!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι καποιοι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους επιβατες του metro Θεσσαλονικης;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Γιατι καποιοι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους επιβατες του metro Θεσσαλονικης;
τι να τον κανουν τπν μηχανοδηγο;
Re: Γιατι καποιοι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους επιβατες του metro Θεσσαλονικης;
Να πατήσει κάνα φρένο αν χρειαστεί.
- hellegennes
Ε, σου λέει τόσα χρόνια φρεναρισμένο ήταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Εντύπωση προκαλεί πως δεν σχολιάζουν καθόλου τα σημαντικά στοιχεία, όπως τις κακοτεχνίες, τις τσαπατσουλιές και τον κακό σχεδιασμόSeaHawk έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 20:12 Η κάμερα της TV100 μπήκε μέσα στο Μετρό και έκανε το δρομολόγιο Νέα Ελβετία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός σε 17 λεπτά, χωρίς ο συρμός να οδηγείται από μηχανοδηγό.
https://xanthidaily.gr/2024/11/02/62183 ... 9BVLcUMjGg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 05 Νοέμ 2024, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- SeaHawk
Ποιοι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:34Εντύπωση προκαλεί πως δεν σχολιάζουν καθόλου τα σημαντικά στοιχεία, όπως τις κακοτεχνίες, τις τσαπατσουλιές και τον καλό σχεδιασμόSeaHawk έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 20:12 Η κάμερα της TV100 μπήκε μέσα στο Μετρό και έκανε το δρομολόγιο Νέα Ελβετία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός σε 17 λεπτά, χωρίς ο συρμός να οδηγείται από μηχανοδηγό.
Οι πχορουμιτες η μηπως οι δημοσιογραφοι της tv 100?
- SeaHawk
Εχεις πατησει ποτε φρενοσ την ζωη σου και αν ναι θυμασαι περιπου ποτε;
- Λίνο Βεντούρα
Οι δημοσιογράφοι ανεξαιρέτωςSeaHawk έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:45Ποιοι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:34Εντύπωση προκαλεί πως δεν σχολιάζουν καθόλου τα σημαντικά στοιχεία, όπως τις κακοτεχνίες, τις τσαπατσουλιές και τον κακό σχεδιασμόSeaHawk έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 20:12 Η κάμερα της TV100 μπήκε μέσα στο Μετρό και έκανε το δρομολόγιο Νέα Ελβετία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός σε 17 λεπτά, χωρίς ο συρμός να οδηγείται από μηχανοδηγό.
Οι πχορουμιτες η μηπως οι δημοσιογραφοι της tv 100?
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Ου! Εκατοντάδες φορές. Στο τσακ ήμουν να σου απαντήσω εκατοντάδες φορές αλλά φρέναρα γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα καταλάβεις τίποτα και δεν γίνεται διάλογος.SeaHawk έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:51Εχεις πατησει ποτε φρενοσ την ζωη σου και αν ναι θυμασαι περιπου ποτε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
όχι, αλλά έχουμε ΜετρόSeaHawk έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:48 Αυτες τις γυαλινες πορτες τις εχετε και εσεις Αθηνεζοι;
[img]https://i.postimg.cc/qqJcVMc4/Scre ... .jpg[/img]
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- SeaHawk
Τις ειχα δει αυτες τις πορτες πριν κανα μηνα και στο μετρο που εχει μεσα στο αεροδρομιου του Μοναχου που σε παει απο την μια πλευρα των gates στην αλλη
Μπραβο μας ,πηξτε Αθηνεζοι δεν εχετε γυαλινες πορτες πεφτετε στις γραμμες με το παραμικρο
Μπραβο μας ,πηξτε Αθηνεζοι δεν εχετε γυαλινες πορτες πεφτετε στις γραμμες με το παραμικρο
Αν πάνε όμως οι μπαχαλάκηδες, μπορεί να τις σπάσουν. Μήπως καλύτερα να μην ήταν γυάλινες;SeaHawk έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 14:05 Τις ειχα δει αυτες τις πορτες πριν κανα μηνα και στο μετρο που εχει μεσα στο αεροδρομιου του Μοναχου που σε παει απο την μια πλευρα των gates στην αλλη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άμα βάλουν μηχανοδηγό, μπορεί να σταματήσει για κάνα φραπέ και θα έχουμε καθυστερήσεις.Feindflug έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 22:23Φαντάσου να βάλουν και μηχανοδηγό, τύπε.SeaHawk έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 20:12 Η κάμερα της TV100 μπήκε μέσα στο Μετρό και έκανε το δρομολόγιο Νέα Ελβετία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός σε 17 λεπτά, χωρίς ο συρμός να οδηγείται από μηχανοδηγό.
- hellegennes
Ρούμπωμα.Beria έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:51όχι, αλλά έχουμε ΜετρόSeaHawk έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:48 Αυτες τις γυαλινες πορτες τις εχετε και εσεις Αθηνεζοι;
[img]https://i.postimg.cc/qqJcVMc4/Scre ... .jpg[/img]
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκεί που μιλούσαν για ένα ενιαίο εισιτήριο ΟΑΣΘ και Μέτρο, αποφάσισαν 3 βδομάδες πριν τα εγκαίνια να έχουν δύο εισιτήρια με.μειωμενη τιμή. Όλα στο πόδι δλδ. Κανένας σοβαρός σχεδιασμός ούτε για απλά πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την κατασκευή. Αυτή η προχειρότητα σε όλα μόνο σε αφελείς δεν θα προκαλούσε ανασφάλεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 23 Απαντήσεις