Αν θες, το πιστεύεις.
Δεν έχω βάλει ποτέ προφυλακτικό.
Κι αν έχω και κάνα εξώγαμο από παλιότερες εποχές; Αυτό με έτρωγε πάντα
αυτό θα προτιμούσα να μην το μάθαινα, το κόψιμο φαντάζει πιο ανώδυνο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 17:10Lord Brum έγραψε: 21 Δεκ 2024, 16:55αυτό λέει για κτηνιάτρους που ευνουχίζουν ζώα. Κόβεις τα καμπανέλια του σκύλου σου και τα παίρνεις σε μπρελοκ να τα χεις.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:49
.
Μπορείς να βάλεις ντιν ντάν να καμπανελίζουν στην εξώπορτα όμως.....θα νοίξουν κι οι δουλειές στο Ιατρείο.....![]()
.
[img]https://i.postimg.cc/0y60B32W/door ... .jpg[/img]
Αν θέλεις μπορείς να δίνεις και αναμνηστικά μπρελοκάκια στο τέλος της επίσκεψης.....![]()
.
[img]https://i.postimg.cc/bJRxnf3J/HTB1 ... .jpg[/img]
.
.
Δε τα κόβουν ρε τα ρχίδια.....τα σφιγγοπιέζουν να " σπάσουν ".....βάλε σε ΥΤube έχει ευνουχισμό Γιδιών.....
σου σφίγγονται και τα δικά σου οταν το βλέπς.....![]()
.
Λολημαρτον, φυσικά και όχι! Μόνο για τρολιά θα φορούσα ποτέ κάτι τέτοιο.
Για δεσιμο ειναι ο Στυγιος οχι οι σαλπιγγες της γυναικας του!
Μπορεις να τραβηχτεις την υστατη στιγμη της κορυφωσης.Στύξ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:20Αν θες, το πιστεύεις.
Δεν έχω βάλει ποτέ προφυλακτικό.
Κι αν έχω και κάνα εξώγαμο από παλιότερες εποχές; Αυτό με έτρωγε πάντα![]()
Συνθηματικο ειναι για να μας πει οτι βαρεθηκε τη γυναικα του και ψαχνει δικαιολογιες για να την αποφυγει.
Είσαι ατριχος? Αυτό πες μου μόνοΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
Τι αηδιαστικό!!! Εμετικό ...Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
Δε στάζουν αν ρίχνεις νερό και σκουπίζεσαι μετά το κατούρημα.Esperos έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:19Τι αηδιαστικό!!! Εμετικό ...Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
Ρε φίλε, τα μπλιμπλίκια στάζουν, και μπιτέ να κάνεις, λερώνει,
αν αλλάζεις 3 παντελώνια τη μέρα και αν έχεις σκληραγωγήσει
το στεατοπυγικό υποσύστημα και όρθρο να αντέχει σκληρά υφάσματα
και αν είσαι και μικροτσούτσουνος, οκαυ, αλλιώς, βάζεις ένα καλό
βαμβακερό και σώζεις την κατάσταση.
Αλλά φτουυυυ αηδιαστικά πράγματα,
να σου τη πέσει και καμιά κοπελίτσα και να μην φοράς ... εμετικά
Όχι.
Στάζουν, ιδρώνεις και ο ιδρώτας είναι με ούρα και σπέρμαΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:29Δε στάζουν αν ρίχνεις νερό και σκουπίζεσαι μετά το κατούρημα.Esperos έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:19Τι αηδιαστικό!!! Εμετικό ...Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
Ρε φίλε, τα μπλιμπλίκια στάζουν, και μπιτέ να κάνεις, λερώνει,
αν αλλάζεις 3 παντελώνια τη μέρα και αν έχεις σκληραγωγήσει
το στεατοπυγικό υποσύστημα και όρθρο να αντέχει σκληρά υφάσματα
και αν είσαι και μικροτσούτσουνος, οκαυ, αλλιώς, βάζεις ένα καλό
βαμβακερό και σώζεις την κατάσταση.
Αλλά φτουυυυ αηδιαστικά πράγματα,
να σου τη πέσει και καμιά κοπελίτσα και να μην φοράς ... εμετικά