ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 11:04
Έπιασαν πάλι το μυστρί τα έμπΥρα παληκάρια.
Συνεχίστε.
το μυστρι το πηλοφόρι.
δεν πα να βρεις κανα γκόμενο λέω εγω, μπας και ησυχάσουμε.
Χαρά μου, οι χειρωνάκτες και χειρωνάκτισσες ασχολούνται μαζί μου, χωρίς καν τους ενοχλήσω.
Οπότε προτείνω να απευθύνεις τη συμβουλή για γκόμενους στη δική τους χλαπατσοφύρα.
To οτι πετάχτηκες εσύ και μου είπες "σιγά τ' αρχίδια" ενώ δε σου είχα πεί απολύτως τίποτα, φαντάζομαι στο μυαλό σου είναι "ασχολούνται μαζί μου".
Βασικά κανείς δε σου απευθύνει το λόγο, από μόνη σου πετάγεσαι να προσβάλλεις κόσμο.
BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 11:56
Από τη μια έχεις τη ΝΔ του Μητσοτάκη με όλες τις αδυναμίες και από την άλλη έχεις Ακριτοπολάκηδες ή Δουκανδρουλάκηδες. Δεύτερος δημοφιλέστερος βγαίνει ο Μητσάρας επειδή κάνει καλό φαστιβάλ τρεις μέρες το χρόνο. Χωράει συζήτηση; Απλά τα πράγματα.Ξεκατινιαστείτε.
ποιες ; αδυναμίες;;; έχεις ελευθερία επιλογών κακοήθεια ή ερισύπελας, στο τηγάνι ή στη φωθιά,
άκου αδυναμίες οι τύφοι!
Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι όσοι και όσες γράφουν στα αρχίδια τους τις αντίθετες απόψεις, δεν υπολογίζουν καν τη συρρίκνωση που έχει υποστεί ο εν λόγω πίνακας, γενικώς και ειδικώς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 12:17
Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι όσοι και όσες γράφουν στα αρχίδια τους τις αντίθετες απόψεις, δεν υπολογίζουν καν τη συρρίκνωση που έχει υποστεί ο εν λόγω πίνακας, γενικώς και ειδικώς.
οι αποψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες ο καθενας έχει και απο μία
καλαχαν ο ημιθεος!
All alone
In her concrete cell
All alone
In her 9th floor Hell
Terrified
By the front doorbell
Always call
For the soft cell
All alone
In her Nirvana
She's too scared
To go out
She'd crack up if
The lights went out
There's this man
Who's been hanging about
I wish they wouldn't
Let the mentals out
All alone
In her Nirvana
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Η Γαλή είναι τρολ. Όχι χρήστης που λέει ευφάνταστα ή καυστικά αστεία, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ούτως η άλλως, αλλά διαδικτυακό τρολ με την παλιά έννοια. Δεν κάνει καμία συζήτηση, απλά ενοχλεί χρήστες με προσβολές και εκτροχιάζει νήματα. Σε στοιχειωδώς σοβαρά φόρουμ παρόμοιοι χρήστες απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά στην πχωρουμάρα που γράφονται καλέσματα σε γενοκτονίες για πλάκα κάτι τέτοια είναι ψιλά γράμματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βίνγκιλοτ την 27 Αύγ 2024, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.