!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα Καλά Καθούμενα η αλλιώς το Μουσείο βρήκε την Έδρα του.
- Cecily Anne
Re: Στα Καλά Καθούμενα η αλλιώς το Μουσείο βρήκε την Έδρα του.
Είχε πέσει το μάτι μου σε ένα review που του έγραφε ο ιδιοκτήτης κάτω “γόνε ευκατάστατης οικογένειας». Υπέθεσα ότι καλά θα πάει κι αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νομίζω το διάβασα και εγώ όταν χθες προσπαθούσα να γράψω στο google review 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ασκετικο, σημερα ειχαμε ψησιμο στο διπλανο χωριο και για να μη παω με αδειανα πηρα ενα λεκανικο απο ελαφι, Σαρι
6μισο εουροζ 300 κατι γραμμαρια
φολα
6μισο εουροζ 300 κατι γραμμαρια
φολα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Μπορείς να μου πεις ΕΝΑΝ λόγο να έχεις πάει σε κράτηση εγκαίρως, να κάθεσαι και να σε προσπερνάνε τραπεροφατσες που ήρθαν μετά ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ; πραγματικά δεν το καταλαβαίνωΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2024, 23:49 Νομίζω το διάβασα και εγώ όταν χθες προσπαθούσα να γράψω στο google review![]()
Υγ
Μου έχει συμβεί το ίδιο (δηλαδή να βάζουν άλλους που ήρθαν μετά, σε διαφόρων λογιών μαγαζιά από μπιτσόμπαρα έως πλυντήριο αυτοκινήτων ΛΟΛ), έχω πει να φύγουμε και αντιδρούσαν μόνο οι κοπέλες της παρέας (όχι δικιά μου, είμαι μπακουρι). Δεν έχω ιδέα γιατί τους αρέσει να περιμένουν. Είναι οι πρώτες που βρίζουν μετά στα σχόλια αν περιμένουν δέκα ώρες.
Τι να σου πω, πως έχεις άδικο; δεν έχεις.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 13 Οκτ 2024, 23:59Μπορείς να μου πεις ΕΝΑΝ λόγο να έχεις πάει σε κράτηση εγκαίρως, να κάθεσαι και να σε προσπερνάνε τραπεροφατσες που ήρθαν μετά ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ; πραγματικά δεν το καταλαβαίνωΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2024, 23:49 Νομίζω το διάβασα και εγώ όταν χθες προσπαθούσα να γράψω στο google review![]()
Εδώ σε ουρές πολλές φορές με κανονική σειρά και σκέφτομαι τι σκατά περιμένω σαν τον ηλίθιο και μετά οκ λες το κλασικό ήρθα που ήρθα, περίμενα ως τώρα και περίμενες άλλο τόσο με σπασμένη διάθεση αλλά οκ. Το ότι τα σχόλια στο γκουγκλ γράφουν παρόμοια πράγματα οκ, θα το προσπεράσω γιατί έχω διαβάσει πολλά κουφά σε κριτικές γενικά που έχουν διαψευστεί από την δοκιμή ή τέλος πάντων ήταν η μία πλευρά της εμπειρίας μόνο τονισμένη. Δηλαδή οκ μπορεί να πεινούσατε, μπορεί να βαριοταν ήταν κάποιος πεινασμένος να ψάχνει αλλού, λες ότι ήταν και μουσαφίρηδες από μακρυά και μπορεί να μην βόλευε να την βγάλετε σπίτι αλλά μπορώ να καταλάβω 1000% να μην τσακωθεί κάποιος ούτε καν να μιλήσει, για πάμπολλους λόγους αλλά όχι να μην Κάνει μεταβολή και να φύγει.
Υγ
Μου έχει συμβεί το ίδιο (δηλαδή να βάζουν άλλους που ήρθαν μετά, σε διαφόρων λογιών μαγαζιά από μπιτσόμπαρα έως πλυντήριο αυτοκινήτων ΛΟΛ), έχω πει να φύγουμε και αντιδρούσαν μόνο οι κοπέλες της παρέας (όχι δικιά μου, είμαι μπακουρι). Δεν έχω ιδέα γιατί τους αρέσει να περιμένουν. Είναι οι πρώτες που βρίζουν μετά στα σχόλια αν περιμένουν δέκα ώρες.![]()
Η γυναίκα μου το είπε σε μια φάση να την κάνουμε αλλά είπαμε υπήρχαν λόγοι που πήγαμε παρόλο που ήξερα πάνω κάτω τι παίζει, για αυτούς τους λόγους κάτσαμε κιολας
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Εδώ να πω για εμπλουτισμό του νήματος με εμπειρίες ότι έχω πάει σε """"πετυχημένη"""" ταβέρνα σε νησί καλοκαίρι, όλοι παίρνουν κρέατα ή ψαρικα έρχονται είναι ψιλομουφα, έχω τρίβω τα χέρια μου, λέω την πατησανε, αφού φαίνεται αρπακολλητζιδικο το μαγαζί, τι ανοίγονται; Έχω πάρει ένα ταπεινό μπριαμ, αργεί να έρθει κιόλας, λέω πόσο χάλια μπορεί να πάει, η εποχής τους είναι τα λαχανικά, έρχεται και ήταν χθεσινό? Ζεσταμενο σε φούρνο μικροκυμάτων και τα 2/3 του πιάτου κρεμμύδια. Έρχεται στο τέλος ο γκαρσόνης και ρωτάει με ύφος κιόλας σαν να είναι δεδομένη η απάντηση, όλα μια χαρά Ε; Του λέω εντάξει σχετικά είναι αυτά, αλλά όσο κόσμο και να έχεις, δεν χάνεις κάτι να βάλεις μια Φλωρίνης και λίγο μαϊντανό στο μπριαμ, να μην μοιάζει με κρεμμυδοσουπα, έφυγε τσαντισμενος και οι κυριλατοι της παρέας με κοίταζαν λες και χάλασα τις σχέσεις μας με τον γείτονα και θα τον ξαναδούμε ξερωγω. Ευτυχώς δεν ξαναπήγα διακοπές με μεγάλη παρέα. Δυστυχώς δεν ξαναπήγα ούτε με μικρή. Σνιφ.
Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:29 Για εκατοντάδες χρόνια τα βοοειδή και τα πρόβατα της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και της ποντιακής ενδοχώρας, τα βούτυρα της Τραπεζούντας και της Ούρφας, τά άλευρα της Κριμαίας και των παραδουνάβιων περιοχών, το χαβιάρι και τα αλίπαστα της Ρωσίας, η ζάχαρη και το ρύζι της Αιγύπτου, ο καφές της Υεμένης, ο παστουρμάς της Καισάρειας, η μαστίχα της Χίου, το ελαιόλαδο του Αδραμυττίου της Κρήτης και της Μυτιλήνης, οι χουρμάδες της Βαγδάτης, οι ξηροί καρποί της Ανατολίας, τα σύκα και τα σταφύλια της Ιωνίας τροφοδοτούσαν νύχτα-μέρα τις αγορές της. Επίσης οι εύφορες πεδιάδες της Θράκης και της Βιθυνίας, καθώς και τα περιβόλια μέσα κι ‘ έξω από τα τείχη της Πόλης, προμήθευαν την κουζίνα της με ποικιλία εύγευστων λαχανικών και φρούτων και τις τέσσερεις εποχές. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την πλούσια ψαριά της Προποντίδας και του Βοσπόρου – 80 είδη ψάρια έφθαναν στην κεντρική αγορά, μας πληροφορεί ο Αρμένιος διευθυντής της Καρακίν Ντερβετζιάν στη μελέτη του «Τα ψάρια και η αλιεία» (1915) – σχηματίζουμε μια πρώτη εικόνα για την αφθονία αγαθών, που σε ειρηνικούς καιρούς ήταν προσιτά σε όλα σχεδόν τα οικονομικά νοικοκυριά.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Feindflug έγραψε: 13 Οκτ 2024, 00:41 Φυσικά η πελατεία της Θεσσαλονίκης είναι μικρή και ως προς το πλήθος και ως προς τους σελέμπριτιζ. Κατέβηκε λοιπόν, Αθήνα όπου και απ' ότι καταλαβαίνω έχει ξεφύγει τελείως σε ψώνισμα και έπαρση. Βέβαια, είχε τέτοια στοιχεία από όταν ήταν Θεσσαλονίκη. Κυκλοφορούσε με δύο διαφορετικά παπούτσια (συνήθως σε χρώμα) και είχε τεράστιο εγώ και μια συνεχόμενη αυτοπροβολή στο Instagram, που προσωπικά την έβρισκα γλιτσιάρικη. Αυτό όμως φέρνει ψωμί στο τραπέζι του τύπου.
viewtopic.php?f=27&t=42794
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 14 Οκτ 2024, 00:13 Εδώ να πω για εμπλουτισμό του νήματος με εμπειρίες ότι έχω πάει σε """"πετυχημένη"""" ταβέρνα σε νησί καλοκαίρι, όλοι παίρνουν κρέατα ή ψαρικα έρχονται είναι ψιλομουφα, έχω τρίβω τα χέρια μου, λέω την πατησανε, αφού φαίνεται αρπακολλητζιδικο το μαγαζί, τι ανοίγονται; Έχω πάρει ένα ταπεινό μπριαμ, αργεί να έρθει κιόλας, λέω πόσο χάλια μπορεί να πάει, η εποχής τους είναι τα λαχανικά, έρχεται και ήταν χθεσινό? Ζεσταμενο σε φούρνο μικροκυμάτων και τα 2/3 του πιάτου κρεμμύδια. Έρχεται στο τέλος ο γκαρσόνης και ρωτάει με ύφος κιόλας σαν να είναι δεδομένη η απάντηση, όλα μια χαρά Ε; Του λέω εντάξει σχετικά είναι αυτά, αλλά όσο κόσμο και να έχεις, δεν χάνεις κάτι να βάλεις μια Φλωρίνης και λίγο μαϊντανό στο μπριαμ, να μην μοιάζει με κρεμμυδοσουπα, έφυγε τσαντισμενος και οι κυριλατοι της παρέας με κοίταζαν λες και χάλασα τις σχέσεις μας με τον γείτονα και θα τον ξαναδούμε ξερωγω. Ευτυχώς δεν ξαναπήγα διακοπές με μεγάλη παρέα. Δυστυχώς δεν ξαναπήγα ούτε με μικρή. Σνιφ.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Yohanan mode on: αργά ή γρήγορα το μουσείο βγήκε από την έδρα του
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Καλά, από τους πρόσφυγες έμαθαν τι είναι πολιτισμός όλες οι βλαχάρες στην τότε Ελλάδα. Και από τους άλλους από την Αίγυπτο, όχι μόνον τους Μικρασιάτες.Communio Sancta έγραψε: 12 Οκτ 2024, 20:37Η Θεσσαλονίκη όπως και η Αθήνα, σώθηκε γευστικά από τους Πρόσφυγες. Κοίτα Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, και Νίκαια Πειραιώς, να δεις μεράκια στο φαγητό, παραδοσιακά. Και Καλλιθέα. Ακόμα και το πεϊνιρλί στη Δροσά. Όχι Δροσιά, για λόγους αξάν. Όταν οι Παλαιοελλαδίτες είδαν τι μαγείρευαν οι Μικρασιάτες, Πολίτες, Πόντιοι, Αρμένηδες, μείνανε μαλάκες.
-
Machine ghost
Αν δεν το έγραψες τυχαία, χωρίς να καταλάβεις το νόημα, τότε έχεις ελπίδες.
Για τα ζουλάπια που αναφέρθηκαν ´ δεν έχετε ιδέα.
Δοκιμάστε σε καυτό μαντέμι μεγάλες ελιές από το δέντρο κατευθείαν να τσιρίζουν και να ραγίζουν, μαζί με κρίθινο παξιμάδι βουτηγμένο σε νερό με πάγο. Ταυτόχρονα , σκέτα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Communio Sancta
Για δώσε εξήγηση, τη συνταγή.Machine ghost έγραψε: 14 Οκτ 2024, 02:47Αν δεν το έγραψες τυχαία, χωρίς να καταλάβεις το νόημα, τότε έχεις ελπίδες.
Δοκιμάστε σε καυτό μαντέμι μεγάλες ελιές από το δέντρο κατευθείαν να τσιρίζουν και να ραγίζουν, μαζί με κρίθινο παξιμάδι βουτηγμένο σε νερό με πάγο. Ταυτόχρονα , σκέτα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
Machine ghost
Γιατί;εκεί είναι.Communio Sancta έγραψε: 14 Οκτ 2024, 20:54Για δώσε εξήγηση, τη συνταγή.Machine ghost έγραψε: 14 Οκτ 2024, 02:47Αν δεν το έγραψες τυχαία, χωρίς να καταλάβεις το νόημα, τότε έχεις ελπίδες.
Δοκιμάστε σε καυτό μαντέμι μεγάλες ελιές από το δέντρο κατευθείαν να τσιρίζουν και να ραγίζουν, μαζί με κρίθινο παξιμάδι βουτηγμένο σε νερό με πάγο. Ταυτόχρονα , σκέτα.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Συζητούσα τον τραγελαφο της Παρασκευής στη δουλειά.
Και άλλοι την έχουν πάθει.
Και σκέφτομαι αν όλοι μας την έχουμε πάθει από μια φορά, ο τύπος πουτσα του, κονομησε. Αυτές είναι δουλιτσες
Και άλλοι την έχουν πάθει.
Και σκέφτομαι αν όλοι μας την έχουμε πάθει από μια φορά, ο τύπος πουτσα του, κονομησε. Αυτές είναι δουλιτσες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 3123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-