δε πειράζει να μου δινετε εμενα τα γλυκά!!!
τα φρουτα ουτε εγώ τα τρώω
δε πειράζει να μου δινετε εμενα τα γλυκά!!!
Μήπως κυκλοφορεί καμία περίεργη ίωση; Γιατρό έχετε δει;
όχι, μια χαρά ειμαι !
αυτό με το ποδόσφαιρο να ξέρεις : Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!!!!Airman68 έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:50 Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο
Δεν μιλάω ποτέ για τη δουλειά εκτός του χώρου εργασίας
Θα με μυήσεις στο πρωτάθλημα αν σε μάθω να κάνεις ποδήλατο;Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:55αυτό με το ποδόσφαιρο να ξέρεις : Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!!!!Airman68 έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:50 Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο
Δεν μιλάω ποτέ για τη δουλειά εκτός του χώρου εργασίας![]()
μπα... είναι κρίμα να ξεκινήσω ποδήλατο στα γεράματα! θα σπασω τπτ και δε λεει !!Airman68 έγραψε: 07 Απρ 2024, 02:02Θα με μυήσεις στο πρωτάθλημα αν σε μάθω να κάνεις ποδήλατο;Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:55αυτό με το ποδόσφαιρο να ξέρεις : Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!!!!Airman68 έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:50 Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο
Δεν μιλάω ποτέ για τη δουλειά εκτός του χώρου εργασίας![]()
Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:23δε πειράζει να μου δινετε εμενα τα γλυκά!!!![]()
τα φρουτα ουτε εγώ τα τρώω
Saturn έγραψε: 07 Απρ 2024, 02:08Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 01:23δε πειράζει να μου δινετε εμενα τα γλυκά!!!Saturn έγραψε: 06 Απρ 2024, 23:39
![]()
κι εγώ το ίδιο
ειδικά με τα φρούτα, ούτε να τα βλέπω...
γλυκάκι τώρα που μεγάλωσα, τρώω καμιά φορά..![]()
τα φρουτα ουτε εγώ τα τρώω![]()
όνειρα γλυκά!!!Saturn έγραψε: 07 Απρ 2024, 02:17 Αύριο λοιπόν, θα πας να πάρεις ένα ωραίο γλυκό!
Κι εγώ τώρα θα καληνυχτίσω για νανάκια μου![]()
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Απρ 2024, 13:17και πώς απέκτησες τις πλούσιες γνώσεις σου;Alex Amsterdam έγραψε: 06 Απρ 2024, 10:21
3.Δεν εχω διαβασει ποτε βιβλιο.Ξεκινησα το "Ταξιδι στο Κιριμπατι" του Εριχ Φον Νταινικεν σε ηλικια 12 ετων επειδη μου το εφεραν δωρο και μετα απο μερικες σελιδες αποφασισα οτι δεν θα ξαναδιαβασω ποτε βιβλιο.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Σε κάποιο άλλο ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ σημείο, όμως;

Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Για να μη καρφώνεσαι ότι είσαι κατά φαντασίαν πιλότος;
Τα τατουάζ είναι ωραία και θα είχα κάνει και εγώ αλλά πάντα φοβάμαι τι γίνεται αν το βαρεθώ. Μακάρι να υπήρχε κάτι που να μπορεί ν' αφαιρεθεί εύκολα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:27Γιατί να τρυπήσει τα αυτιά της μια γυναίκα για να βάλει σκουλαρίκια; Γιατί είναι μόδα;Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:15Ναι δε λέω δεν είναι απαραίτητο να έχεις τρύπημενα αυτιά πχ ούτε η μαμά μου τα έχει αλλά και με εκείνη μου έκανε εντύπωση που δεν τρύπησε ποτέ τ αυτιά της να βάλει σκουλαρίκια.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:06
Πού βλέπεις το περίεργο;
Από τότε που ήμουν πιτσιρίκι, αναρωτιόμουν για ποιο λόγο τρυπούσαν οι φίλες μου τ' αυτιά τους. Ακόμη και για μια μικρή τρυπούλα στο λοβό. Για τα αυτιά/μύτες/χείλη σουρωτήρια, που προέκυψαν αργότερα, ουδέν σχόλιον.![]()
Μια χαρά σκουλαρίκια υπήρχαν και υπάρχουν είτε μικρά είτε μεγάλα, με κλιπς.
Την ίδια ακριβώς άποψη έχω και για τα τατού. Άντε, ένα διακριτικό δεκτό. Αλλά τα "μανίκια", τις ..."βερμούδες"και λοιπές καλλιτεχνικές επεμβάσεις στο γυναικείο σώμα, τις θεωρώ απλώς απωθητικές. Αναφορικά δε με το κερατοειδές σχηματάκι που έπαιζε και συνεχίζει να παίζει δυνατά πάνω από τον γυναικείο κώλο, τί να πω; Ότι μου θυμίζουν παροξυσμό προχωκαγκουριάς των έιτις στον 21ο αιώνα;
![]()