Το θέμα είναι να μπεις μέσα και να το κάνεις ρημαδιο. Αλλά μας έχουν φάει οι καλοί τρόποι.
στην βουλη?
Πρώτα στο γραφείο του Καραμανλή. Για σήμερα δεν περίμενα να γίνει κάτι δυστυχώς, είναι από τις κλασσικές κυριακάτικες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που είναι φιλειρηνικες δυστυχώς, απλά ο λαός δείχνει την δυσαρέσκεια του, και από Δευτέρα είμαστε στα ίδια
και την ανακαινιση του θα σας εβαζε να πληρωσετε γιολαντουτσαιοι
καμια εμπιστοσυνη στον ελληνιαρικο οχλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 26 Ιαν 2025, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Makiakos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:41
Οκ μάγκες έχει 100-200-300 χιλιάδες κόσμο... Οκ μπράβο.... Και?... Και εμένα στην πολη μου π είμαι τώρα η πλατεια έχει 1-2 χιλιάρικα κόσμο.... Και??? Αν δεν μπεις μέσα την ώρα π είναι αυτοί οι δολοφόνοι μέσα και να τους κανεις τόπι στο ξυλο δεν θα αλλάξει και τπτ.... Τώρα όλοι αυτοί είναι σπιτακι τους με 1000 μπάτσους ο καθένας απεξω και γελάνε μαζί μας....Γνώμη μου....
Καλό να υπάρχουν μαζικές συγκεντρώσεις έτσι ώστε να βλέπουν οι βλάκες που ψήφισαν νδ ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν θέλει αυτούς τους κοινωνιοπαθεις για κυβέρνηση. Δεν είναι όλη η Ελλάδα μπλε.
Γω πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πόλεμος με τους τουρκ ,να ¨καθαρίσουμε¨ μια και καλή , τους το χρωστάμε άλλωστε 1000 χρόνια και βάλε,να χαθούμε -νε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και ίσως μετά να γίνει επανεκκίνηση ως Έθνος.
Οκ μάγκες έχει 100-200-300 χιλιάδες κόσμο... Οκ μπράβο.... Και?... Και εμένα στην πολη μου π είμαι τώρα η πλατεια έχει 1-2 χιλιάρικα κόσμο.... Και??? Αν δεν μπεις μέσα την ώρα π είναι αυτοί οι δολοφόνοι μέσα και να τους κανεις τόπι στο ξυλο δεν θα αλλάξει και τπτ.... Τώρα όλοι αυτοί είναι σπιτακι τους με 1000 μπάτσους ο καθένας απεξω και γελάνε μαζί μας....Γνώμη μου....
Καλό να υπάρχουν μαζικές συγκεντρώσεις έτσι ώστε να βλέπουν οι βλάκες που ψήφισαν νδ ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν θέλει αυτούς τους κοινωνιοπαθεις για κυβέρνηση. Δεν είναι όλη η Ελλάδα μπλε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν είναι μπλε ουτως η αλλως...και πορειες να γίνονται αλλά οσο μένουν απλές πορειες δεν θα αλλάξει τπτ... Η τα σπας όλα η πας στις εκλογές και τους σκίζεις.... Αλλιώς θασαι υπόδουλοι μια ζωη