Βεβαίως να ψηφίσει.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:34Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι τέτοιο εμείς.nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:30
Ποιά σωματική βία είδες εσύ;Θα μας τρελάνεις;
Οκ, αμα μπορείτε βγείτε να ασκήσετε σωματική βία. Θα γελάν και οι πέτρες
Δεν είμαστε κνόδαλα να επικροτούμε την εκμετάλλευση χειρουργείου μιας γυναίκας για να μην ψηφίσει αυτό που θέλει.
Απλά στο πρώτο κλαψουρισμα να θυμάστε τι χειροκροτάτε.
Για τους το λέω, εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού.
Αλλά να μην μου ζητά να την πάω εγώ, όταν ξέρει τι γνώμη έχω για αυτό το κόμμα. Αυτό είναι εκμετάλλευση!
Ποιος δόλος μωρέ; Τυχαία είδα το χαρτάκι με 5-6 ονόματα και να τσεκάρει ποια θα διαλέξει.Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:45εφόσον την εξαπάτησε λέγοντας ότι θα την πάει να ψηφίσει και κατα τη διαδικασία τελικά την παρεμπόδισε, προφανώς μιλάμε για πιθανή πάρανομη, αφού καταχράστηκε τη σχέση εξάρτησης που είχε με την άρρωστη μητέρα. Νομίζω ένας καλός δικηγόρος θα μπορούσε άνετα να αποδείξει κακουργηματική πράξη. Δόλος υπάρχει σίγουρα![]()
Της είπα, δεν σε πάω να ψηφίσεις ΝΔ και μου είπε ότι δεν θα ψηφίσει ΝΔ.
Τι να κάνουμε, η τρίτη ηλικία είναι κολλημένη στα 70's.
Πωωωωω, τι εμμονικός τύπος! Έχεις θέματα, ε;Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:02 οκ, τώρα βλέπω ότι η εξαπάτηση εκλογέων καλύπτει το αδίκημα της Juno κατα γράμμα
διαλέχτε και πάρτε νόμο. Αυτό που έκανε είναι κακούργημα και σηκώνει φυλακήΌποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -exapatisi![]()
Ήμασταν εκεί με το που άνοιξαν οι κάλπες, γλjυκούλjη.
Το σπίτι είναι λίγο παρακάτω. Το σόι τριγύρω.
Χαλάρωσε που την εμπόδισα. Αν ήθελε, θα πήγαινε. Άλλο αν θύμωσε.
Δικαίωμα μου να μην συμμετέχω στο έγκλημα και την είχα προειδοποιήσει. Χαλάρωσε λίγο, κύριε Άσπεγκερ.
Έλα, μαζέψου. Εγώ δεν μιλάω έτσι για τους δικούς σου.