Αιτησου αλλαγη επιθετου τοτε για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:55
Αν παρουμε μια γάτα, τη βαφτισουμε Καραμανλη και τη βάλουμε υποψηφια στο Ν. Σερρων θα βγει πρωτη σε ψηφους λογω παβλοφικων αντανακλαστικων των κατοικων.
Οι σερραιοι θα ψηφιζαν οποιονδηποτε με το ονομα Καραμανλης ακομα και αν ηταν σε κατασταση φυτου με IQ 5.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στροφη 180 μοιρων της Κυβερνησης μετα τις διαμαρτυριες για τα Τεμπη. Αναδομηση και απαντησεις
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Στροφη 180 μοιρων της Κυβερνησης μετα τις διαμαρτυριες για τα Τεμπη. Αναδομηση και απαντησεις
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Στροφη 180 μοιρων της Κυβερνησης μετα τις διαμαρτυριες για τα Τεμπη. Αναδομηση και απαντησεις
Δεν κανω για πολιτικη εγω. Εχω συνειδηση.SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:57Αιτησου αλλαγη επιθετου τοτε για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:55
Αν παρουμε μια γάτα, τη βαφτισουμε Καραμανλη και τη βάλουμε υποψηφια στο Ν. Σερρων θα βγει πρωτη σε ψηφους λογω παβλοφικων αντανακλαστικων των κατοικων.
Οι σερραιοι θα ψηφιζαν οποιονδηποτε με το ονομα Καραμανλης ακομα και αν ηταν σε κατασταση φυτου με IQ 5.
Αλλα δεν χρειαζεται κατι αλλο να δουμε. Οι σερραιοι ψηφισαν εναν τυπο που δεν εχει να επιδειξει τιποτα απολυτως περαν του οτι εχει το ονομα Καραμανλης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
ΈλεοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:59Δεν κανω για πολιτικη εγω. Εχω συνειδηση.SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:57Αιτησου αλλαγη επιθετου τοτε για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:55
Let them make the first mistake. We make the last move.
- SeaHawk
Φυσικα δεν κανεις για πολιτικος βρε φασιστομουτρο
George_V έγραψε: ↑7 λεπτά πριν
λογω παβλοφικων αντανακλαστικων των κατοικων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και να το κάνει, θα πέσει γραμμή ότι δεν είναι αυθεντικός καραμανλήςSeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:57Αιτησου αλλαγη επιθετου τοτε για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:55
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Μαδουραίος
Είπαμε οι Νδκρατες ακόμα και αν τους βίαζαν ή σκότωναν τα παιδιά τους πάλι το κόμμα θα ψήφισαν
Για τέτοιους σκατανθρωπους μιλάμε
Για τέτοιους σκατανθρωπους μιλάμε
- George_V
Εσυ γιατι δεν κατεβαινεις?SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:05 Φυσικα δεν κανεις για πολιτικος βρε φασιστομουτροGeorge_V έγραψε: ↑7 λεπτά πριν
λογω παβλοφικων αντανακλαστικων των κατοικων.
Τικαρεις ολα τα κουτάκια απο οτι βλεπω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- SeaHawk
Για μενα θα ηταν οικομικη υποβαθμιση αν θα εβγαινα για βουλευτης
- Μαδουραίος
- George_V
Τα ιδια λεγανε και στον Θανασακη τον πολιτευομενο.
Αλλα μονο και απο αυτη την απαντηση φαινεται ξεκάθαρα γιατι απέτυχε αυτη η χωρα.
Γιατι οσοι ανηλθαν στα δημοσια αξιωματα το εκαναν για δικο τους πλουτισμο και μονο. Κανενας για να προσφέρει. Μονο για το δικο τους οικονομικο ωφελος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πάντως δεν έχω παράπονο, ζήσαμε επικές στιγμές με Ακτινίδιο και αρκούδα.
Δίπλα του συνοδία , το τρίο τρομπόνι : σάπια θεία, φαρμακοτρίφτης και λαδοπόντικας.
Δίπλα του συνοδία , το τρίο τρομπόνι : σάπια θεία, φαρμακοτρίφτης και λαδοπόντικας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πόσοι διαβάζουν πχόρουμ τελικά?George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 07:17
Viral στα social media έγινε η απάντηση του πρωθυπουργού στον Σταύρο Θεοδωράκη στις 21/3/2023 για τα Τέμπη: «Γνωρίζουμε ακριβώς τι μετέφερε το εμπορικό τρένο» δήλωσε. «Δεν υπήρχε τίποτα εύφλεκτο. Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη και τόσο σφοδρή που προκάλεσε -αυτό μας λένε οι ειδικοί- μία πρώτη ανάφλεξη και προφανώς στη συνέχεια υπήρχαν εύφλεκτα υλικά -λάδια-, τα οποία πήραν φωτιά. Άρα, σε αυτό θέλω να απαντήσω κατηγορηματικά, γιατί ξέρετε -όχι μόνο στη χώρα μας- παντού ευδοκιμούν οι θεωρίες συνωμοσίες. Δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στην εμπορική αμαξοστοιχία». Όποιοι του είπαν τότε να το πει αυτό για να σωθεί η παρτίδα των εκλογών, τον εξέθεσαν. Έτσι έχει μπει στο κάδρο ως «ενορχηστρωτής της συγκάλυψης» και η αντιπολίτευση του εξαπολύει πυρά.
Πήρε και εμένα το μάτι μου αργά εχθές τούτο εδώ:
https://www.documentonews.gr/article/ap ... odeixthei/
εκανα και μια βόλτα στα σόσιαλ και έβλεπα κάτι σχόλια για την επίμαχη συνέντευξη της 21ης Μαρτίου..Αποστάσεις Γεωργιάδη για Τέμπη: «Γνώμη» του Μητσοτάκη ότι το τρένο δεν μετέφερε εύφλεκτο υλικό- «Μένει να αποδειχθεί»
Σε ερώτηση για τη δήλωση του πρωθυπουργού σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη τον Μάρτιο του 2023, ότι δεν μετέφερε τίποτα εύφλεκτο το εμπορικό τρένο, ο υπουργός Υγείας είπε «η πεποίθηση που είχε ο πρωθυπουργός εκείνη τη στιγμή και αυτό που έλεγαν τα έγγραφα είναι ότι δεν υπήρχε, αυτό όμως μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο»...
...
Υπενθυμίζεται ότι η ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν η εξής: «Τι περιείχε το εμπορικό τρένο; Δηλαδή η μεγάλη φωτιά είχε σχέση με την ουσία, με τα υλικά που μετέφερε;»
Ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει σε μεγάλη αμηχανία ότι «Καμία....
Γιαννόπουλε, είδες τί κακό παιδί που είσαι , να ανακυκλωνεις ανοίγοντας ξεχωριστά νήματα την συνέντευξη του Πρωθουπουργού?
ΥΓ: για να δούμε, η σημερινή συνέντευξη, πώς θα πάει? τραίνο..?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν έχω διαβάσει γρι από το νήμα, μόλις μπήκα με φρεσκοψημένο καφεδάκι, βοηθάτε με τίποτα χαιλαιτς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
Εχω πει ξανα οτι το 2007 και εχοντας προβλεψει οτι το ΛΑΟΣ θα μπει στην βουλη εξηγουσα σε εναν φιλο οτι ειναι πανευκολο να γινει καποιος βουλευτης.από George_V » 31 λεπτά πριν
Τικαρεις ολα τα κουτάκια απο οτι βλεπω.
Αυτος με προκαλεσε και ετσι εκανα μια τρολοεπαφη με τα κεντρικα του κομματος για να μπω υποψηφιος βουλευτης στον νομο Σερρων.
Υποσχεθηκα οτι θα ριξω στην προεκλογικη μου εκστρατεια για τον εαυτο μου συνεπως καπου στις 50.000€.
Ο προεδρος του κομματος το δεχτηκε με ενθουσιασμο.
Ειχα παρει την αποφαση να το προχωρησω αλλα οι του κομματος επεμεναν να δεσμευτω για αριθμο τηλεοπτικων εμφανισεων σε τοπικο καναλι των Σερρων.
Εγω δεν δεχτηκα υποστηριζα οτι θα βγω βουλευτης χωρις να βγω ποτε στην τηλεοραση και καπου εκει τελειωσε το θεμα.
Τι εγινε στην συνεχεια;
Το ΛΑΟΣ πηρε με 3.8% 10 εδρες
Στις Σερρες πηρε οντως εδρα
Στις Σερρες πηρε συνολικα καπου 6500 ψηφους και ο πρωτος σε σταυρους που πηρε και την εδρα πηρε καπου 1900 ψηφους
Νουμερα που ανετα επιανα μονο απο το σοι μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 29 Ιαν 2025, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01 Εχω πει ξανα οτι το 2007 και εχοντας προβλεψει οτι το ΛΑΟΣ θα μπει στην βουλη εξηγουσα σε εναν φιλο οτι ειναι πανευκολο να γινει καποιος βουλευτης.
Αυτος με προκαλεσε και ετσι εκανα μια τρολοεπαφη με τα κεντρικα του κομματος για να μπω υποψηφιος βουλευτης στον νομο Σερρων.
Υποσχεθηκα οτι θα ριξω στην προεκλογικη μου εκστρατεια για τον εαυτο μου συνεπως 50.000€.
Ο προεδρος του κομματος το δεχτηκε με ενθουσιασμο.
Ειχα παρει την αποφαση να το προχωρησω αλλα οι του κομματος επεμεναν να δεσμευτω για αριθμο τηλεοπτικων εμφανισεων σε τοπικο καναλι των Σερρων.
Εγω δεν δεχτηκα υποστηριζα οτι θα βγω βουλευτης χωρις να βγω ποτε στην τηλεοραση και καπου εκει τελειωσε το θεμα.
Τι εγινε στην συνεχεια;
Το ΛΑΟΣ πηρε με 3.8% 10 εδρες
Στις Σερρες πηρε οντως εδρα
Στις Σερρες πηρε συνολικα καπου 6500 ψηφους και ο πρωτος σε σταυρους που πηρε και την εδρα πηρε καπου 1900 ψηφους
Νουμερα που ανετα επιανα μονο απο το σοι μου

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 8 Απαντήσεις