτή τη φορά η ομολογουμένως πετυχημένη στο παρελθόν συνταγή δεν πέτυχε απλώς πρόσθεσε στα συνθήματα ένα ηχηρό και παρατεταμένο «Παραιτήσου».

Η κυβέρνηση μπορούσε να είχε «αγκαλιάσει» αυτά τα συλλαλητήρια, να δώσει το μήνυμα ότι όντως κατανοεί την απαίτηση της κοινωνίας για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών όπου πρέπει, όσο ψηλά και εάν βρίσκονται οι υπεύθυνοι.

Όμως, δεν το έκανε: επέλεξε τα χημικά, τα ΜΑΤ και τις «Αύρες». Αυτές είναι οι εικόνες που αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν στον πλανήτη. Ότι επιβάλλεται «τάξη και ασφάλεια», αλλά όχι δικαιοσύνη.

https://www.in.gr/2025/02/28/editorial/ ... reek-word/

.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

πήζον bot έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:24 το ειδε ολη η ελλαδα με ταματια της.
το καταλαβαν μεχρι και οι καθυστερες..
μεχρι και ο παπανικος αναγκαστηκε...
:smt005: :smt005: :smt005:

https://twitter.com/_SimonLeone/status/ ... 2747008049
Άλλος ένας δεξιός/κεντρώος δεν ξέρω τί είναι που νομίζει ότι κάτι λέει, αναπαρράγοντας την προπαγάνδα που έχει η Αριστερά για τον κόσμο όσον αφορά τους αναρχομπαχαλάκηδες, όταν της χαλάνε την εικόνα.
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

:+1: :goodpost: :bravo:
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Κάθεστε και δίνετε βάση στην κάθε σαβούρα που αναπαράγει από το βοθροτουίτερ ο πήζον.

Εικόνα

https://ellada24.gr/skitsa-christos-pap ... 25-02-28-0
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Το ίδιο είναι... :102:
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ασφαλίτες είναι αλλά αφήστε τους ρε παιδιά να φύγουν
Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Golden Age έγραψε: 01 Μαρ 2025, 01:17

Άλλος ένας δεξιός/κεντρώος δεν ξέρω τί είναι που νομίζει ότι κάτι λέει, αναπαρράγοντας την προπαγάνδα που έχει η Αριστερά για τον κόσμο όσον αφορά τους αναρχομπαχαλάκηδες, όταν της χαλάνε την εικόνα.
Fake είναι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”