Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:08![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
Re: Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τόπο στα νιάτα μηδέν εδώ μέσα, και σε 20 χρόνια ακομα με τους Στάνκογλους και τους Ζαλμάδες θα εισθε κολλημένοι. Ιερά τέρατα γοητείας του ελ σύγχρονου σινεμά, εννοείται πως συμφωνώ, αλλά ρίξτε και καμιά αντεργκράουντ ματιά κάποια στιγμή

Ο μόνος ηθοποιός που σε διεθνές (οχι μονο ελ) επίπεδο, θα μπορούσε να ενσαρκώσει και ρόλο του Χριστού.
Ακόμα και το Λάλο που τα 'χει τα χρονάκια του, πριν το Σασμό κανεις δεν τον ηξερε, μετά τον έμαθαν όλοι (όλες μαλλον) και τρελάθηκαν. Ρίχνετε συχνότερα ματιές και στην αντεργκράουντ ελ (και οχι μονο) σκηνη πύτοι μου, όχι μονο στον αφρό, και θα εκπλαγείτε ανεξαρτήτως φύλου.

Ο μόνος ηθοποιός που σε διεθνές (οχι μονο ελ) επίπεδο, θα μπορούσε να ενσαρκώσει και ρόλο του Χριστού.
Ακόμα και το Λάλο που τα 'χει τα χρονάκια του, πριν το Σασμό κανεις δεν τον ηξερε, μετά τον έμαθαν όλοι (όλες μαλλον) και τρελάθηκαν. Ρίχνετε συχνότερα ματιές και στην αντεργκράουντ ελ (και οχι μονο) σκηνη πύτοι μου, όχι μονο στον αφρό, και θα εκπλαγείτε ανεξαρτήτως φύλου.
Μεγάλη παράλειψή μου στους ανωτέρω από τον ξένο, ο Πιρς ΜπρόσνανMaspoli έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:21
Στον ξένο κινηματογράφο
Γκρέγκορυ Πεκ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπραντ Πιτ, Τόνι Λιουνγκ Τσίου Γουάι, Μαξιμίλιαν Σελ, Κλιντ Ίστγουντ, Τζέρεμι Άιρονς, Κρίστιαν Μπέιλ.
Στον ελληνικό
Φωκάς, Κούρκουλος, Βόγλης από παλιότερους, Λούλης, Στάνκογλου, Ζαλμάς μου έρχονται στο μυαλό από πιο πρόσφατους.
ΥΓ. Αν μιλάγαμε βέβαια συγκεκριμένα για άνδρες μεγαλύτερους των 55 η φιγούρα του Κατράκη παίζει χωρίς αντίπαλο (ίσως και εκτός Ελλάδας)
- Ληστοσυμμορίτης
ειδα ριχνει χαρακτηρισμους και μου ήρθε στο νουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:47Γενικώς το τσιβδισμα είναι υπερκαυλωτικο κύριοι.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:21τι φάση κι αυτή, πού τη θυμήθηκες ρε;
Επί του θέματος, από Ελληνίδες -και στα κυβικά μου, εννοώ ηλικιακά- η πρώτη που μού έρχεται κατά νου είναι η Τζένη Μπότση.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ξενέρας. Για Χριστός οκ.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:34 Τόπο στα νιάτα μηδέν εδώ μέσα, και σε 20 χρόνια ακομα με τους Στάνκογλους και τους Ζαλμάδες θα εισθε κολλημένοι. Ιερά τέρατα γοητείας του ελ σύγχρονου σινεμά, εννοείται πως συμφωνώ, αλλά ρίξτε και καμιά αντεργκράουντ ματιά κάποια στιγμή
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Γοητευτικότατος ταλαντούχος νέος, εφάμιλλος του εξίσου νέου μαυρούλη Αγγλου που πόσταρα τις προάλλες στο νήμα του Αννίβα. Τόπο στα νιάτα επιτέλους, μεριάστε αρτηριοσκληρωτικοί, ερχόμεθα!ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:50Ξενέρας.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:34 Τόπο στα νιάτα μηδέν εδώ μέσα, και σε 20 χρόνια ακομα με τους Στάνκογλους και τους Ζαλμάδες θα εισθε κολλημένοι. Ιερά τέρατα γοητείας του ελ σύγχρονου σινεμά, εννοείται πως συμφωνώ, αλλά ρίξτε και καμιά αντεργκράουντ ματιά κάποια στιγμή
![]()
Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Και ο Κακούρης ειναι πολυ δυνατος, ασχετα που ειναι καμια δεκαετία μικρότερος του Ζαλμά αλλά δειχνει μεγαλύτερος του.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει.![]()
Και Κύριος ο τύπος. Να τα λέμε αυτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Συμφωνώ. Με λίγα λόγια βαντόνιε, είμαι της άποψης ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αν δεν, δεν.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:56Και ο Κακούρης ειναι πολυ δυνατος, ασχετα που ειναι καμια δεκαετία μικρότερος του Ζαλμά αλλά δειχνει μεγαλύτερος του.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το πόσο Κύριος είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειλικρινά δεν το ξέρω και κάπου δεν μ' ενδιαφέρει. Στην αισθητική της εικόνας ανθρώπων που δεν ξέρω προσωπικώς, αναφέρομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Στον "Έρωτα Φυγά", το παρακολουθώ μετά την δουλειάΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει.![]()
Παρεμπιπτόντως επί του θέματος ας γίνει αναφορά και σε Λίλη Τσεσματζόγλου, πωπω ομορφιά
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Έτυχε να έρθει στο μαγαζί μου πριν χρόνια, είχε ένα σκάφος και το είχε αράξει εδώ στη μαρίνα και μας επισκέφτηκε μερικές φορές για υλικά, εργαλεία κλπ. Πάντα κύριος στη συμπεριφορά του, προσιτός, σεμνότατος και ευγενέστατος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:08Το πόσο Κύριος είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειλικρινά δεν το ξέρω και κάπου δεν μ' ενδιαφέρει. Στην αισθητική της εικόνας ανθρώπων που δεν ξέρω προσωπικώς, αναφέρομαι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οκ, το βάζω στη λίστα. Την κυρία ομολογώ ότι δεν την ξέρω αλλά αν δω κάποια επεισόδια, θα σου πω.Sid Vicious έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:11Στον "Έρωτα Φυγά", το παρακολουθώ μετά την δουλειάΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει.![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως επί του θέματος ας γίνει αναφορά και σε Λίλη Τσεσματζόγλου, πωπω ομορφιά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ από τους "ωραίους" σταρ που έχω γνωρίσει θυμάμαι μόνον τον Κούρκουλο, πριν μας αφήσει. Εκπληκτικός άνθρωπος, από αυτούς που σε κάνουν να ξεχνάς τον τίτλο τους και να τους εκτιμάς (γενικώς και ειδικώς) όπως αυτό που είναι.Isildur έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:16Έτυχε να έρθει στο μαγαζί μου πριν χρόνια, είχε ένα σκάφος και το είχε αράξει εδώ στη μαρίνα και μας επισκέφτηκε μερικές φορές για υλικά, εργαλεία κλπ. Πάντα κύριος στη συμπεριφορά του, προσιτός, σεμνότατος και ευγενέστατος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-