!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποτε θα ανακάμψει η Ελλάδα;Αγοραστική δυνατότητα πολιτων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ποτε θα ανακάμψει η Ελλάδα;Αγοραστική δυνατότητα πολιτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Με λίγα λόγια, η πολιτική στην Ελλάδα κατέληξε κάπως έτσι:

Πασοκογεννήματα -> διαολοσκορπίσματα (αριστερά και δεξιά).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:18 Παρακάτω; Γιατί από σκηνικά συνεργασίας τύπου "εδώ θα συμμαχήσουμε για τη σωτηρία της πατρίδας" στην α περίπτωση και "όποιο κόμμα συνεργαστεί με τους οξαποδώ είναι λαγός των οξαποδώ" στη βου περίπτωση, άλλο τίποτα.
Μα γιατί να έχει παρακάτω;
Πρώτον ή δήθεν δημοκρατία της Ελλάδος δεν σου έχει δώσει παραπάνω δημοκρατικές δυνατότητες για να παραμείνεις για πάντα με το κεφάλι σκυμμένο... οπότε:΅
Δεύτερον, εφόσον έχεις χτυπήσει το κόμμα που είναι στην κορυφή και δεν μπορεί να κάνει μόνο του κυβέρνηση, θα πρέπει να συνεργαστούν κάποια κόμματα για να υπάρξει κυβέρνηση...
Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα χαοτικά γεγονότα... Γεγονότα τα οποία συμφέρουν τους πολίτες, κυρίως σε βάθος χρόνου...

Εάν περιμένεις την αλλαγή εδώ και τώρα, τότε απλά αυτοκτονείς γιατί παίρνεις την "αλλαγή" του πασόκ...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

OANNHSEA έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:18 Παρακάτω; Γιατί από σκηνικά συνεργασίας τύπου "εδώ θα συμμαχήσουμε για τη σωτηρία της πατρίδας" στην α περίπτωση και "όποιο κόμμα συνεργαστεί με τους οξαποδώ είναι λαγός των οξαποδώ" στη βου περίπτωση, άλλο τίποτα.
Πρώτον ή δήθεν δημοκρατία της Ελλάδος δεν σου έχει δώσει παραπάνω δημοκρατικές δυνατότητες για να παραμείνεις για πάντα με το κεφάλι σκυμμένο... οπότε:΅
Δεύτερον, εφόσον έχεις χτυπήσει το κόμμα που είναι στην κορυφή και δεν μπορεί να κάνει μόνο του κυβέρνηση, θα πρέπει να συνεργαστούν κάποια κόμματα για να υπάρξει κυβέρνηση...
Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα χαοτικά γεγονότα... Γεγονότα τα οποία συμφέρουν τους πολίτες, κυρίως σε βάθος χρόνου...

Εάν περιμένεις την αλλαγή εδώ και τώρα, τότε απλά αυτοκτονείς γιατί παίρνεις την "αλλαγή" του πασόκ...
.
Οκ, για όποιους γουστάρουν βίβερε περικολοζαμέντε έχει μια λογική αυτό που λες. Έτσι για την εμπειρία βρε παιδί μου. Σημασία έχει το ταξίδι κλπ :lol:

Απλώς να μην κλαίγονται μετά για την ασφάλεια ως εργασιακό και κοινωνικό ζητούμενο.

Γιατί εδώ επαναστάτης κι εκεί κυρπαντελής, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Τα περισσότερα απ' τα Λεφτά μας τα βγάζουμε απ' τους Τουρίστες
Οι Τιμές πρέπει να είναι Ψηλά για να βγάζουμε το Maximum
Η δουλειά στον Τουρισμό απλά δεν μπορεί να "πληρώνει" πολύ
Η Ολιγαρχία μας Δίνει Πίσω Ένα Μέρος από τα τουριστικά Κέρδη σε Επιδόματα
Αυτά
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:27
hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:16 Προτάσεις για εκλογή σωτήριων κομμάτων, δεν βλέπω.
Αν υπήρχαν θα είχαν βγει. Αυτό δεν κάνει καλό κόμμα την ΝΔ ούτε την κατάσταση στην χώρα λιγότερο τραγική.
Σαφώς και δεν είναι καλό κόμμα η ΝΔ.

Έστω λοιπόν ότι είναι το χείριστο. Την αμέσως καλύτερη και ...σωτήρια πρόταση, δεν διακρίνω. Ακόμη και σε επίπεδο συνεργασίας. Ποιος/ποιοι με ποιους;

Με σαφείς αναφορές κομμάτων και όχι θεωρητικά νιανιανιά για καρούλια σε ηλεκτρικά πατίνια.
Αφού ρωτάς εμένα, δεν έχω καμμιά πρόταση. Δεν έχω καμμιά ελπίδα και καμμιά προσδοκία. Έχω πάρει απόφαση ότι ζω σε μια κατεστραμμένη χώρα χωρίς ορατό μέλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 28 Δεκ 2024, 19:08
hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:00

Αν δεν ξέρεις πώς γράφεται η δοτική, να χρησιμοποιείς την αιτιατική.

Επίσης εσύ τα έλεγες αυτά, εν έτει 2015.
Δεν γνωριζω ουτε τι ειναι η δοτικη ουτε τι ειναι η αιτιατικη.
Τις εχω γραμμενες στα παπαρια μου οπως και εσενα.
Θα χρησιμοποιω οτι θελω και θα το γραφω οπως γουσταρω.
Ότι δεν γνωρίζεις είναι εμφανές, όπως λογικό είναι να γράφεις ό,τι γουστάρεις και εξίσου αναμενόμενο είναι ότι θα δείχνω πόσο γελοίος γίνεσαι όταν προσπαθείς να φορέσεις μεταξωτά βρακιά χωρίς να ξέρεις πώς φοριούνται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Δεν προσπαθω να κανω κατι βρε βλαξ
Δεν με ενδιαφερει να δειξω οτι γνωριζω κατι που δεν γνωριζω
Δεν με νοιαζει δεν μου καιγεται καρφακι για την ορθογραφια η την σωστη χρηση της δοτικης και της αιτιατικης
Δεν με νοιαζει ουτε το αν με θεωρεις εσυ γελοιο για τους συγκεκριμενους λογους
Δεν πα να αυνανιζεσαι σκεπτομενος δοτικες και αιτιατικες η βλεποντας την αφισα του Μπαμπινιωτη και τις Βικυς Φλεσσα στο δωματιο σου
Δεν με αφορα το βιτσιο σου

Δεν δινω εξετασεις σε κανεναν ποσο μαλλον σε σενα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ήρεμα ρε παιδιά, χρονιάρες μέρες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Εν τω μεταξυ παιζει να φοραει και μεταξωτα βρακια :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 22:59 Ήρεμα ρε παιδιά, χρονιάρες μέρες
Αφου ειναι αθεος δεν τον αφορυν οι συγκεκριμενες γιορτες
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:38

.
Οκ, για όποιους γουστάρουν βίβερε περικολοζαμέντε έχει μια λογική αυτό που λες. Έτσι για την εμπειρία βρε παιδί μου. Σημασία έχει το ταξίδι κλπ :lol:

Απλώς να μην κλαίγονται μετά για την ασφάλεια ως εργασιακό και κοινωνικό ζητούμενο.

Δεν είναι βίβερε περικολοζαμέντε - είναι μία προώθηση ατόμων με μία ιδεολογία και καταστροφή του κυρίαρχου κόμματος.
Στο ξαναέγραψα: εάν περιμένεις αλλαγές εδώ και τώρα, καλύτερα αυτοκτόνα.
Δεν γίνονται οι αλλαγές που θέλεις σε ένα βράδυ, όταν το οικονομικό (και μη)κατεστημένο είναι δεμένο με το κόμμα εξουσίας.
Πρέπει να καταστραφεί αυτή η σύνδεση και μετά να έχεις αλλαγές - προς οποιοδήποτε τομέα...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

OANNHSEA έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 19:54 Το μικρό κόμμα που ψήφισα εγώ, πήγε άπατο στις πρώτες. Ήταν πολύ... γραφικό για τους σοβαρούς.

Για τις επόμενες ποιο μικρό προτείνεις; Υπάρχει πληθώρα επιλογών αριστερά και δεξιά. Πες και θα σου πω.
Δεν είναι εκεί το θέμα.
Όποιο και να ψηφίσεις, κάνεις κακό στο πρώτο κόμμα και βοηθάς στη δημοκρατία!!!

Εγώ κατάλαβα από το 1993 τι ακριβώς παίζεται στο πολιτικό μας υπόβαθρο και από τότε ψηφίζω μόνο κόμματα τα οποία δεν είναι στη βουλή!!!
Έχω ψηφίσει το Λαός - και έγινε ο κακός χαμός γιατί ήμουν και εφορευτική επιτροπή. "Ποιός ψηφίζει τους φασίστες", να χτυπιούνται...
Έχω ψηφίσει τους τροτσκιστές, όταν είχαν πάρει 10.000 ψήφους και είχε γίνει ο κακός χαμός στην άκρα αριστερά...
Έχω ψηφίσει Τζημερο...
Στις τελευταίες ευρωεκλογές, Λατινοπούλου...
Και στις επόμενες εκλογές, απλά θα το αναλύσω την τελευταία εβδομάδα πριν από την κάλπη...

.
:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:29
Kauldron έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:31 Μου κάνει ενύπωση πώς άνθρωποι που αγωνίζονται για να επιβιώσουν και κοιτάνε να μαζέψουν επιδόματα από 'δω κι από 'κει, στηρίξουν με πάθος το σύστημα που τους φτωχοποίησε.
εδω η εξηγηση, η αλλιως και συνδρομο στοκχολμης

Εικόνα

:102:
:g030:
Ραγιαδισμός, μ' άλλα λόγια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2024, 09:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:38

.

Δεν είναι βίβερε περικολοζαμέντε - είναι μία προώθηση ατόμων με μία ιδεολογία και καταστροφή του κυρίαρχου κόμματος.
Στο ξαναέγραψα: εάν περιμένεις αλλαγές εδώ και τώρα, καλύτερα αυτοκτόνα.
Δεν γίνονται οι αλλαγές που θέλεις σε ένα βράδυ, όταν το οικονομικό (και μη)κατεστημένο είναι δεμένο με το κόμμα εξουσίας.
Πρέπει να καταστραφεί αυτή η σύνδεση και μετά να έχεις αλλαγές - προς οποιοδήποτε τομέα...

.

Μα δεν περιμένω κάποια αλλαγή. Είναι πολύ αργά πια.

Από ποιους να την περιμένω στην τελική;

Από αυτούς που περιγράφεις; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Ερμής έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:21
Bill Hicks έγραψε: 28 Δεκ 2024, 16:38
Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2024, 20:51 Όταν έρθει η Αγία μέρα που θα βαρέσει φαλιμεντο η συμμορία του ερμπινμπι.
Η την επίσης Αγία μέρα που κάποιος ηγέτης θα το μπαναρει στην Ελλάδα όπως συμβαίνει στην Ισπανία.
Βασικά επειδή η δεύτερη περίπτωση είναι απίθανη, κρατάμε την πρώτη
εσύ τι κόλλημα έχεις φάει με το airbnb; :smt005:
Όταν κοσμος πετιέται από το σπίτι που νοίκιαζε επί χρόνια για να πηγαίνει εκεί ο κάθε ξυπόλητος, ναι έχω. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του μισθού πηγαίνει σε ενοίκιο λόγω των ξηπολυτων. Άρα είμαι απέναντι.
απλά εννοώ ότι το ίδιο είναι όλες οι πλατφόρμες, π.χ. τα περισσότερα airnbnb είναι και στο booking.com

ότι θεωρείς τους πελάτες τού airbnb ξυπόλητους, ασχολίαστο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”