Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
τα ποσοστά που δινουν δεν ειναι για λιφετιμε χελη, ουτε για χαπι, ειναι για θεραπεία. Ευτυχώς δεν δινουν αυτο που εγραψε ο οττο, ο fda δινει πράγματι 0.0001% για καθε θεραπεία με παρακεταμόλη
1. δεν υπάρχει lifetime θεραπεία με παρακεταμόλη, θα ψοφήσεις.
2. ο fda δίνει 0,0001%, άλλα data base δίνουν 0.1 έως 0.001% και αυτό αλλάζει κάθε φορά που υπάρχει update έρευνας.
ενας θεός ξερει που το βρηκε το 0.1%
στο data base του Drugs.com , μου αρέσει που στο έβαλα κιόλας αλλά ούτε που διαβάζεις τι σου λένε. απλά γράφεις την δίγραμμη μαλακία σου
δεν καταλαβες τι εννοουμε λιφετιμε, γιατι δεν καταλαβαινεις στατιστική.
διαβασε ξανα τι γραφεις
2. ο fda δίνει 0,0001%, άλλα data base δίνουν 0.1 έως 0.001% και αυτό αλλάζει κάθε φορά που υπάρχει update έρευνας.
το δευτερο νουερο ειναι λιφετιμε, 1000 θεραπείες περίπου, για να ξερουν στα αληθεια πόσο πιθανό ειναι στην πραξη. Η μια θεραπεία ειναι 0.0001%, και τα δυο νούμερα εχουν βάση, απλα πρεπει να την καταλάβεις.
υποθετω βεβαια, θα κοιταξω και αυτο που εβαλες να το επιβεβαιώσω , αν αληθεια εχουν τοσες διαφορές για την μια θεραπεια, θα μου κανει εκπληξη αλλα θα το γραψω.
Εγώ στην βιβλιογραφία χθες που κοίταξα έλεγε πως βρήκαν σε μια έρευνα στην Ρωσία ότι υπάρχουν ενδείξεις (όχι αποδείξεις) πως η παρακεταμόλη ευθύνεται για το 7,6% των περιστατικών αυτού του συνδρόμου, του οποίου ο αριθμός συνολικά ήταν 170 άτομα σε 4 χρόνια. Δηλαδή μιλάμε για 3 άτομα τον χρόνο, σε τουλάχιστον 5 δισεκατομμύρια χαπάκια.
Θα μου πεις, μόνο αυτά είναι τα περιστατικά; Όχι. Η συχνότητα του συνδρόμου είναι 100 φορές μεγαλύτερη, σύμφωνα με άλλα στοιχεία που είδα. Αλλά ακόμη κι αυτό δίνει μια γελοία μικρή πιθανότητα ανά χαπάκι, της τάξης του 0,000006%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εννοείται ότι έχει σχέση με το πόσες φορές θα πάρεις χάπι. Μπορεί να σου συμβεί στο 1ο μπορεί στο 1000ό μπορεί και σε κανένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πιθανότητα δεν είναι αθροιστική. Διάβασε καλύτερα πιθανότητες για να μην πετάς μαλακίες.
γιατί είναι αθροιστική; ξέρεις να μου πεις ;
και γιατί κάποιες φορές δεν είναι;
ΠΑΝΤΑ είναι αθροιστική. Τράβα ξανά στο λύκειο να μάθεις τι είναι πιθανότητες και μην γελοιοποιείσαι άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
υποθετω βεβαια, θα κοιταξω και αυτο που εβαλες να το επιβεβαιώσω , αν αληθεια εχουν τοσες διαφορές για την μια θεραπεια, θα μου κανει εκπληξη αλλα θα το γραψω.
ο fda και γενικά η βιβλιογραφία έχει αποκλίσεις σε αυτό και αλλάζει συνεχώς γιατί σου λέει αυτό :
This new information resulted from the Agency’s review of the FDA Adverse Event Reporting System (FAERS) database and the medical literature1-20 to evaluate cases of serious skin reactions associated with acetaminophen (see Data Summary). It is difficult to determine how frequently serious skin reactions occur with acetaminophen, due to the widespread use of the drug, differences in usage among individuals (e.g., occasional vs. long-term use), and the long period of time that the drug has been on the market; however it is likely that these events (i.e., SJS, TEN, and AGEP) occur rarely.
και γιαυτό συνεχίζουν να το κοιτάνε (όχι μόνο για την παρακεταμόλη αλλά και άλλα OTC) .
όσο παραμένει στην κατηγορία Rare όμως παίζει στα ποσοστά που είπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:35
ο fda και γενικά η βιβλιογραφία έχει αποκλίσεις σε αυτό και αλλάζει συνεχώς γιατί σου λέει αυτό :
Οι πιθανότητες εχουν δυο οπτικές γωνίες
1. η μια σταθερή, οταν κοιτας την θεραπεια, ανεξάρτητα αριθμου θεραπειών, κι ειναι εστω 0.00001%
2. μια που αυξανεται, όταν κοιτας τον ασθενή, και εχει σχέση με το πλήθος των θεραπειών, cumulative use.
το drugs γραφει την δευτερη νομιζω, αν βρεις καπου να το διευκρινίζει βαλτο παρακαλώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Νοέμ 2024, 14:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εννοείται ότι έχει σχέση με το πόσες φορές θα πάρεις χάπι. Μπορεί να σου συμβεί στο 1ο μπορεί στο 1000ό μπορεί και σε κανένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πιθανότητα δεν είναι αθροιστική. Διάβασε καλύτερα πιθανότητες για να μην πετάς μαλακίες.
ΠΑΝΤΑ είναι αθροιστική. Τράβα ξανά στο λύκειο να μάθεις τι είναι πιθανότητες και μην γελοιοποιείσαι άλλο.
έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για side effects φαρμάκων και τις διαφορές αυτών και όχι γενικά για στατιστική;
καταλαβαίνω ότι έχεις μια εμμονή να με ξαναστείλεις στο λύκειο μιας και από εκεί προέρχεται η συντριπτική γνώση σου στα μαθήματα θετικών επιστημών και νιώθεις οικειότητα, αλλά δεν με αφορά εμένα.
είναι το ίδιο η διάτρηση στομάχου ή η ραβδομυόληση ή η διάρροια ή η αλλεργία ή ο εμετός ή απώλεια μνήμης ή ξηροστομία;
όλα είναι αθροιστικά;
και αν όλα είναι αθροιστικά γιατί υπάρχουν πολλές παρενέργειες που σταματούν ενώ η θεραπεία συνεχίζεται;
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:35
Οι πιθανότητες εχουν δυο οπτικές γωνίες
1. η μια σταθερή, οταν κοιτας την θεραπεια, ανεξάρτητα αριθμου θεραπειών, κι ειναι εστω 0.00001%
2. μια που αυξανεται, όταν κοιτας τον ασθενή, και εχει σχέση με το πλήθος των θεραπειών, cumulative use.
το drugs γραφει την δευτερη νομιζω, αν βρεις καπου να το διευκρινίζει βαλτο παρακαλώ.
άσε να ξαναπάω σπίτι πρώτα και θα σου πω, γιατί κατάλαβα τι λες.
Πόσους ανθρώπους ξέρατε, που πέθαναν πριν κλείσουν τα 60κάτι, πριν την πανδημία;
Και πόσους εμβολιασμένους που πέθαναν;
Δεν αναφέρομαι σε ειδήσεις αλλά σε προσωπικές γνωριμίες.
Θα απαντήσει κάποιος;
Γιατί κάτι παπαριές που διαβάζω για ξαφνικίτιδες σε νέους ανθρώπους και αθλητές λόγω εμβολίων, σαφώς και δεν ισχύουν.
Σοβαρα;
Γιατι αποσυρθηκαν τοτε 2 απο τα 4 εμβολια;
Επειδη λεγαμε οι "ψεκες" παπαριες και τους πεισαμε;
.
Ποιοι "εσείς" μωρέ Αρίστο;
Εσείς που αποδίδετε τον κάθε θάνατο σε εμβόλιο και βρήκατε ευκαιρία να ξανανέβετε στο άρμα περφάνιας, συνδέοντας το οτιδήποτε σας βολεύει για την επανασύνταξη των "αγανακτισμένων" με την εκλογή Τραμπ;
Έχει τελειώσει πια αυτή η ιστορία.
Σε κάθε περίπτωση, θα επιμείνω στο μπολντ. Εσύ συνέχισε να μαζεύεις τιτλάκια και να τα χρωματίζεις, μην τυχόν και περάσουν απαρατήρητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Νοέμ 2024, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:24
Δηλαδή πόσους εμβολιασμένους που πέθαναν γνώρισες;
Πάνω από 20;
Κάτω των 60 που πέθαναν μετά την έλευση του εμβολίου ξέρω πάνω από 20 άτομα· που να γνωρίζω ότι έκαναν το εμβόλιο κάτω από 10. Η άλλη ομάδα όμως μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:24Αν και δεν έχει νόημα, γιατί μπορείς να πεις οποιονδήποτε αριθμό.
Αφού δεν θα αποδεχτείς την απάντηση γιατί ρωτάς και δεν λες απλά "αναρωτηθείτε";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για side effects φαρμάκων
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΕΣ. Επιτέλους, μαζέψου. Αν δεν ξέρεις κάτι πες ότι δεν ξέρεις, μην γίνεσαι καραγκιόζης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί κάτι παπαριές που διαβάζω για ξαφνικίτιδες σε νέους ανθρώπους και αθλητές λόγω εμβολίων, σαφώς και δεν ισχύουν.
Σοβαρα;
Γιατι αποσυρθηκαν τοτε 2 απο τα 4 εμβολια;
.
Εσείς που αποδίδετε τον κάθε θάνατο σε εμβόλιο και βρήκατε ευκαιρία να ξανανέβετε στο άρμα περφάνιας, συνδέοντας το οτιδήποτε σας βολεύει για την επανασύνταξη των "αγανακτισμένων" με την εκλογή Τραμπ;
Σε κάθε περίπτωση, θα επιμείνω στο μπολντ. Εσύ συνέχισε να μαζεύεις τιτλάκια και να τα χρωματίζεις, μην τυχόν και περάσουν απαρατήρητα.
Δεν συνεννοουμαστε βλεπω.
Σου ειπα οτι εμεις ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ρολο στην αποσυρση των 2 εμβολιων.
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:55
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΕΣ. Επιτέλους, μαζέψου. Αν δεν ξέρεις κάτι πες ότι δεν ξέρεις, μην γίνεσαι καραγκιόζης.
δεν εχει πλακα ρε χελη ομως ετσι, δεν τα εβγαλε απο το κεφάλι του, το ειδε στο σιτε. Ας βρουμε ηρεμα γιατι εχει τόσο μεγαλη διαφορά, ειναι τεράστεια, θα υπαρχει μια ωραια λογικη εξηγηση. Να δουμε αν μπορουμε, και μετα λεμε ο ενας τον αλλον κεφαλα, σιγα.
.
Δεν συνεννοουμαστε βλεπω.
Σου ειπα οτι εμεις ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ρολο στην αποσυρση των 2 εμβολιων.
Απλα σχολιασαμε οτι για καποιο σοβαρο λογο εγινε.
Εσυ τι πιστευεις λοιπον;
.
ναι αποσύρθηκαν από τις εταιρίες, λόγω μη ζήτησης και άρα μη επικαιροποιήσης.
εμπορικοί ήταν οι λόγοι.
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:55
δεν εχει πλακα ρε χελη ομως ετσι, δεν τα εβγαλε απο το κεφάλι του, το ειδε στο σιτε. Ας βρουμε ηρεμα γιατι εχει τόσο μεγαλη διαφορά, ειναι τεράστεια, θα υπαρχει μια ωραια λογικη εξηγηση. Να δουμε αν μπορουμε, και μετα λεμε ο ενας τον αλλον κεφαλα, σιγα.
μην απαντάς άσχετα πράγματα σε ερωτήσεις.
αλλιώς απάντα εσύ σε αυτό που λέει :
δηλαδή όλες οι παρενέργειες φαρμάκων είναι αθροιστικές;
όσο περισσότερες φορές παίρνεις, αυξάνεις τις πιθανότητες να σου συμβούν;