Πού τον είδες τον εκνευρισμό;Ju-87 έγραψε: 10 Οκτ 2019, 18:27 Nandros μην εκνευριζεσαι, σε παρακαλω. Θα σου ανεβει η πιεση και μετα θα παρακαλας τον Θεο να σου την ξανακατεβασει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση προς άθεους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Ερώτηση προς άθεους
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αν η ερώτηση απευθυνόταν σε αγνωστικιστές, θα απαντούσα κι εγώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Highlander
Το "αγνωστικιστης" είναι ίσως ο καλύτερος και πιο ειλικρινής αυτοπροσδιορισμός.
Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις (σοβαρά μιλάω).Highlander έγραψε: 10 Οκτ 2019, 21:20Το "αγνωστικιστης" είναι ίσως ο καλύτερος και πιο ειλικρινής αυτοπροσδιορισμός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν θα καείς στην κόλαση.Alien666 έγραψε: 10 Οκτ 2019, 21:25Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις (σοβαρά μιλάω).Highlander έγραψε: 10 Οκτ 2019, 21:20Το "αγνωστικιστης" είναι ίσως ο καλύτερος και πιο ειλικρινής αυτοπροσδιορισμός.
Μακάρι (αν υπάρχει κόλαση, να μην καώ σε αυτή)taliban έγραψε: 10 Οκτ 2019, 21:28Δεν θα καείς στην κόλαση.Alien666 έγραψε: 10 Οκτ 2019, 21:25Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις (σοβαρά μιλάω).Highlander έγραψε: 10 Οκτ 2019, 21:20
Το "αγνωστικιστης" είναι ίσως ο καλύτερος και πιο ειλικρινής αυτοπροσδιορισμός.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άμα δηλώνουμε αγνωστικιστες έχουμε καλύψει το κωλαρακι μας;
Οχι γιατί δεχεσαι επίθεση και από τις δυο πλευρές. Και όχι μόνο γι αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι άλλο έχω κάνει
Ένας γαλήνιος φτωχός αγνωστικιστής είμαι που δεν πειράζω μύγα
Θες να πιστέψεις και δεν μπορείς. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ των δύο καταστάσεων. Ευχεσαι να ήσουν προγραμματισμένος αλλιώς ώστε να αντλείς δύναμη από την πίστη στις δυσκολίες.jason έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:26 Τι άλλο έχω κάνει
Δεν ξέρω αν κοροιδεύεις, πάντως δεν το λέμε (όλοι) "για να καλύψουμε το κ0λαράκι μας".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο αγνωστικιστής στην Ελλάδα ζητάει το παράδοξο να αποδειχθεί επιστημονικά δια παρατηρήσεως ο Χριστιανικός Θεός, όπερ αδύνατον.
Αυτός νομίζω είναι και ο λόγος που έλαβες μια τέτοια απάντηση.
Η επίθεση κατά κανόνα γίνεται από φανατικούς οποιουδήποτε -ισμού. Η δε έκφραση των πιστεύω των διαφόρων -ισμών γίνεται με διάλογο στα όρια του σεβασμού.
Spoiler
Βλέπε Nandros
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση