Alex Amsterdam έγραψε: 17 Απρ 2024, 10:00
Ελεος ρε μεγαλε δεν εχω δωσει ποτε ονομα που χρησιμοποιειται σε ανθρωπους σε καποιο ζωο μου.
Ζαχαρια λεει
Μηπως τον γιορταζεις κιολας καθε 8 του Φλεβαρη;
Eπειδη εσύ δεν το κάνεις σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και όλοι οι άλλοι σαν τα μούτρα σου?
Δλδ αν εσύ είσαι μαλακας πρέπει να γίνουν και ολοιβοιβαλλοι μαλακες?
Δικαίωμα στην επιλογή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
δεν μπορω να καταλάβω γιατι δουλευουμε τον γγ στο νημα, ειμαστε σίγουροι οτι ειναι τόσο άχρηστοι ή απλα ξερουμε οτι μας δουλευουν και ο σκοπός ειναι να τα μασουλίσουν οτι μπορουν; Ο επίσημος στοχος παντως ειναι να στειρωθουν ολα τα τετράποδα συντροφιάς, ειναι υποχρέωση πλέον.
Alex Amsterdam έγραψε: 17 Απρ 2024, 10:00
Ελεος ρε μεγαλε δεν εχω δωσει ποτε ονομα που χρησιμοποιειται σε ανθρωπους σε καποιο ζωο μου.
Ζαχαρια λεει
Μηπως τον γιορταζεις κιολας καθε 8 του Φλεβαρη;
Εγώ έδωσα χαρακτηρισμό που χρησιμοποιείται για ανθρώπους ως όνομα στον ένα γάτο μου.
Πολυ καλη ονομασια.
Και οι αρχαιοι Ελληνες δεν εδιναν ονοματα ανθρωπων στα ζωα τους.
Και οι Σαρακατσανοι προγονοι μου επισης.Πχ ο τελευταιαος μας στα προβατα ηταν ο παρδαλης.
Alex Amsterdam έγραψε: 17 Απρ 2024, 10:21
Ασφαλως.Δημοκρατια εχουμε μπορει καποιος να δωσει και ονομα αγιου της ορθοδοξης εκκλησιας στον σκυλο του.
Ο καθενας κρινεται απο αυτα που κανει.
Δηλαδή εάν πω "Μπάμπη" ή "Τζίμη" έναν γάτο, θα πάω στην κόλαση;
Alex Amsterdam έγραψε: 17 Απρ 2024, 10:28
Πολυ καλη ονομασια.
Και οι Σαρακατσανοι προγονοι μου επισης.
Γιατί τα έτρωγαν - να γιατί...
Το ίδιο έκαναν και οι Βλάχοι - για αυτό και το ξέρω...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Πολυ καλη ονομασια.
Και οι Σαρακατσανοι προγονοι μου επισης.Πχ ο τελευταιαος μας στα προβατα ηταν ο παρδαλης.
Τι λες οι Σαρακατσανοι μια χαρά έδιναν ονόματα στα σκυλιά τους.
Ασφαλως.Δημοκρατια εχουμε μπορει καποιος να δωσει και ονομα αγιου της ορθοδοξης εκκλησιας στον σκυλο του.
Πολυ καλη ονομασια.
.
Οι Σαρακατσανοι ήταν τσελιγγες και τσομπαναραιοι τα σκυλια ήταν (( εργαζόμενοι)) τους που προστάτευαν το κοπάδι.
enaon έγραψε: 17 Απρ 2024, 10:20
Ο επίσημος στοχος παντως ειναι να στειρωθουν ολα τα τετράποδα συντροφιάς, ειναι υποχρέωση πλέον.
Και πως θα έχουμε νέα ζώα για παρέα όταν ψοφήσουν τα στειρωμένα ?
θα αγοράζουμε απο οσους εχουν αδεια να πουλανε, οπως τοστιέρες. Και οι τοστιέρες αν μπορουσαν να κανουν παιδια θα τις στειρώναμε, ειναι διαφυγόντα κερδη.
Πολυ καλη ονομασια. Και οι αρχαιοι Ελληνες δεν εδιναν ονοματα ανθρωπων στα ζωα τους.
Πολυ καλη ονομασια.
.
Οι Σαρακατσανοι ήταν τσελιγγες και τσομπαναραιοι τα σκυλια ήταν (( εργαζόμενοι)) τους που προστάτευαν το κοπάδι.
Οι Βλάχοι τι ήμασταν ρε μάστορα - σκαφτιάδες;
ΥΓ
Ε να δεις τους τσομπάνηδες να κοιμούνται με τα σκυλιά το βράδυ για να ζεσταίνονται ή να κουβαλάνε τα καλά νεογνά σκυλάκια σαν παιδιά, μέχρι να μπορέσουν να περπατήσουν και να τους ακολουθήσουν - και πίσω τους ακριβώς η μάνα από νεογνά σκυλάκια...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 17 Απρ 2024, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...