Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Japetus έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:31
Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τα τατουάζ-μανίκια και αισθητικούς λόγους..
Ναι είναι δύο χρόνια και όντως ακούστηκε ότι το έκαναν για αυτόν το λόγο
στην εποχή μου 229 σειρά έκοβαν απο τις ειδικές δυνάμεις και τους τσολιάδες αν είχαν τατουάζ, επίσης απο τα φυλάκια προκάλυψης αν είχαν εμφανή τατουάζ.
Εγώ πήγα και στα τρία αυτά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Παλιά απαγορευόταν στους στρατιωτικούς να έχουν τατουάζ.
Έχει αλλάξει αυτό;
Θεωρητικά δεν έχει αλλάξει κάτι....
Για τους φαντάρους δεν ξέρω...
Αλλά είναι αρκετοί αυτοί που κυκλοφορούν το καλοκαίρι στις παραλίες κι έχουν γεμάτα χερια πόδια με τατουάζ. Εφόσον εχει προσληφθεί καποιος δεν θα μπορουσε να κανει αργοτερα? Πιθανό γι αυτό κατέβασαν και μανίκια γτ φαίνονταν ίσως...δε ξέρω...
Ναι είναι δύο χρόνια και όντως ακούστηκε ότι το έκαναν για αυτόν το λόγο
στην εποχή μου 229 σειρά έκοβαν απο τις ειδικές δυνάμεις και τους τσολιάδες αν είχαν τατουάζ, επίσης απο τα φυλάκια προκάλυψης αν είχαν εμφανή τατουάζ.
Εγώ πήγα και στα τρία αυτά
Παλιά έκοβαν και από τις σχολές από όσο γνωρίζω.
Τεσπα....ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, αλλά κι εμένα αισθητικά δε μου αρέσουν, ίσως αν δω κάτι απλό και διακριτικό οκ αλλά γενικώς δε τα θελω
Δηλαδή οικειοθελή παραχώρηση σώματος ως κοινωνικού τύπου προσφορά για την εξέλιξη της τέχνης του δρόμου. Κάποια γκράφιτι τοίχων είναι όντως εντυπωσιακά. Κάποια άλλα όχι.
Airman68 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:35
Έχει αλλάξει αυτό;
Δεν ξέρω για μονιμάδες, για τους φαντάρους όμως νομίζω ότι ισχύει πως δεν επιτρέπεται να χτυπήσεις ενώ υπηρετείς. Αν έχεις τατουάζ από πριν, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Έχει αλλάξει αυτό;
Θεωρητικά δεν έχει αλλάξει κάτι....
Για τους φαντάρους δεν ξέρω...
Αλλά είναι αρκετοί αυτοί που κυκλοφορούν το καλοκαίρι στις παραλίες κι έχουν γεμάτα χερια πόδια με τατουάζ. Εφόσον εχει προσληφθεί καποιος δεν θα μπορουσε να κανει αργοτερα? Πιθανό γι αυτό κατέβασαν και μανίκια γτ φαίνονταν ίσως...δε ξέρω...
Είχα συμμαθητή μου Ιπτάμενο που έκανε σαν Αξιωματικός ένα μικρό τατού στην ωμοπλάτη.
Όταν πήγαινε για τις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις το κάλυπτε με ένα μεγάλο χανζαπλάστ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:29
Μπορούμε να το δούμε και καλλιτεχνικά.
Δηλαδή οικειοθελή παραχώρηση σώματος ως κοινωνικού τύπου προσφορά για την εξέλιξη της τέχνης του δρόμου. Κάποια γκράφιτι τοίχων είναι όντως εντυπωσιακά. Κάποια άλλα όχι.
ας γράψει σύνθημα στην καράφλα του
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.