!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχωρώ
Re: Αποχωρώ
Για αυτό δεν μπορώ να πάρω τον στυξ σοβαρα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Με προσεγγίζεις όμως.Ιδρυματισμός λέγεται κι είναι αναπόφευκτος.
Σωστός ο Λακεδαιμόνιος. Μερσί και το μπολνταρισμένο είναι υπόσχεσηΑγις έγραψε: 26 Δεκ 2024, 16:32νασαι καλα με την οικογενεια σου κ να σας περιτριγυριζει η ευημερια - κ να σαι παντα δυνατη για να αρπαζομαστε
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι έγινε; Άλλαξε γνώμη;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Οργισμένος
ναι, η προσοχοπουτανιτσα αλλαξε γνωμη. Γλυκαθηκε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οσο και να παρακαλας δεν ασχολουμαστε με ανοργασμικες θεουσες. Ουρτ, μπαζο!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2024, 18:56Μαχαιριά στην καρδγιά της παρταλιοτάτης από ένα ακόμη φοβικό μπαζόχυμα.Libre arbitre έγραψε: 26 Δεκ 2024, 18:54Ο,τι πει η παρταλιοτάτηΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2024, 18:50
Στα αφανή στο κοινό παρτάλια είναι αποδεκτή η οποιαδήποτε εξήγηση δικαιολογεί την εκτόνωση της μιζέριας τους.
Και ακριβώς γι ´αυτό σας στηρίζω ολοθέρμως αντί να ΑΠΑΙΤΩ τον αποκλεισμό σας.![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ποιος σου είπε ότι οι θεουσες είναι ανοργασμικές;Οργισμένος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 00:20Οσο και να παρακαλας δεν ασχολουμαστε με ανοργασμικες θεουσες. Ουρτ, μπαζο!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2024, 18:56Μαχαιριά στην καρδγιά της παρταλιοτάτης από ένα ακόμη φοβικό μπαζόχυμα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αγαπητοί Ιδρυματικοί κι εγώ μαζί ιδρυματικός ,επειδή ξέρω ότι θα είμαστε μαζί και το 2025,σας εύχομαι Χρόνια πολλά,κι άλλο κακό να μη σας βρει.
Άντε λέμε. Μπας και μας αλλάξουν καινούριες μπάλες με αλυσίδες το 2025.Στύξ έγραψε: 31 Δεκ 2024, 19:30 Αγαπητοί Ιδρυματικοί κι εγώ μαζί ιδρυματικός ,επειδή ξέρω ότι θα είμαστε μαζί και το 2025,σας εύχομαι Χρόνια πολλά,κι άλλο κακό να μη σας βρει.
Το ίδρυμα φυγείν αδύνατον εστίν*
* απρόσωπη σύνταξη, υποκείμενο σε αιτιατική ,εννοείται τινά.
Άλλο ένα επεισόδιο με την Μάρθα Βούρτση τελείωσε.Στύξ έγραψε: 01 Ιαν 2025, 16:04Το ίδρυμα φυγείν αδύνατον εστίν*
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Ωχ Παναϊα μου. Θα μείνουμε για πάντα εδώ. Εγκλωβισμένοι. Σε λίγο θα μας μοιράζουν και χάπια να κουμπώνουμε.Στύξ έγραψε: 01 Ιαν 2025, 16:04Το ίδρυμα φυγείν αδύνατον εστίν*
Το πήρα το γαμημένο το χαπάκι της πίεσης ή δεν το πήρα;Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 01:13Ωχ Παναϊα μου. Θα μείνουμε για πάντα εδώ. Εγκλωβισμένοι. Σε λίγο θα μας μοιράζουν και χάπια να κουμπώνουμε.![]()
Εμπρός καλό μου Αλτσχάιμερ.
Βρε γκαφάλι, εννοώ τα χάπια της ιδρυματοποίησης. Συγκεντρώσουου.Στύξ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 01:20Το πήρα το γαμημένο το χαπάκι της πίεσης ή δεν το πήρα;![]()
Εμπρός καλό μου Αλτσχάιμερ.
Σκάσε μωρή ,το πήρα.
Για τα άλλα έχω κανονίσει , φορτηγά ξεφορτώνουν παλέτες.