!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Σόρυ για τον κυνισμό αλλά αν αυτό θέλετε αυτό θα έχετε, όλες οι ευαίσθητες κατά περίπτωση, για την ανθρώπινη υπόσταση ψυχούλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν γραφει πουθενα τι σοι ηταν οι τυποι ... αυτα που γραφεις τα βγαζεις απο το μυαλο σουPolaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:27Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, τελικά δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι Ρομα και οι μετανάστες. Τα κάνουν και οι λευκοί, χριστιανοί Έλληνες.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:23 το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαρος
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mparΛάρισα: Δίπλα από τη μηριαία αρτηρία μαχαίρωσαν τον 27χρονο
Όπως αποκάλυψε χθες το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε έξω από το μπαρ, όταν ο άτυχος 27χρονος με καταγωγή από περιοχή της Πιερίας βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του και κάποιος από παρέα δύο ατόμων φέρεται να της είπε κάτι. Ακολούθησε λογομαχία, ο 27χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο, ένας εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, το μαχαίρι πέρασε χιλιοστά δίπλα από τη μηριαία αρτηρία, η οποία αν τραυματίζονταν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ναι γιατί ήταν Έλληνες. Όταν είναι αλλοεθνείς, πρώτη λέξη είναι η καταγωγή.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:30δεν γραφει πουθενα τι σοι ηταν οι τυποι ... αυτα που γραφεις τα βγαζεις απο το μυαλο σουPolaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:27Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, τελικά δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι Ρομα και οι μετανάστες. Τα κάνουν και οι λευκοί, χριστιανοί Έλληνες.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:23 το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαρος
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mpar
''35χρονος Αλβανός, 25χρονος Πακιστανός''.
Τουμπεκί όταν πρόκειται για Έλληνες.
εγω στηριζομαι σε οσα ξερω οχι οσα βοηθουν να στηριξω ενα αυθαιρετο αφηγημα ... λοιπον 4 μπραβοι νυχτερινου μαγαζιου που δεν μπορουν να κανονισουν 3 αοπλους και ισως σουρωμενους θαμωνες ειναι για τα πανηγυρια ...αυτο λεει η κοινη λογικηΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:26Καλα, όταν έχεις περισσότερα στοιχεία, ειδοποία.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:18ακουσες τιποτε οτι εβγαλε μαχαιρι το θυμα ...? εγω δεν ακουσα κατι τετοιο ... συνεχιζετε να βγαζετε αυθαιρετα σεναριαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:16
Ρε συ, το να σε μαχαιρώσει κάποιος μεθυσμένος, επειδή ακριβώς είναι μεθυσμένος, παίζει έστω ως υπόθεση;
Γιατί κάπου έλεος με τα μακριά ζεϊμπέκικα για τον Νίκο...
Κάπου έχετε μπλέξει τους πόρτες με τους κοινωνικούς λειτουργούς.
Γιατί προς το παρόν το στόρυ σας βασίζεται στο... λογικοφανές σενάριο, ότι οι μπράβοι είχαν στήσει δολοφονική απόπειρα μετά το κλείσιμο του μαγαζιού σε φιλήσυχους άοπλους οικογενειάρχες που πήγαν να ξαναδιαμαρτυρηθούν για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Προτείνω σύλλογο "φίλων του οικογενειάρχη" και αντίστοιχες επετειακές πορείες, τί να πω;
ρε φιλε αν γνωριζεις το ποιοι ειναι παρε τηλεφωνο στην αστυνομια ... δεν θελω να κανω πολιτικη σπεκουλα σαν εσενα ...εγω εβαλα την ειδηση για να δειξω ποσο εχει ξεφυγει η κατασταση με τα μαχαιρια στο δρομο ...Polaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:32Ναι γιατί ήταν Έλληνες. Όταν είναι αλλοεθνείς, πρώτη λέξη είναι η καταγωγή.
Όλα τα ´χαμε, πλάκωσαν και τα δεκαπενταμελή ιντυκόπληκτα αντιφούδια, που τρέχουν να μαζεύουν οι μανούλες από τα τμήματα.Polaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:27Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, τελικά δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι Ρομα και οι μετανάστες. Τα κάνουν και οι λευκοί, χριστιανοί Έλληνες.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:23 το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαρος
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mparΛάρισα: Δίπλα από τη μηριαία αρτηρία μαχαίρωσαν τον 27χρονο
Όπως αποκάλυψε χθες το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε έξω από το μπαρ, όταν ο άτυχος 27χρονος με καταγωγή από περιοχή της Πιερίας βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του και κάποιος από παρέα δύο ατόμων φέρεται να της είπε κάτι. Ακολούθησε λογομαχία, ο 27χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο, ένας εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, το μαχαίρι πέρασε χιλιοστά δίπλα από τη μηριαία αρτηρία, η οποία αν τραυματίζονταν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πολιτική σπέκουλα δεν κάνω εγώ αλλά τα δεξιά μέσα όπως ifemerida και πρώτο θέμα που πρώτη είδηση είναι η εθνικότητα των δραστών. Όταν πρόκειται για Έλληνες κάνουν την πάπια.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:35ρε φιλε αν γνωριζεις το ποιοι ειναι παρε τηλεφωνο στην αστυνομια ... δεν θελω να κανω πολιτικη σπεκουλα σαν εσενα ...εγω εβαλα την ειδηση για να δειξω ποσο εχει ξεφυγει η κατασταση με τα μαχαιρια στο δρομο ...Polaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:32Ναι γιατί ήταν Έλληνες. Όταν είναι αλλοεθνείς, πρώτη λέξη είναι η καταγωγή.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:30
δεν γραφει πουθενα τι σοι ηταν οι τυποι ... αυτα που γραφεις τα βγαζεις απο το μυαλο σου
όπου έλληνας/ημεδαπός στις περισότερες περιπτώσεις ειναι γύφτοςPolaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:47Πολιτική σπέκουλα δεν κάνω εγώ αλλά τα δεξιά μέσα όπως ifemerida και πρώτο θέμα που πρώτη είδηση είναι η εθνικότητα των δραστών. Όταν πρόκειται για Έλληνες κάνουν την πάπια.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:35ρε φιλε αν γνωριζεις το ποιοι ειναι παρε τηλεφωνο στην αστυνομια ... δεν θελω να κανω πολιτικη σπεκουλα σαν εσενα ...εγω εβαλα την ειδηση για να δειξω ποσο εχει ξεφυγει η κατασταση με τα μαχαιρια στο δρομο ...Polaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:32
Ναι γιατί ήταν Έλληνες. Όταν είναι αλλοεθνείς, πρώτη λέξη είναι η καταγωγή.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όχι δεξιέ. Δεν είναι γύφτοι εκείνοι που σκότωσαν τον 34χρονο, δεν είναι γύφτοι εκείνοι που κάθε εβδομάδα σκοτώνουν ή κακοποιούν γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:47όπου έλληνας/ημεδαπός στις περισότερες περιπτώσεις ειναι γύφτοςPolaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:47Πολιτική σπέκουλα δεν κάνω εγώ αλλά τα δεξιά μέσα όπως ifemerida και πρώτο θέμα που πρώτη είδηση είναι η εθνικότητα των δραστών. Όταν πρόκειται για Έλληνες κάνουν την πάπια.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:35
ρε φιλε αν γνωριζεις το ποιοι ειναι παρε τηλεφωνο στην αστυνομια ... δεν θελω να κανω πολιτικη σπεκουλα σαν εσενα ...εγω εβαλα την ειδηση για να δειξω ποσο εχει ξεφυγει η κατασταση με τα μαχαιρια στο δρομο ...
Δικοί σας είναι απλώς κάνετε την πάπια. Ο Μπάμπης που σκότωσε την Κοραλαιν δικός σας ήταν.
Οι δεξιοί δεν έχετε πρόβλημα με το έγκλημα αλλά με το ποιος το διαπράττει, τι καταγωγή έχει.

Δηλαδή θα έπεφτες από τα σύννεφα αν άκουγες πως ένας που μεθαει και κάνει νταηλίκια σε μπράβους από κωλαδικα τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι κακοποιητικος και εντός οικογένειας.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:08η φραση που εγραψες ηταν λαθος ...Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 15:33Ξέρω κόσμο που γίνεται επιθετικός όταν μεθάει ή μαστουρώνει. Μιλάμε για νοπανα ολκής. Το ποτό ή η μαστούρα σου βγάζει το πραγματικό σου στοιχείο.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 14:21
αυτο το σεναριο οτι εδερνε γυναικα και παιδια ειναι για τα πανηγυρια και ξεπλενει τους φονιαδες ...
Οτι ξεπλένω φονιάδες είναι μονο στο μυαλό σου και δεν έχεις διαβάσει τι έχω γράψει παρα στάθηκες σε μια φράση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Προς το παρόν πάντως, όλοι οι αντιφοπαπάρες, έχετε λευκούς και γηγενείς ελληνάρες (με πλήρη οικογενειακή μεγαλοστική ή μικροαστική στήριξη) ως πνευματικούς οδηγούς.Polaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:52Όχι δεξιέ. Δεν είναι γύφτοι εκείνοι που σκότωσαν τον 34χρονο, δεν είναι γύφτοι εκείνοι που κάθε εβδομάδα σκοτώνουν ή κακοποιούν γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:47όπου έλληνας/ημεδαπός στις περισότερες περιπτώσεις ειναι γύφτοςPolaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:47
Πολιτική σπέκουλα δεν κάνω εγώ αλλά τα δεξιά μέσα όπως ifemerida και πρώτο θέμα που πρώτη είδηση είναι η εθνικότητα των δραστών. Όταν πρόκειται για Έλληνες κάνουν την πάπια.
Δικοί σας είναι απλώς κάνετε την πάπια. Ο Μπάμπης που σκότωσε την Κοραλαιν δικός σας ήταν.
Οι δεξιοί δεν έχετε πρόβλημα με το έγκλημα αλλά με το ποιος το διαπράττει, τι καταγωγή έχει.
[img]https://i.postimg.cc/0y33h8Kw/2025 ... .png[/img]
Ιντυζουζούνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι ... αλλα δεν θα επεφτα και απο τα συννεφα αν ακουγα οτι καποιοι αλητοβιοι μαχαιρωσαν ενα σουρωμενο για να κανουν ονομα στην πιατσα αλλα τους στραβωσε ασχημα η φασηΕρμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:56Δηλαδή θα έπεφτες από τα σύννεφα αν άκουγες πως ένας που μεθαει και κάνει νταηλίκια σε μπράβους από κωλαδικα τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι κακοποιητικος και εντός οικογένειας.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:08η φραση που εγραψες ηταν λαθος ...Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 15:33
Ξέρω κόσμο που γίνεται επιθετικός όταν μεθάει ή μαστουρώνει. Μιλάμε για νοπανα ολκής. Το ποτό ή η μαστούρα σου βγάζει το πραγματικό σου στοιχείο.
Οτι ξεπλένω φονιάδες είναι μονο στο μυαλό σου και δεν έχεις διαβάσει τι έχω γράψει παρα στάθηκες σε μια φράση.
Ναι, δεν γεννηθήκαμε σε εργαστήριο. Αν είχα γεννηθεί σε σωλήνα θα συμφωνούσες μαζί μου ? Γιατί κάτι μου λέει ότι μάλλον δεν συμφωνείς είτε έχω έλληναραδες γονείς είτε όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:01Προς το παρόν πάντως, όλοι οι αντιφοπαπάρες, έχετε λευκούς και γηγενείς ελληνάρες (με πλήρη οικογενειακή μεγαλοστική ή μικροαστική στήριξη) ως πνευματικούς οδηγούς.Polaris3 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:52Όχι δεξιέ. Δεν είναι γύφτοι εκείνοι που σκότωσαν τον 34χρονο, δεν είναι γύφτοι εκείνοι που κάθε εβδομάδα σκοτώνουν ή κακοποιούν γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:47
όπου έλληνας/ημεδαπός στις περισότερες περιπτώσεις ειναι γύφτος
[img]https://i.postimg.cc/0y33h8Kw/2025 ... .png[/img]![]()
Ποτατο ποτεητο. Να χώσουν στη φυλακή για όλη του τη ζωή το δράστη, μαζί σου. Δε νομίζω πως διαφωνεί κάνεις σε αυτό.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:02οχι ... αλλα δεν θα επεφτα και απο τα συννεφα αν ακουγα οτι καποιοι αλητοβιοι μαχαιρωσαν ενα σουρωμενο για να κανουν ονομα στην πιατσα αλλα τους στραβωσε ασχημα η φαση
Όπως δε διαφωνεί κάνεις και ειδικά ο αδερφός του θύματος πως το θύμα ξυνόταν στη γκλίτσα του τσοπάνη συχνά πυκνά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
τον ειδα τι ειπε πριν λιγο ... απλα δεν περιμενε στην ουρα ... σιγα το τσαμπουκα ...Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:08Ποτατο ποτεητο. Να χώσουν στη φυλακή για όλη του τη ζωή το δράστη, μαζί σου. Δε νομίζω πως διαφωνεί κάνεις σε αυτό.nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:02οχι ... αλλα δεν θα επεφτα και απο τα συννεφα αν ακουγα οτι καποιοι αλητοβιοι μαχαιρωσαν ενα σουρωμενο για να κανουν ονομα στην πιατσα αλλα τους στραβωσε ασχημα η φασηΕρμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 18:56
Δηλαδή θα έπεφτες από τα σύννεφα αν άκουγες πως ένας που μεθαει και κάνει νταηλίκια σε μπράβους από κωλαδικα τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι κακοποιητικος και εντός οικογένειας.
Όπως δε διαφωνεί κάνεις και ειδικά ο αδερφός του θύματος πως το θύμα ξυνόταν στη γκλίτσα του τσοπάνη συχνά πυκνά.
μπραβος που βγαζει μαχαιρι σε αοπλο σουρωμενο ειναι πουθενας ακομη και αν ο σουρωμενος ειναι ο Ταισον ... υπαρχει απο σπρευ αναισθητικο η πιπεριου μεχρι πτυσωμενα γκλοπ να τα βγαλει περα ... αν ο σουρωμενος βγαλει μαχαιρι η οπλο αλλαζει το σκηνικο αλλα και παλι μονομαχια με μαχαιρια δεν παιζει σε επαγγελματια της νυχτας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-