Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:18
Οποτε οι γονεις που αγορασαν η σκεφτονται να αγορασουν στο ανεργο παιδι τους η στο παιδι τους που δουλευει στο μεροκαματο,ενα ματσο τουβλά καλο θα ηταν να το ξανασκεφτουν
Αυτοι που εδιναν 300 χιλιαρικα και τωρα δινουν 100 για μαι αδεια ταξι καλο θα ηταν να το ξανασκεφτουν
Αυτοι που εχουν εξοχικο κτλ κτλ
Εγώ Γιαννόπουλε θα τους πρότεινα με ελάχιστο κόστος να μάθει μιά τέχνη το παιδί,
ράφτης, κλειδαράς, ερκοντισιονάς,
σίγουρα πράματα για καθεστώτα όπου δεν υπάρχει δημοκρατία ούτε φυσικά ασφάλεια δικαίου.
Αγρότης είναι μεγάλο ρίσκο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 18:01
Αλλα με τιποτα δεν φευγες πανω απο τα 120 χιλιαρικα
Ξαναλέω, σκέτο χωράφι ή με δέντρα, εγκαταστάσεις, πομωνες, λάστιχα, ιστοριες;
Υπάρχουν χτήματα αρδευόμενα και μη αδρευόμενα.
Υπάρχουν χτήματα πεδινά και ορεινά.
Υπάρχουν χτήματα κοντά στις πόλεις και άλλα στην κολοπετινίτσα.
Υπάρχουν χτήματα με καλό χώμα και άλλα γεμάτα βράχια σαν της Μάνης.
Οι τιμές τους έχουν τεράστιες διαφορές.
Το εκτιμωμενο κοστος που εχω βαλει ειναι για καταλληλα
Η τελικη τιμη ειναι θεμα διαπραγματευσης γι αυτο υπαρχει και το ανοιγμα το οποιο εβαλα
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Nandros έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 18:42
Γελάω με τον μη μου άπτου ΓΓ, όταν τον φαντάζομαι να τσαλαβουτάει μέσα στα λασπόνερα στα χωράφια!
Φουκαρά ΓΓ σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και σπάμε πλάκα μαζί σου!
Σίγουρα το έχεις καταλάβει αλλά ο ατενσιονχωρισμός σου δεν σε αφήνει!
Υπαρχει ομως ΚΑΙ ΠΑΛΙ ενα προβλημα
Γελας με κατι που φανταστηκες και δεν υπαρχει
Που διαβασες οτι θα τσαλαβουταω μεσα στα λασπονερα στα χωραφια;
Μα πουθενα
Ναι, έχεις πρόβλημα κατανόησης και φαντασίας!
Ο αγρότης ΓΓ εργάζεται στα χωράφια! :
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Περαν της πλακας τωρα Γιαννοπουλε.
Ενας απο τους κουμπαρους μου ξεκινησε πριν λιγα χρονια με εναν φιλο του γεωπονο να κανουν κατι στον αγροτικο τομεα σαν συμπληρωματικο εισοδημα.
Αγορασαν καποια λιγα στρεμματα (νομιζω 14 συνολικα) με ακτινιδια και αμπελια στην περιοχη του Πυργετου Λαρισας.
Ολη αυτη η περιοχη μαζι με τα παραλια της Πιεριας εχουν την μεγαλυτερη παραγωγη ακτινιδιου στην Ελλαδα.
Μεσα σε 3 χρονια ξηλωσαν ολα τα ακτινιδια και εβαλαν στην θεση τους κι αλλα αμπελια.
Μου ειπε οτι το ακτινιδιο δεν συμφερει γι αυτο και τα ξηλωσαν.
Τα αμπελια εχουν μεν περισσοτερη δουλεια αλλα και μεγαλυτερο κερδος.
Καποια στιγμη πειραματιστηκαν και με φυστικια σε κατι αλλα χωραφια που νοικιασαν που ειναι ευκολη και οικονομικη καλλιεργεια αλλα κατεληξαν τελικα μονο στ' αμπελια και εχουν αγορασει και αλλα στρεμματα.
H περιοχη του Πυργετου αναπτυσσεται τα τελευταια χρονια στα ακτινιδια
Η αποδοση στην περιοχη αυτη μπορει να φτασει και τους 7 τοννους το στρεμμα ενω σε αλλες περιοχες ειναι 4-5 τοννους το στρεμμα
Επισης η ποιοτητα ειναι πολυ καλη
Συνεχως φυτευονται νεα δεντρα και γινονται επεβδυσεις και σε αποθηκευτικους και σε ψυκτικους χωρους
Στον αναπτυξιακο εκεκρεμουν προς εγκριση πολλες επενδυσεις για ακτινιδια στην συγκεκριμενη περιοχη
Επισης οι παραγωγοι εχουν και αρκετα στρεμματα ο καθενας
Δεν λαμβανω τετοιο feedback εγω λοιπον
Προφανως τα λιγα στρεμματα ττους εκαναν να στραφουν σε κατι με μεγαλυτερη αποδοση
Στα σταφυλια υπαρχει αναπτυξη στην ποικιλια Crimson και σε μια καινουργια συμβολαιακη ποικιλια κατι κοκκινα σαν σουλτανινες υπερανθεκτικα με καλη τιμη