!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετσι απαυτωνει ο ΤΖΟ
- Dwarven Blacksmith
Re: Ετσι απαυτωνει ο ΤΖΟ
Τα φιλιά μου στην κοπελιά.
Ούτε εμένα λέει λογικά αφού δεν υπήρχε δικό μου ποστ.
Τά 'χει χαμένα. Μπορεί νά είναι κλώνος του Τζο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2025, 19:31Τα φιλιά μου στην κοπελιά.
Ούτε εμένα λέει λογικά αφού δεν υπήρχε δικό μου ποστ.
ΥΓ θα της δώσω
Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Τζο θα διδάσκεται στις σχολές των Πολιτικών Επιστημών στους αιώνες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ότι γουστάρει κάνει ο μπαϊντενόπουλος. ο έρντο άρχισε ήδη να κλαίγεται στον ομοϊδεάτη πορτοκαλή https://www.kathimerini.gr/world/563420 ... a-ton-ipa/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Καραμελίτσα
Παίζει να παίρνει βραβείο υποκρισίας της δεκαετίας. Σε δύο επίπεδα. Στο ότι τώρα ανακαλύπτει ότι σχηματίζεται ολιγαρχία. Και στο ότι επί προεδρίας του έσπασε το ρεκόρ συγκέντρωσης πλούτου στο πλουσιότερο 0,1%Jo Biden είπε έγραψε:
“I want to warn the country of some things that give me great concern. And this is a dangerous concern. And that’s the dangerous concentration of power in the hands of a very few ultra-wealthy people,” Biden said. “Today, an oligarchy is taking shape in America of extreme wealth, power, and influence that literally threatens our entire democracy, our basic rights and freedoms, and a fair shot for everyone to get ahead.”
Z
αυτο με την ισοτητα δεν ισχυει παρολο που ακουγεται ομορφοBeria έγραψε: 16 Ιαν 2025, 19:35 Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Τζο θα διδάσκεται στις σχολές των Πολιτικών Επιστημών στους αιώνες
μακροχρονια θα υπερισχυσουν οι βαρβαροι που θα σπασουν την συνεχεια του δυτικου πολιτισμου
και θα φερουν τον μασαιωνα παλι ..ο ισλαμισμος ο πολιτισμος της σαριας ειναι ο σημερινος κινδυνος
"War is peace, freedom is slavery, and ignorance is strength."
- Οργισμένος
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣBeria έγραψε: 16 Ιαν 2025, 19:35 Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Τζο θα διδάσκεται στις σχολές των Πολιτικών Επιστημών στους αιώνες
Χειριστηκε με μαεστρια την οικονομικη κριση λογω πανδημιας και οι ηλιθιοι δεν τον ψηφισαν. Θα βαλουν μυαλο ομως οι ηλιθιοι, τα ζωα αλλα μεχρι και τα ηλιθια ζωα απο την πουτσα που θα φανε στην τετραετια μασκ ακα τραμπα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δηλαδή σύμφωνα με το βλάκα το Κουρδισμένο, ο Μπιντές έδωσε στους Παλαιστίνιους μια συμφωνία που είχε ΟΛΑ όσα ζητούσαν, ακύρωσε όλα τα πλήγματα των Εβραίων (για τα οποία αυτός και τα υπόλοιπα νούμερα πανηγύριζαν), και τώρα πανηγυρίζουν για τη λούτσα που έφαγαν οι Εβραίοι, υποκρινόμενοι οτι ήταν νίκη.
Κατάντια.
Κατάντια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-