!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:34
nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:30
Ποιά σωματική βία είδες εσύ; :smt005: Θα μας τρελάνεις;

Οκ, αμα μπορείτε βγείτε να ασκήσετε σωματική βία. Θα γελάν και οι πέτρες
Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι τέτοιο εμείς.
Δεν είμαστε κνόδαλα να επικροτούμε την εκμετάλλευση χειρουργείου μιας γυναίκας για να μην ψηφίσει αυτό που θέλει.

Απλά στο πρώτο κλαψουρισμα να θυμάστε τι χειροκροτάτε.
Για τους το λέω, εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού.
Βεβαίως να ψηφίσει.
Αλλά να μην μου ζητά να την πάω εγώ, όταν ξέρει τι γνώμη έχω για αυτό το κόμμα. Αυτό είναι εκμετάλλευση!

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:45
Aitwlos έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:42
Λέει ο νόμος ότι είναι υποχρεωμένη να την πάει να ψηφίσει;
εφόσον την εξαπάτησε λέγοντας ότι θα την πάει να ψηφίσει και κατα τη διαδικασία τελικά την παρεμπόδισε, προφανώς μιλάμε για πιθανή πάρανομη, αφού καταχράστηκε τη σχέση εξάρτησης που είχε με την άρρωστη μητέρα. Νομίζω ένας καλός δικηγόρος θα μπορούσε άνετα να αποδείξει κακουργηματική πράξη. Δόλος υπάρχει σίγουρα :102:
Ποιος δόλος μωρέ; Τυχαία είδα το χαρτάκι με 5-6 ονόματα και να τσεκάρει ποια θα διαλέξει.
Της είπα, δεν σε πάω να ψηφίσεις ΝΔ και μου είπε ότι δεν θα ψηφίσει ΝΔ.
Τι να κάνουμε, η τρίτη ηλικία είναι κολλημένη στα 70's.

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:02 οκ, τώρα βλέπω ότι η εξαπάτηση εκλογέων καλύπτει το αδίκημα της Juno κατα γράμμα
Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -exapatisi
διαλέχτε και πάρτε νόμο. Αυτό που έκανε είναι κακούργημα και σηκώνει φυλακή :102:
Πωωωωω, τι εμμονικός τύπος! Έχεις θέματα, ε;
Ήμασταν εκεί με το που άνοιξαν οι κάλπες, γλjυκούλjη.
Το σπίτι είναι λίγο παρακάτω. Το σόι τριγύρω.
Χαλάρωσε που την εμπόδισα. Αν ήθελε, θα πήγαινε. Άλλο αν θύμωσε.
Δικαίωμα μου να μην συμμετέχω στο έγκλημα και την είχα προειδοποιήσει. Χαλάρωσε λίγο, κύριε Άσπεγκερ.

Μαδουραίος έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:56 ......
Έλα, μαζέψου. Εγώ δεν μιλάω έτσι για τους δικούς σου.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Εβαλα σταλιδη καραισκο
κυριακου και μεταλληνο
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:29
Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
Παρκάρω και περνώντας από το παράθυρο, την βλέπω να βγάζει χαρτάκι με ονόματα υποψηφίων της ΝΔ.

Ξανά μέσα στο αυτοκίνητο και βουρ στο σπίτι. Μου φώναζε στη διαδρομή και είπε ότι θα με αποκληρώσει. Εγώ της είπα να πάρει ταξί και να πάει.
Μείον μία ψήφος από τον Κούλη :8)
Έκανες τέτοιο πράμα ρε ατομάρα;
❤️❤️❤️💗💗❤️❤️❤️
Ναι. Δεν μου μιλάει τώρα, δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Μαθαίνω τα νέα δια αντιπροσώπων. Θα της περάσει.

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:26 αν μη τι άλλο πιστεύω θα άξιζε να πάει η υπόθεση στο δικαστήριο ώστε να αλλάξει ο νόμος και να συμπεριληφθεί και η κοινωνική ή φυσική εξάρτηση εκτός απο την οικονομική
Να πάει η υπόθεση στο δικαστήριο ώστε να αλλάξει ο νόμος και να έχετε μάθει ποια είμαι. Αυτό δεν θα ήταν καλό για την παρέα εδώ. έχω και εγώ δικαιώματα,.
Έχεις λυσσάξει να μάθεις ποια είμαι, έτσι;

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:18 αυτό για την ώρα στο δίνω ως πιθανή αμφιβολία, αλλά δεσμεύομαι μέχρι να έρθει η OP με update. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που κάνει αυτό που περιέγραψε, δε θα δίσταζε να την κλειδώσει σε κανένα δωμάτιο, ή να της πάρει το τηλέφωνο κλπ
Είσαι σε παραλήρημα!

Θα σας έλεγα και τις δύο σίγουρες επιλογές, αλλά θα τους ειδοποιήσει ο Σένεκας, μήπως και ασχοληθούν μαζί μου.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”