!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πούτιν καλεί όλες τις Ρωσίδες να κάνουν 7-8 παιδιά
Re: Ο Πούτιν καλεί όλες τις Ρωσίδες να κάνουν 7-8 παιδιά
Προσωπικές εμπειρίες, τζίτζι μου;
Τι να πω; Κουράγιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:39ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Δεκ 2023, 14:47Σε μισή ώρα γέννησα ρε ηρωίδα.Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2023, 14:31
![]()
Η πλάκα είναι πως 1, έκανα επισκληρίδιο, πόνεσα ελάχιστα και 2 έγραψα για 3 και πάνω παιδιά. Δεν αναφέρουν καν σ' εμένα. Αλλά ντάξει τώρα για γαλή μιλάμε, ειδικά σε ότι αφορά τις γυναίκες και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς να της πει κάποια πως έκανε, χωρίς αναισθησία, θα πει, σιγά, αφού λιποθυμούσες κατά διαστήματα, δεν τα ένιωσες όλα απ'την αρχή μέχρι το τέλος, δεν πόνεσε και τόσο.
Αλλά μιας και πιάσαμε τις παροιμίες να σου αφιερώσω κι εγώ μία.
Ό,τι νά 'ναι με πατάτες.Εξήμισυ έφτασα στην κλινική, οκτώ παρά είχα τελειώσει. Και δεν είμαι η μόνη. Το ότι υπάρχουν γυναίκες που λόγω "ανάποδης" θέσης του παιδιού ταλαιπωρούνται και υποφέρουν για ώρες και ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η καισαρική το ξέρω. Το ότι παίζει διαφορετική ελαστικότητα κόλπου και αντίστοιχη δύναμη μυών για εξωθήσεις επίσης. Αλλά αυτά είναι συνήθως συμβατά με ηλικίες και όχι μόνον. Ναι, υπάρχουν δύσκολες ή εύκολες γεννες και εγκυμοσύνες γενικότερα, η ιστορία της ανθρωπότητας. Αλλά γενικώς κάπου έλεος, αρχίζεις και θυμίζεις τον κάππα.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:39ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Δεκ 2023, 14:47Σε μισή ώρα γέννησα ρε ηρωίδα.Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2023, 14:31
![]()
Η πλάκα είναι πως 1, έκανα επισκληρίδιο, πόνεσα ελάχιστα και 2 έγραψα για 3 και πάνω παιδιά. Δεν αναφέρουν καν σ' εμένα. Αλλά ντάξει τώρα για γαλή μιλάμε, ειδικά σε ότι αφορά τις γυναίκες και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς να της πει κάποια πως έκανε, χωρίς αναισθησία, θα πει, σιγά, αφού λιποθυμούσες κατά διαστήματα, δεν τα ένιωσες όλα απ'την αρχή μέχρι το τέλος, δεν πόνεσε και τόσο.
Αλλά μιας και πιάσαμε τις παροιμίες να σου αφιερώσω κι εγώ μία.
Ό,τι νά 'ναι με πατάτες.Εξήμισυ έφτασα στην κλινική, οκτώ παρά είχα τελειώσει. Και δεν είμαι η μόνη. Το ότι υπάρχουν γυναίκες που λόγω "ανάποδης" θέσης του παιδιού ταλαιπωρούνται και υποφέρουν για ώρες και ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η καισαρική το ξέρω. Το ότι παίζει διαφορετική ελαστικότητα κόλπου και αντίστοιχη δύναμη μυών για εξωθήσεις επίσης. Αλλά αυτά είναι συνήθως συμβατά με ηλικίες και όχι μόνον. Ναι, υπάρχουν δύσκολες ή εύκολες γεννες και εγκυμοσύνες γενικότερα, η ιστορία της ανθρωπότητας. Αλλά γενικώς κάπου έλεος, αρχίζεις και θυμίζεις τον κάππα.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
συσπασεις με την ελαστικοτητα και οχι το μεγεθος ζουδια!
και δυστυχως για μερικους ο χρονος εχει κλεισει
και δυστυχως για μερικους ο χρονος εχει κλεισει
καλα! και ο νανος λεει μλκς μερικες φορες φορες που δεν εχουν κανενα νοημα -οπως αυτο που ειπεBazoomba έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:12 Απο την μερια τπυ Ρωσικου κρατους ειναι απολυτως λογικο να υιοθετουνται τετοιες αποψεις, οταν βλεπουν οτι πανε να σβησουν ως εθνος.
Αλλα οπως ειπε και ο Νανος, αυτα ειναι μλκιες διχως νοημα.
σε τι θα εχουν επιπτωσεις; γιατι δεν μπορω να τις φανταστω -εστω μονο μιαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:14Δεν είναι καθόλου χωρίς νόημα, όταν σου λένε ότι το να παίρνουν οι γυναίκες εκπαίδευση και να πάνε πανεπιστήμιο είναι κακό πράγμα για την κοινωνία, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μπορεί αν εφαρμόσουν τις μαλακίες τους το "το έθνος να πεθάνει" ούτως ή άλλως, αλλά οι μαλακίες τους θα έχουν επιπτώσειςBazoomba έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:12 Απο την μερια τπυ Ρωσικου κρατους ειναι απολυτως λογικο να υιοθετουνται τετοιες αποψεις, οταν βλεπουν οτι πανε να σβησουν ως εθνος.
δεν μπορείς να δεις το πρόβλημα που ίσως προκύψει αν βάζεις κρατικούς αξιωματούχους στην τβ να λένε ότι για την υπογεννητικότητα φταίει το ότι στέλνουμε τα κορίτσια σχολείο? Αυτό μου λες;nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:10σε τι θα εχουν επιπτωσεις; γιατι δεν μπορω να τις φανταστω -εστω μονο μιαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:14Δεν είναι καθόλου χωρίς νόημα, όταν σου λένε ότι το να παίρνουν οι γυναίκες εκπαίδευση και να πάνε πανεπιστήμιο είναι κακό πράγμα για την κοινωνία, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μπορεί αν εφαρμόσουν τις μαλακίες τους το "το έθνος να πεθάνει" ούτως ή άλλως, αλλά οι μαλακίες τους θα έχουν επιπτώσειςBazoomba έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:12 Απο την μερια τπυ Ρωσικου κρατους ειναι απολυτως λογικο να υιοθετουνται τετοιες αποψεις, οταν βλεπουν οτι πανε να σβησουν ως εθνος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
H κατάσταση είναι για γέλια εάν λάβει κανείς υπ όψιν του την ΙΣΤΟΡΙΑ της χώρας.Στη συγκεκριμένη χώρα δεν αποφάσισε η "ανθρωπότητα" να βάλει τις γυναίκες στα πανεπιστήμια εκτός εάν δίνει στον όρο "ανθρωπότητα" το νόημα που έδωσε η Μποφίλιου όταν είπε ότι είναι "με τον άνθρωπο".
Το αποφάσισαν οι κομμουνιστές.
Πριν από αυτούς η Ρωσία είχε υπερπληθυσμό ακριβώς επειδή ήταν μια απέραντη αγροτική χώρα.Οι δημογράφοι υπολόγιζαν τον 19ο αιώνα ότι ο ρωσικός πληθυσμός θα φθάσει τα 500 εκατομμύρια.Το μέγεθος του ρωσικού στρατού ήταν βασικό στοιχείο όλων των υπολογισμών της παγκόσμιας πολιτικής.Ο α΄παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε και για αυτό.Το γερμανικό σχέδιο πολέμου θεωρούσε ότι είναι αδύνατον να κερδίσει η Γερμανία σε δύο μέτωπα και άρα έπρεπε να εξουδετερωθεί η Γαλλία πριν ολοκληρωθεί η ρωσική επιστράτευση που χρειαζόταν 60 ημέρες.Για τον λόγο αυτό είχαν ήδη ειδοποιήσει με τελεσίγραφο την Αντάντ ότι θα κηρύξουν τον πόλεμο μόλις η Ρωσία κηρύξει επιστράτευση χωρίς άλλη ειδοποίηση.Όλη η παρτίδα του αν θα γίνει ή όχι πόλεμος τον αγωνιώδη Ιούλιο 1914 παίχθηκε στο εάν ή όχι θα προχωρήσει ο τσάρος σε επιστράτευση.Το ίδιο είχε γίνει ένα χρόνο νωρίτερα στους βαλκανικούς πολέμους που ο ευρωπαικός πόλεμος αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή επειδή οι Ρώσοι αποφάσισαν να μην κηρύξουν επιστράτευση.
Αυτή τη φορά την ξεκίνησαν και αμέσως η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο σε Γαλλία και Ρωσία και όρμησε στη Γαλλία για να νικήσει στο δυτικό μέτωπο πριν προλάβει να κινητοποιηθεί ο ρωσικός οδοστρωτήρας όπως τον ονόμαζαν τότε με τα μιλιούνια στρατιώτες.Ο πόλεμος βέβαια εξελίχθηκε διαφορετικά διότι ο οδοστρωτήρας δεν είχε αρκετές σφαίρες και οβίδες για όλο αυτόν τον στρατό.
Οι κομμουνιστές λοιπόν έβγαλαν τις γυναίκες της Ρωσίας στην εκπαίδευση και τώρα ολοφύρονται οι εθνικιστές.Έκαναν και πολλά άλλα βέβαια και κατέληξαν σήμερα στα 140 εκατομμύρια αντί για 500 που υπολόγιζαν την εποχή του Ντοστογιέφσκι.Τι να κάνουμε τώρα;
Για να τα αντισταθμίσουν όλα αυτά ξαναγύρισαν στο άλλο άκρο και το παίζουν θεοκρατούμενη δεξιά,πραγματικά όσοι έζησαν και τις δύο εποχές εκεί θα πρέπει σίγουρα να έχουν τρελαθεί.Αλλά δεν τρέχει τίποτε,συνεχίζουν τη σχιζοφρένεια με παπάδες και Λένιν μαζί,μνημεία για τις γυναίκες κοσμοναύτες και απόψεις κακώς πήγαν οι γυναίκες σχολείο.
Το θέμα είναι ότι για να είσαι οπαδός αυτής της κατάστασης εάν δεν είσαι Ρώσος όπως πολλοί στην Ελλάδα πρέπει να γίνεις και εσύ σχιζοφρενής.
Πριν από αυτούς η Ρωσία είχε υπερπληθυσμό ακριβώς επειδή ήταν μια απέραντη αγροτική χώρα.Οι δημογράφοι υπολόγιζαν τον 19ο αιώνα ότι ο ρωσικός πληθυσμός θα φθάσει τα 500 εκατομμύρια.Το μέγεθος του ρωσικού στρατού ήταν βασικό στοιχείο όλων των υπολογισμών της παγκόσμιας πολιτικής.Ο α΄παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε και για αυτό.Το γερμανικό σχέδιο πολέμου θεωρούσε ότι είναι αδύνατον να κερδίσει η Γερμανία σε δύο μέτωπα και άρα έπρεπε να εξουδετερωθεί η Γαλλία πριν ολοκληρωθεί η ρωσική επιστράτευση που χρειαζόταν 60 ημέρες.Για τον λόγο αυτό είχαν ήδη ειδοποιήσει με τελεσίγραφο την Αντάντ ότι θα κηρύξουν τον πόλεμο μόλις η Ρωσία κηρύξει επιστράτευση χωρίς άλλη ειδοποίηση.Όλη η παρτίδα του αν θα γίνει ή όχι πόλεμος τον αγωνιώδη Ιούλιο 1914 παίχθηκε στο εάν ή όχι θα προχωρήσει ο τσάρος σε επιστράτευση.Το ίδιο είχε γίνει ένα χρόνο νωρίτερα στους βαλκανικούς πολέμους που ο ευρωπαικός πόλεμος αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή επειδή οι Ρώσοι αποφάσισαν να μην κηρύξουν επιστράτευση.
Αυτή τη φορά την ξεκίνησαν και αμέσως η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο σε Γαλλία και Ρωσία και όρμησε στη Γαλλία για να νικήσει στο δυτικό μέτωπο πριν προλάβει να κινητοποιηθεί ο ρωσικός οδοστρωτήρας όπως τον ονόμαζαν τότε με τα μιλιούνια στρατιώτες.Ο πόλεμος βέβαια εξελίχθηκε διαφορετικά διότι ο οδοστρωτήρας δεν είχε αρκετές σφαίρες και οβίδες για όλο αυτόν τον στρατό.
Οι κομμουνιστές λοιπόν έβγαλαν τις γυναίκες της Ρωσίας στην εκπαίδευση και τώρα ολοφύρονται οι εθνικιστές.Έκαναν και πολλά άλλα βέβαια και κατέληξαν σήμερα στα 140 εκατομμύρια αντί για 500 που υπολόγιζαν την εποχή του Ντοστογιέφσκι.Τι να κάνουμε τώρα;
Για να τα αντισταθμίσουν όλα αυτά ξαναγύρισαν στο άλλο άκρο και το παίζουν θεοκρατούμενη δεξιά,πραγματικά όσοι έζησαν και τις δύο εποχές εκεί θα πρέπει σίγουρα να έχουν τρελαθεί.Αλλά δεν τρέχει τίποτε,συνεχίζουν τη σχιζοφρένεια με παπάδες και Λένιν μαζί,μνημεία για τις γυναίκες κοσμοναύτες και απόψεις κακώς πήγαν οι γυναίκες σχολείο.
Το θέμα είναι ότι για να είσαι οπαδός αυτής της κατάστασης εάν δεν είσαι Ρώσος όπως πολλοί στην Ελλάδα πρέπει να γίνεις και εσύ σχιζοφρενής.
δεν μου λες το- σε συναρτηση με τι ; ετσι σκετο δεν λεει τιποταΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:15δεν μπορείς να δεις το πρόβλημα που ίσως προκύψει αν βάζεις κρατικούς αξιωματούχους στην τβ να λένε ότι για την υπογεννητικότητα φταίει το ότι στέλνουμε τα κορίτσια σχολείο? Αυτό μου λες;nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:10σε τι θα εχουν επιπτωσεις; γιατι δεν μπορω να τις φανταστω -εστω μονο μιαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:14
Δεν είναι καθόλου χωρίς νόημα, όταν σου λένε ότι το να παίρνουν οι γυναίκες εκπαίδευση και να πάνε πανεπιστήμιο είναι κακό πράγμα για την κοινωνία, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μπορεί αν εφαρμόσουν τις μαλακίες τους το "το έθνος να πεθάνει" ούτως ή άλλως, αλλά οι μαλακίες τους θα έχουν επιπτώσεις
- Καραμελίτσα
Δε νομίζω. Θέλω να πω, να ανέβουν οι γεννήσεις 30% πάνω στην Ελλάδα σημαίνει ότι θα πάνε στο επίπεδο του 2008, και θα έχεις θετικό ισοζύγιο γεννήσεων/θανάτων. Δεν χρειάζεται καμιά αλλαγή κουλτούρας σ' αυτό, είναι 99% οικονομικό το θέμα. Αλλαγή κουλτούρας θα θέλει να πάνε στα επίπεδα του 1971, που είναι 100% αύξηση.Bazoomba έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:20Ειναι χωρις νοημα επειδη αυτα τα λενε εδω και μια 15ετια χωρις να κανουν ουσιαστικα τιποτα. Δεν γινεται η μεταβαση απο γουαναμπι ευρωπαικο κρατος σε πακισταν με εναν νομο και ενα αρθρο.Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:14Δεν είναι καθόλου χωρίς νόημα, όταν σου λένε ότι το να παίρνουν οι γυναίκες εκπαίδευση και να πάνε πανεπιστήμιο είναι κακό πράγμα για την κοινωνία, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μπορεί αν εφαρμόσουν τις μαλακίες τους το "το έθνος να πεθάνει" ούτως ή άλλως, αλλά οι μαλακίες τους θα έχουν επιπτώσειςBazoomba έγραψε: 01 Δεκ 2023, 15:12 Απο την μερια τπυ Ρωσικου κρατους ειναι απολυτως λογικο να υιοθετουνται τετοιες αποψεις, οταν βλεπουν οτι πανε να σβησουν ως εθνος.
Το ζητημα ειναι οτι εχουν μια απο τις μεγαλυτερες πληθυσμιακες μειωσεις (προ πολεμου ακομα) στον κοσμο και εχουν επιλεξει να μην λυσουν το προβλημα με μοντελο αλα Σουηδια. Με καποιον τροπο πρεπει να κανει τα 18χρονα Ρωσακια του Τικ Τοκ να γαμηθουν ακαπ και να κρατησουν τα παιδια. Αποφασισε να το κανει επιστρατευοντας μπαρμπαδια και μαρτυρες του Ιεχωβα.
Οπως ειπε ο Νανος οι επιδοτησεις και οι φορολογικες διευκολυνσεις δεν θα λυσουν το προβλημα τους. Μονο αν εμφυσηθει σε επιπεδο κουλτουρας θα δουν αποτελεσμα.
Και η Ρωσία θέλει να φτάσει το ποσοστό του 2013, πριν το Μαϊντάν, την απελευθέρωση της Κριμαίας και τις οικονομικές κυρώσεις, που το έριξαν, που είναι 10-12% παραπάνω. Το σοβιετικό που είναι 40% πάνω είναι πιο δυσκολάκι.
Z
nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:17δεν μου λες το- σε συναρτηση με τι ; ετσι σκετο δεν λεει τιποταΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:15δεν μπορείς να δεις το πρόβλημα που ίσως προκύψει αν βάζεις κρατικούς αξιωματούχους στην τβ να λένε ότι για την υπογεννητικότητα φταίει το ότι στέλνουμε τα κορίτσια σχολείο? Αυτό μου λες;nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:10
σε τι θα εχουν επιπτωσεις; γιατι δεν μπορω να τις φανταστω -εστω μονο μια
εαν εμμεινουμε στις αποψεις που εκφραζει ο πατ σε 30 χρονια δεν θα υπαρχει λευκος
και σως δουμε και τους αβοριγινες να κατοικουν στην αθηνα
ξεφτιλισμενοι ελ ! -δεν το λεω προσωπικα σε κανεναν
και σως δουμε και τους αβοριγινες να κατοικουν στην αθηνα
ξεφτιλισμενοι ελ ! -δεν το λεω προσωπικα σε κανεναν
σκέτο το λένε ρε άνθρωπε, τι σε δυσκολεύει? Οι θέση της γυναίκας είναι να γεννάει, και δε γεννάει γιατί κάποιοι κακοί της είπαν ότι πρέπει πρώτα να πάει σχολείο και να βγάλει πανεπιστήμιο. Απλό είναι, δεν είναι πυρηνική φυσικήnemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:17δεν μου λες το- σε συναρτηση με τι ; ετσι σκετο δεν λεει τιποταΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:15δεν μπορείς να δεις το πρόβλημα που ίσως προκύψει αν βάζεις κρατικούς αξιωματούχους στην τβ να λένε ότι για την υπογεννητικότητα φταίει το ότι στέλνουμε τα κορίτσια σχολείο? Αυτό μου λες;nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:10
σε τι θα εχουν επιπτωσεις; γιατι δεν μπορω να τις φανταστω -εστω μονο μια
αφου δεν το καταλαβες!nowhere έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:21nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:17δεν μου λες το- σε συναρτηση με τι ; ετσι σκετο δεν λεει τιποταΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 16:15
δεν μπορείς να δεις το πρόβλημα που ίσως προκύψει αν βάζεις κρατικούς αξιωματούχους στην τβ να λένε ότι για την υπογεννητικότητα φταίει το ότι στέλνουμε τα κορίτσια σχολείο? Αυτό μου λες;![]()