Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
41% θελατε μλκς
Νδ θέλατε ,μκλς
Ρε δε θυμαστε τι είχε κανει η νδ πριν μερικά χρόνια που πήγε να κλείσει την ΕΡΤ;
Εχετε καταλαβει τι είναι η νδ;
Τώρα περιμένουμε τις εκλογες να βγεί ο συριζα να τον ακυρώσει τον νομο
https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ)
Μη βρίσετε, είμαι άσχετη
Αυτό αφορά και βιντεάκια που κατεβάζουμε από youtube?
Αποθηκεύω κάτι αγιορείτικους ύμνους από μοναστήρια, δεν κυκλοφορούν αλλού, θα φάω πρόστιμο?
Saturn έγραψε: 03 Μαρ 2025, 18:03
Μη βρίσετε, είμαι άσχετη Αυτό αφορά και βιντεάκια που κατεβάζουμε από youtube?
Αποθηκεύω κάτι αγιορείτικους ύμνους από μοναστήρια, δεν κυκλοφορούν αλλού, θα φάω πρόστιμο?
Προφανώς
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τζιτζι, στα σοβαρά τώρα γιατί είμαι τεχνολογικώς αναλφάβητη, πώς γίνεται όλο αυτό που περιγράφεται εδώ πέρα?
Και τί συμβαίνε με την χρήση vpn σε αυτές τις περιπτώσεις?
Saturn έγραψε: 03 Μαρ 2025, 18:15
Τζιτζι, στα σοβαρά τώρα γιατί είμαι τεχνολογικώς αναλφάβητη, πώς γίνεται όλο αυτό που περιγράφεται εδώ πέρα?
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Saturn έγραψε: 03 Μαρ 2025, 18:29
Και δηλαδή, δεν καταλαβαίνω γενικότερα
παιδί μου λεει η Μενδώνη κατι, και στο αναλύει ο γιώργος μπι. Καλύτερα να ρωτήσεις ινφο για τα τεμπη απο τον γγ, θα υπάρχει έστω διαστρεβλωση, τωρα διαβάζεις σκέτες πιπες.
Saturn έγραψε: 03 Μαρ 2025, 18:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.