ουτε εσυ εχεις δει το ουτλανδερ ε; Και οι δυο τους θα καιγόντουσαν στην πυρά ως μαγισες στην πρώτη σεζόν, ηθελέ τεχνη τοτε ο τσακωμός, δεν ηταν οπως τωρα, νταλικέρικος.Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:18 Ριξτε συμμετοχες εγραψες. Αυτο εκανα βρε θεια. Δεν προσεχεις πλεον καν τι γραφεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Εβαλες να παιζει στο μπαγκραουντ ο Γιανναρας με τον Ζουραρι στο αντιφωνο;enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:21ουτε εσυ εχεις δει το ουτλανδερ ε; Και οι δυο τους θα καιγόντουσαν στην πυρά ως μαγισες στην πρώτη σεζόν, ηθελέ τεχνη τοτε ο τσακωμός, δεν ηταν οπως τωρα, νταλικέρικος.Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:18 Ριξτε συμμετοχες εγραψες. Αυτο εκανα βρε θεια. Δεν προσεχεις πλεον καν τι γραφεις;![]()
Με ευχαριστεις μετα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έχει ενδιαφέρον πλέον η αλλαγή θέματος, όταν οι κουτουλάδες αποδεικνύονται ως παπάρες, δεν έχει;
Θα επαναλάβω ότι είναι η φκιάξη του κάθε προχωκάγκουρα και εθνοκάγκουρα τέτοια.
Καρατσεκαρισμένο.
Θα επαναλάβω ότι είναι η φκιάξη του κάθε προχωκάγκουρα και εθνοκάγκουρα τέτοια.
Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωχ μπαναϊα μου, έπιασε και τα έρμα ψάρια η μισότρελλη. Εμείς είμεθα που μας ψαρεύει.
Ειλικρινά μαζέψτε την. Όποιος διαφωνεί μαζί της, θεωρείται εχθρός. Αυτό δεν είναι υγιές. Κάθε φορά.
Ειλικρινά μαζέψτε την. Όποιος διαφωνεί μαζί της, θεωρείται εχθρός. Αυτό δεν είναι υγιές. Κάθε φορά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη εσύ δεν το εχεις δει το ουτλανδερ; Θα εβγαζες εβδομαδα εκει οπως μιλάς λες; Ελα παιδί μου, βαλε τεχνη, θελει γλυκά κοψίματα, με τακτ, με ευγένεια.
Δεν έβαλα να παίζει απολύτως τίποτα στο μπακγκράουντ. Απλώς περίμενα την επέλαση της κάθε προχωκαγκούρικης μπάντας, όπως και έγινε.Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:22Εβαλες να παιζει στο μπαγκραουντ ο Γιανναρας με τον Ζουραρι στο αντιφωνο;enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:21ουτε εσυ εχεις δει το ουτλανδερ ε; Και οι δυο τους θα καιγόντουσαν στην πυρά ως μαγισες στην πρώτη σεζόν, ηθελέ τεχνη τοτε ο τσακωμός, δεν ηταν οπως τωρα, νταλικέρικος.Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:18 Ριξτε συμμετοχες εγραψες. Αυτο εκανα βρε θεια. Δεν προσεχεις πλεον καν τι γραφεις;![]()
Με ευχαριστεις μετα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άμα ήταν μόνο αυτό το λάθος του Γιανναρά, καλά θα ήταν.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ωχ, τωρα μπερδευει και τις παραθεσεις...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όχι, δεν είδα Κούτουλα στο βίντεο για να εκφέρω άποψη. Άλλη στιγμή.
Όσο για τον Γιανναρά, δεν τον είχα και σε καμία ιδιαίτερη εκτίμηση. Καλή συνέχεια στις κριτικές σας.
Όσο για τον Γιανναρά, δεν τον είχα και σε καμία ιδιαίτερη εκτίμηση. Καλή συνέχεια στις κριτικές σας.
ευχαριστώ που απαντησες για εμενα γλυκια μου Γαλή, αστους να λενε.
μια μικρη σφηνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ναι ,έχω δει και τους 7 κύκλους. Γαμάτο.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:25 Πασιφάη εσύ δεν το εχεις δει το ουτλανδερ; Θα εβγαζες εβδομαδα εκει οπως μιλάς λες; Ελα παιδί μου, βαλε τεχνη, θελει γλυκά κοψίματα, με τακτ, με ευγένεια.
Δεν έχω τακτ λυπάμαι. Μπορεί και να έβγαζα , δεν ξέρει κανείς.
Κατά τα άλλα, γουστάρω διακριτική παρακολούθηση από τον ΠΑΓΧΡΗΣΤΟ... και όχι μόνον.
Προσοχή στα σοβατεπιά και υδραυλικά που εμφανίζουν ιδεολογικές διαρροές, παίδες.
Προσοχή στα σοβατεπιά και υδραυλικά που εμφανίζουν ιδεολογικές διαρροές, παίδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κανονικά ο Παγχρήστος πρέπει να τιμωρηθεί για την έλλειψη τιμής που εδειξε στο νημα, επρεπε να γράψει κατι, δεν αφήνουμε μια κυρία να κοιτάει με αγωνία ποιος ειναι μεσα, στο ουτλανδερ θα ηταν 10 μαστιγώματα αυτο, αχχχ. 
Θα του πρότεινα μια κριτική του Παπαγιώργη για τον Γιανναρά, που σαφέστατα ήταν πιο σοβαρός από τον αλλοίθωρο αναλυτή.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:32 κανονικά ο Παγχρήστος πρέπει να τιμωρηθεί για την έλλειψη τιμής που εδειξε στο νημα, επρεπε να γράψει κατι, στο ουτλανδερ θα ηταν 10 μαστιγώματα αυτο, αχχχ.![]()
Για το υπόλοιπο εθνικοκαγκούρικο χυμαδουριό, ουδέν σχόλιον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-