Ήθελα να πάρω τότε όταν πηγα κείθε, αλλά πρώτον δε θα έδινα τόσα βέβαια και δεύτερον θέλει ειδική άδεια για να βγουν απο τη χώρα.Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:20Εάν είναι παραδοσιακή, φτιαγμένη όπως τις έφτιαχναν τότε, λίγα λες. Πολύ λίγα.Ερμής έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:24100% διακοσμητική.Fata_Morgana έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:36
Νομίζω γύρω στα 600€ αν θυμάμαι καλά. Αλλά σου ξαναλέω παίζει να ήταν διακοσμητική απλά.
Μία αυθεντική κατάνα, εκτός του ότι είναι ελαφριά, κοστίζει πάνω από δύο χιλιάδες, τιμή βάσης.
Μπορεί να λέω και λίγα
Υγ. Λάθος τα γουακιζαζι κοστίζουν τόσο, η κατανα πάει τα διπλάσια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;
Re: Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε, μα! Κόβουν άνθρωπο στα δύο και μάλιστα τσακ μπαμ. Άμα είναι, να βγάλουμε άδεια και για ναπάλμ.Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:22Ήθελα να πάρω τότε όταν πηγα κείθε, αλλά πρώτον δε θα έδινα τόσα βέβαια και δεύτερον θέλει ειδική άδεια για να βγουν απο τη χώρα.Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:20Εάν είναι παραδοσιακή, φτιαγμένη όπως τις έφτιαχναν τότε, λίγα λες. Πολύ λίγα.Ερμής έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:24
100% διακοσμητική.
Μία αυθεντική κατάνα, εκτός του ότι είναι ελαφριά, κοστίζει πάνω από δύο χιλιάδες, τιμή βάσης.
Μπορεί να λέω και λίγα
Υγ. Λάθος τα γουακιζαζι κοστίζουν τόσο, η κατανα πάει τα διπλάσια.
Εδώ λένε ότι μία κατάνα έκοψε αυτοκίνητο. Είχα δει σχετικό video, αλλά τώρα δεν το βρίσκω.
Δεν τις φτιάχνουν όπως τότε. Αν το έκαναν, η τιμή τους θα ήταν απαγορευτική σχεδόν για όλους.
Σιγά μην κάτσουν να ξαναλιώνουν και να αναδιπλώνουν το μέταλλο καμία δεκαριά φορές, αφού δεν θα την κρατήσει Σαμουράι. Όποιος την κρατήσει, δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Πάλι θα κόβει άνθρωπο στη μέση με τη μία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 06 Ιουν 2024, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναι, απλά, πάει να τους πω κάτι τώρα αφού αυτά συμφωνησα ; Εγω βεβαια πιστευα οτι κανεις δεν θα παιρνει ρεπο. Δεν έχω δουλέψει ποτέ εκτός της οικογενειακης επιχείρησης, εκτός από ένα φεγγάρι που δούλευα σε εφημερίδα και ήταν εντελως διαφορετικά τα ωράρια και οι συνθήκες.Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:21Μήπως σε έχουν πιάσει λίγο κορόιδο;Kappa έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:00 Έχω εντοπίσει δύο καμερες. Μια μικροκαμερα ακριβώς πάνω από τη ρεσεψιόν και μια άλλη προς το μπαρ. Ημουν σίγουρος οτι εχει (οχι οτι με νοιάζει κιολας, γραμμενους τους εχω) αλλα οφειλαν να το γνωστοποιησουν στους εργαζομενους καθοτι το αντιθετο ειναι παρανομο.
Σήμερα μάλιστα έβαλαν ακόμα μία, απο αυτές που μπαίνουν στην πρίζα και έχουν και ήχο. Φυσικά δεν υπάρχει καμία σήμανση πουθενά κάτι που είναι παράνομο. Δεν μπορεις να μαγνητοτοσκοπεις χωρίς να το γνωρίζουν όσοι εισέρχονται στο χώρο. Κι εμείς έχουμε καμερες (καλύτερο σύστημα από το δικό τους) στο ξενοδοχείο, αλλά υπάρχουν παντού σημανσεις. Και είδα και μερικές έξω που μάλιστα καταγράφουν και λίγο το δρόμο. Κανονικα τους πρέπει μια ωραία καταγγελιουλα στην αρχή προστασιας προσωπικών δεδομένων.
Αν μαλιστα υποκλεβουν και συζητήσεις είναι παρανομο και κατάπτυστο.
Επίσης μού είπαν αύριο να πάω ένα τέταρτο πιο νωρίς γιατί θα λείπει η κόρη της και θα έχει τα εγγόνια της η μάνα της και πριν από εμένα το πρωί είναι αυτή ρεσεψιόν. Ας κάτσει η άλλη της κόρη, για ποιο λόγο αγγαρευουν εμενα; Είμαι υπερβολικος; Και στα ρεπό που παίρνει η άλλη ρεσεψιονιστ, που μάλιστα τα πληρώνεται ενώ εγώ δεν έχω καθόλου ρεπό, εμένα αγγαρευουν και μου αλλάζουν το πρόγραμμα τύπου αλλαγή στο σύνηθες ωράριο μου.
Συνεπώς, πάει να πω κάτι τώρα τύπου γιατι παίρνουν οι άλλοι ρεπό και όχι εγω; Βέβαια θα μου πουν ότι κι εγώ μπορώ να πάρω, απλώς εγώ δεν τα πληρώνομαι. Πώς να αποδειξω οτι οι αλλοι τα πληρωνονται;
Εντωμεταξύ είχα άλλη πρόταση νωρίτερα τον Απριλιο με ρεπό κανονικά και παραπάνω λεφτά αλλά προτίμησα αυτούς γιατί πίστευα ότι θα είναι πιο χαλαρά και ηταν πιο κοντα απο την αλλη δουλεια. Μεγάλος λάθος αλλά τι να κανω τωρα, θα κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 06 Ιουν 2024, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι πάει να τους το πεις.Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:31Ναι, απλά, πάει να τους πω κάτι τώρα αφού αυτά συμφωνησα ; Δεν έχω δουλέψει ποτέ εκτός της οικογενειακης επιχείρησης, εκτός από ένα φεγγάρι που δούλευα σε εφημερίδα και ήταν εβρελως διαφορετικά τα ωράρια και οι συνθήκες. Συνεπώς, πάει να πω κάτι τώρα τύπου γιατι παίρνουν οι άλλοι ρεπό και όχι εγω; Βέβαια θα μου πουν ότι κι εγώ μπορώ να πάρω, απλώς εγώ δεν τα πληρώνομαι. Εντωμεταξύ είχα άλλη πρόταση με ρεπό κανονικά και παραπάνω λεφτά αλλά προτίμησα αυτούς γιατί πίστευα ότι θα είναι πιο χαλαρά. Μεγάλος λάθος αλλά τι να κανω τωρα, θα κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν.Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:21Μήπως σε έχουν πιάσει λίγο κορόιδο;Kappa έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:00 Έχω εντοπίσει δύο καμερες. Μια μικροκαμερα ακριβώς πάνω από τη ρεσεψιόν και μια άλλη προς το μπαρ. Ημουν σίγουρος οτι εχει (οχι οτι με νοιάζει κιολας, γραμμενους τους εχω) αλλα οφειλαν να το γνωστοποιησουν στους εργαζομενους καθοτι το αντιθετο ειναι παρανομο.
Σήμερα μάλιστα έβαλαν ακόμα μία, απο αυτές που μπαίνουν στην πρίζα και έχουν και ήχο. Φυσικά δεν υπάρχει καμία σήμανση πουθενά κάτι που είναι παράνομο. Δεν μπορεις να μαγνητοτοσκοπεις χωρίς να το γνωρίζουν όσοι εισέρχονται στο χώρο. Κι εμείς έχουμε καμερες (καλύτερο σύστημα από το δικό τους) στο ξενοδοχείο, αλλά υπάρχουν παντού σημανσεις. Και είδα και μερικές έξω που μάλιστα καταγράφουν και λίγο το δρόμο. Κανονικα τους πρέπει μια ωραία καταγγελιουλα στην αρχή προστασιας προσωπικών δεδομένων.
Αν μαλιστα υποκλεβουν και συζητήσεις είναι παρανομο και κατάπτυστο.
Επίσης μού είπαν αύριο να πάω ένα τέταρτο πιο νωρίς γιατί θα λείπει η κόρη της και θα έχει τα εγγόνια της η μάνα της και πριν από εμένα το πρωί είναι αυτή ρεσεψιόν. Ας κάτσει η άλλη της κόρη, για ποιο λόγο αγγαρευουν εμενα; Είμαι υπερβολικος; Και στα ρεπό που παίρνει η άλλη ρεσεψιονιστ, που μάλιστα τα πληρώνεται ενώ εγώ δεν έχω καθόλου ρεπό, εμένα αγγαρευουν και μου αλλάζουν το πρόγραμμα τύπου αλλαγή στο σύνηθες ωράριο μου.
Και να πας στους άλλους.
Παίζει και να αρχίσουν να σου πληρώνουν τα ρεπό αυτοί, αν το μάθουν πριν φύγεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
καλα αυτο ειναι το λιγότερο, κάπως έτσι φτιάχνονται όλες οι δαμασκηνες λεπιδες.Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:28
Σιγά μην κάτσουν να ξαναλιώνουν και να αναδιπλώνουν το μέταλλο καμία δεκαριά φορές, α
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Του προτείνετε να πάει με κατάνα να τους κόψει φέτες στη δουλειά?Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:28Ε, μα! Κόβουν άνθρωπο στα δύο και μάλιστα τσακ μπαμ. Άμα είναι, να βγάλουμε άδεια και για ναπάλμ.
Εδώ λένε ότι μία κατάνα έκοψε αυτοκίνητο. Είχα δει σχετικό video, αλλά τώρα δεν το βρίσκω.
Δεν τις φτιάχνουν όπως τότε. Αν το έκαναν, η τιμή τους θα ήταν απαγορευτική σχεδόν για όλους.
Σιγά μην κάτσουν να ξαναλιώνουν και να αναδιπλώνουν το μέταλλο καμία δεκαριά φορές, αφού δεν θα την κρατήσει Σαμουράι. Όποιος την κρατήσει, δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Πάλι θα κόβει άνθρωπο στη μέση με τη μία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σήμερα έγινε και το εξής. Η μία εκ των κορων του ιδιοκτήτη που είναι αρκετά ασχημούλα, γέννησε πρόσφατα στα 37 της το πρώτο παιδί και το περιφερει συνέχεια έξω, ως μια ντροπιαστικη ναταλιστικη δήλωση της ικανότητάς της ως τροφου στην προνεωτερικη χώρα που ζούμε.
Μού προσφερε λοιπόν ένα σοκολατακι ως κέρασμα για το μωρό και αρνήθηκα λέγοντας πως έχω πάρει δύο κιλά και
αποφευγω τα γλυκα. Και απαντάει "αυτά έχει το all inclusive " , τύπου ότι πήρα τα κιλά επειδή με ταΐζουν καλά.
Έτσι δεν ακούγεται;
Καταρχάς δεν ισχύει. Ο γκομενος της αδερφής της μαγειρεύει χάλια, τα φαγητά τους δεν τρώγονται, με σαλατες τη βγάζω. Δεύτερον, ένα γεύμα μού προσφέρουν, ποιο all inclusive;
Εκτός κι αν είδαν από τις κάμερες που έχω πιάσει κανα ice tea από το mini Market επειδη με εστειλαν μες στο λιοπιρι σε δευτερο παρανομο και αυθαιρετο κτίριο που βαζουν πελατες στη ζουλα για να δειξω κατι δωματια.
Εμάς οι εργαζομενοι έπιαναν οτι γουσταραν.
Σε κάθε περίπτωση, σαν passive aggressive σχόλιο δεν ακούγεται; Λες και είχα ανάγκη την αηδιαστική κουζίνα τους. Ένα πιάτο φαΐ μού δίνουν και πάντα προσέχουν τι έχω βάλει να φάω λες και θα τους κλέψω καμιά μπουκιά.
Ο λόγος που πήρα δύο κιλά είναι γιατί φεύγω πεινασμένος από τη δουλεια και μετά παραγγέλνω μαλακιες γιατι δεν έχω χρονο/ορεξη να μαγειρέψω .
Τι να κανω για να τους την πω κι εγω;
Μού προσφερε λοιπόν ένα σοκολατακι ως κέρασμα για το μωρό και αρνήθηκα λέγοντας πως έχω πάρει δύο κιλά και
αποφευγω τα γλυκα. Και απαντάει "αυτά έχει το all inclusive " , τύπου ότι πήρα τα κιλά επειδή με ταΐζουν καλά.
Έτσι δεν ακούγεται;
Καταρχάς δεν ισχύει. Ο γκομενος της αδερφής της μαγειρεύει χάλια, τα φαγητά τους δεν τρώγονται, με σαλατες τη βγάζω. Δεύτερον, ένα γεύμα μού προσφέρουν, ποιο all inclusive;
Εκτός κι αν είδαν από τις κάμερες που έχω πιάσει κανα ice tea από το mini Market επειδη με εστειλαν μες στο λιοπιρι σε δευτερο παρανομο και αυθαιρετο κτίριο που βαζουν πελατες στη ζουλα για να δειξω κατι δωματια.
Σε κάθε περίπτωση, σαν passive aggressive σχόλιο δεν ακούγεται; Λες και είχα ανάγκη την αηδιαστική κουζίνα τους. Ένα πιάτο φαΐ μού δίνουν και πάντα προσέχουν τι έχω βάλει να φάω λες και θα τους κλέψω καμιά μπουκιά.
Ο λόγος που πήρα δύο κιλά είναι γιατί φεύγω πεινασμένος από τη δουλεια και μετά παραγγέλνω μαλακιες γιατι δεν έχω χρονο/ορεξη να μαγειρέψω .
- Λίνο Βεντούρα
Είσαι άραγε πραγματικός αρχιτρόλαρος ή παρωδία της ντροπιαστικής θολοκουλτουρέ πραγματικότητας της προνεωτερικής χώρας όπου ζούμε;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πόσο πιο μικρόψυχος μπορεί να γίνει κάποιος...?Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:03 Σήμερα έγινε και το εξής. Η μία εκ των κορων του ιδιοκτήτη που είναι αρκετά ασχημούλα, γέννησε πρόσφατα στα 37 της το πρώτο παιδί και το περιφερει συνέχεια έξω, ως μια ντροπιαστικη ναταλιστικη δήλωση της ικανότητάς της ως τροφου στην προνεωτερικη χώρα που ζούμε.
Έτσι δεν ακούγεται;
Ο λόγος που πήρα δύο κιλά είναι γιατί φεύγω πεινασμένος από τη δουλεια και μετά παραγγέλνω μαλακιες γιατι δεν έχω χρονο/ορεξη να μαγειρέψω .Spoiler
ΥΓ Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω απλά συνέχισε να τις κόβεις
ΥΓ2. Πόσα παιδιά έχεις?
ΥΓ3. Πόσο χρονών είσαι?
ΥΓ4. Πόσο χρονών είναι η γυναίκα σου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 06 Ιουν 2024, 19:34, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Χασε κιλαKappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:03 Σήμερα έγινε και το εξής. Η μία εκ των κορων του ιδιοκτήτη που είναι αρκετά ασχημούλα, γέννησε πρόσφατα στα 37 της το πρώτο παιδί και το περιφερει συνέχεια έξω, ως μια ντροπιαστικη ναταλιστικη δήλωση της ικανότητάς της ως τροφου στην προνεωτερικη χώρα που ζούμε.
Έτσι δεν ακούγεται;
Άλλη η τεχνική στα δαμασκηνά, μην τα μπερδεύεις. Εκεί θέλει διαφορετικούς τύπους ατσαλιού για να βγουν τα σχέδια (ένας σημερινός, εύκολος τρόπος για απομίμηση δαμασκηνού είναι με χρήση συρματόσχοινου).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Fata_Morgana
Juno έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:14Μία κανονική κατάνα θα έβγαινε σε δημοπρασία σε πανάκριβο οίκο και υπάρχουν κατάνες που αν πουληθούν, κάποιος θα φάει πολλά χρόνια σε ιαπωνική φυλακή. Εξαρτάται σε ποιον ανήκαν. Σαν να λες αγόρασα ένα κιονόκρανο από τον Παρθενώνα.Fata_Morgana έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:56Όχι για σεφ. Ένα σα σπαθί είναι. Αλλά δεν είναι το κλασικό τύπου εξκάλιμπερδιαφορετικού τύπου.
Τι να σας πω παιδιά μου. Δεν έχω ιδέα απ αυτά. Εμένα οι ανθισμένες κερασιές μ αρέσουν στην Ιαπωνία.
Μικροψυχο είναι να κάνεις παιδί και μετά να το περιφερεις σαν τρόπαιο σε έναν χώρο με δεκάδες ατομα, μικρόβια και καύσωνα απλώς για να νιώσεις ότι αξίζεις που ζεις σε αυτον τον κόσμο και δεν εισαι μια βαρετή μαϊμού που ζει τη ζωη της οπως ακριβως της ειπαν η μαμα και ο μπαμπας. Όσοι τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας δεν χρειάζεται να αναπαραχθούμε για να το αποδειξουμε, αυτό το κάνουν μέχρι και αμοιβαδες.student έγραψε: 06 Ιουν 2024, 18:48Πόσο πιο μικρόψυχος μπορεί να γίνει κάποιος...?Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:03 Σήμερα έγινε και το εξής. Η μία εκ των κορων του ιδιοκτήτη που είναι αρκετά ασχημούλα, γέννησε πρόσφατα στα 37 της το πρώτο παιδί και το περιφερει συνέχεια έξω, ως μια ντροπιαστικη ναταλιστικη δήλωση της ικανότητάς της ως τροφου στην προνεωτερικη χώρα που ζούμε.
Έτσι δεν ακούγεται;
Ο λόγος που πήρα δύο κιλά είναι γιατί φεύγω πεινασμένος από τη δουλεια και μετά παραγγέλνω μαλακιες γιατι δεν έχω χρονο/ορεξη να μαγειρέψω .Spoiler
Τι να κανω για να τους την πω κι εγω;![]()
ΥΓ Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω απλά συνέχισε να τις κόβεις
ΥΓ2. Πόσα παιδιά έχεις?
ΥΓ3. Πόσο χρονών είσαι?
ΥΓ4. Πόσο χρονών είναι η γυναίκα σου?
Δεν είμαι χοντρός, απλώς έκανα λίγη κοιλιά. Ο αδερφός τους τρώει δύο τουιξ τη μέρα από το μίνι μάρκετ,έχει γίνει τριπλασιος από τότε που τον γνώρισα. Φυσικά και αυτός γεννοβολαει με τη γυναίκα του. Είναι βασικά μια εξαίσια ευκαιρία να παρατηρήσω πώς ζουν αυτά τα πρωτόγονα μυαλά.πήζον bot έγραψε: 06 Ιουν 2024, 18:54Χασε κιλαKappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:03 Σήμερα έγινε και το εξής. Η μία εκ των κορων του ιδιοκτήτη που είναι αρκετά ασχημούλα, γέννησε πρόσφατα στα 37 της το πρώτο παιδί και το περιφερει συνέχεια έξω, ως μια ντροπιαστικη ναταλιστικη δήλωση της ικανότητάς της ως τροφου στην προνεωτερικη χώρα που ζούμε.
Έτσι δεν ακούγεται;
Κάτι άλλο και πλιζ να μου απαντησετε σοβαρα γιατι το εχω οντως απορια. Στη δουλειά έχει τύχει πολλές φορές να παραλάβω δικά μου δεματα, να παραγγείλω κάνα χυμό, έχω παραλάβει παραγγελία από pet shop, βιβλία που μου στέλνουν οι εκδοτικοί κλπ κλπ και πάντα βλέπω ότι με κοιτάνε καλά καλά οι ιδιοκτήτες.
Δεν επιτρέπεται;
Και αν τύχει και κουβαλάω καμία τσάντα μετά τη δουλειά, επίσης κοιτάνε, λες και έχω όρεξη να κλέψω τα γαριδακια τους. Πώς να τους το κοψω; Πχ τις προαλλες είχα παραγγείλει κάτι, ήρθε, με είδε ο ιδιοκτήτης ότι πλήρωσα με την κάρτα μου και μετά με ρώτησε "ποιος ήταν αυτος; προμηθευτής;" Είναι μιζεροι και εκνευριστικοι άνθρωποι. Αφού έχουν κοτσάρει και αυτή τη φτηνοκαμερα και βλέπουν ότι δεν κλέβω την πραμάτεια τους,τι στον πουτσο θέλουν;
Δεν επιτρέπεται;
Και αν τύχει και κουβαλάω καμία τσάντα μετά τη δουλειά, επίσης κοιτάνε, λες και έχω όρεξη να κλέψω τα γαριδακια τους. Πώς να τους το κοψω; Πχ τις προαλλες είχα παραγγείλει κάτι, ήρθε, με είδε ο ιδιοκτήτης ότι πλήρωσα με την κάρτα μου και μετά με ρώτησε "ποιος ήταν αυτος; προμηθευτής;" Είναι μιζεροι και εκνευριστικοι άνθρωποι. Αφού έχουν κοτσάρει και αυτή τη φτηνοκαμερα και βλέπουν ότι δεν κλέβω την πραμάτεια τους,τι στον πουτσο θέλουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 06 Ιουν 2024, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 91 Απαντήσεις