Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλες εσύ;GoBzi έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:47Ο καπιταλισμός φταίει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχεις δίκιο. Οι ιστορίες του Ταντρίδη φαντάζουν πλέον σαν έργα του Χέμινγουεϊ.Λευκός Λύκος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:35 Διάβαζα πριν χρόνια,ότι το phorum είναι ίδρυμα.
Άργησα πολύ να καταλάβω τι θέλανε να πούνε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Νομιζα εννοουσες χωρις γιατι εκανα 4 μετακομισεις μεσα σε 2 χρονια κ εγιναν ολες χωρις μεταφορικη,γι αυτο σκοτωθηκαμε. Για την τελευταια θελαμε σιγουρα 10 μερες.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:38Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:27Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:23
![]()
Η μετακόμιση χωρίς έπιπλα, είναι σαν να ετοιμάζεις βαλίτσες για ταξίδι.
Και τα έπιπλα 2 ατόμων που ανέφερες είναι φοιτητική επίπλωση και ευκολάκι για οποιαδήποτε εταιρία. Ειδικώς, αν έχεις κάνεις τη σχετική προεργασία, εσύ.
Αν θες να σου δώσω οδηγίες, σφύρα. Δεν χανόμαστε.![]()
![]()
Θα παρω τηλ να ρωτησω οπως κ να χει, μολις παρω τα κλειδια.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κοίταξε όμως και τα συμβόλαια και τι υπέγραψες -υπογράφεις.
Κι εγώ ιδιοκτήτης είμαι και πρόσφατα νοίκιασα το σπίτι σε ζευγάρι ,με πλήρες συμβόλαιο και δήλωση στην εφορία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 04 Ιαν 2025, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Ε όχι και μνήμη χρυσόψαρου 5 χρόνια μετάGoBack έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:45Καλα τι διαολο μνημη χρυσοψαρου εχετε;Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:39GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:36
Τελοσπαντων πηγαινε εσυ τωρα και θα παω εγω το καλοκαιρι στο καλαμιτσι
Παίζει και Καλαμίτσι; Α περίμενε να το διαπραγματευτούμε.![]()
viewtopic.php?f=22&t=8246
aitwlosSeaHawk έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:48Δεν θα αποκαλυψω ποτε ποια ηρθε στο Καλαμιτσι.
Ειμαι πανω απο ολα εχεμυθος
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι περασαμε καταπληκτικα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και ποιοι θα τα ανεβάσουν αν δεν χωράνε στο ασανσέρ; Ο λατρείας και η Casp;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:42Μπορεί να τα φορτώσουν στο ντατσουνΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:38Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:27
Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό ρε τύπισσα, που μερικοί νομίζετε ότι η κανονική άδεια είναι μόνο για να πάτε διακοπές, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η κανονική άδεια είναι για να λείψεις όποια μέρα θέλεις (σχετικά πάντα) για λόγους που δεν καλύπτονται από τις ειδικές άδειες.
Η κανονική άδεια είναι για να λείψεις όποια μέρα θέλεις (σχετικά πάντα) για λόγους που δεν καλύπτονται από τις ειδικές άδειες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Otto Weininger
Γουστάρεις BDSM ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έχετε σκεφτεί να βάλετε χοντρά ρούχα; 13 βαθμούς έχει στο νησί αυτή την στιγμή.
Ε, κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:50Νομιζα εννοουσες χωρις γιατι εκανα 4 μετακομισεις μεσα σε 2 χρονια κ εγιναν ολες χωρις μεταφορικη,γι αυτο σκοτωθηκαμε. Για την τελευταια θελαμε σιγουρα 10 μερες.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:38Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:27
Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.![]()
Θα παρω τηλ να ρωτησω οπως κ να χει, μολις παρω τα κλειδια.
Γι' αυτό σου λέω, ειδοποία. Μόλις πάρεις τα κλειδιά, σφύρα και θα σου κάνω τα δύσκολα, εύκολα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όντως με κρύο νερό δεν ανοίγουν οι πόροι, που να ξυριστείς έτσι..Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:38Συγκεντρωθειτε ρε...
Στις 2.5 ωρες το νερο παγωνει ΜΕΣΑ ΣΕ 20 λεπτα. Μια φορα μπηκαμε ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ για να μην περιμενει ο δευτερος αλλες 2.5 ωρες.
Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:54 Αυτό ρε τύπισσα, που μερικοί νομίζετε ότι η κανονική άδεια είναι μόνο για να πάτε διακοπές, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα που το λες ,τύπε,το 2025 δικαιούμαι 10 μέρες κανονική, 8 αναρρωτική + 6 αιμοδοτική . Θα κάνω τα κουμάντα μου.Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:54 Αυτό ρε τύπισσα, που μερικοί νομίζετε ότι η κανονική άδεια είναι μόνο για να πάτε διακοπές, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Είχαν φωνάξει αλλά μπερδεύτηκαν και τον βάλανε να κάνει μπάνιο αλλά επειδή δεν είχε ζεστό νερό αρρώστησε και δεν ξαναπάει.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 19 Απαντήσεις