!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι πιο σέξυ του Σινεμά.

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Οι πιο σέξυ του Σινεμά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:08
Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:58
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:52

Κακώςς.
εσυ θα εισαι γκρουπι της Τζακρη
Εικόνα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τόπο στα νιάτα μηδέν εδώ μέσα, και σε 20 χρόνια ακομα με τους Στάνκογλους και τους Ζαλμάδες θα εισθε κολλημένοι. Ιερά τέρατα γοητείας του ελ σύγχρονου σινεμά, εννοείται πως συμφωνώ, αλλά ρίξτε και καμιά αντεργκράουντ ματιά κάποια στιγμή
Εικόνα
Εικόνα

Ο μόνος ηθοποιός που σε διεθνές (οχι μονο ελ) επίπεδο, θα μπορούσε να ενσαρκώσει και ρόλο του Χριστού.
Ακόμα και το Λάλο που τα 'χει τα χρονάκια του, πριν το Σασμό κανεις δεν τον ηξερε, μετά τον έμαθαν όλοι (όλες μαλλον) και τρελάθηκαν. Ρίχνετε συχνότερα ματιές και στην αντεργκράουντ ελ (και οχι μονο) σκηνη πύτοι μου, όχι μονο στον αφρό, και θα εκπλαγείτε ανεξαρτήτως φύλου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Maspoli έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:21

Στον ξένο κινηματογράφο
Γκρέγκορυ Πεκ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπραντ Πιτ, Τόνι Λιουνγκ Τσίου Γουάι, Μαξιμίλιαν Σελ, Κλιντ Ίστγουντ, Τζέρεμι Άιρονς, Κρίστιαν Μπέιλ.

Στον ελληνικό
Φωκάς, Κούρκουλος, Βόγλης από παλιότερους, Λούλης, Στάνκογλου, Ζαλμάς μου έρχονται στο μυαλό από πιο πρόσφατους.

ΥΓ. Αν μιλάγαμε βέβαια συγκεκριμένα για άνδρες μεγαλύτερους των 55 η φιγούρα του Κατράκη παίζει χωρίς αντίπαλο (ίσως και εκτός Ελλάδας)
Μεγάλη παράλειψή μου στους ανωτέρω από τον ξένο, ο Πιρς Μπρόσναν
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:47
Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:21
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 01:12 (...)

:lol: τι φάση κι αυτή, πού τη θυμήθηκες ρε;
Επί του θέματος, από Ελληνίδες -και στα κυβικά μου, εννοώ ηλικιακά- η πρώτη που μού έρχεται κατά νου είναι η Τζένη Μπότση.
Γενικώς το τσιβδισμα είναι υπερκαυλωτικο κύριοι.
ειδα ριχνει χαρακτηρισμους και μου ήρθε στο νου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:34 Τόπο στα νιάτα μηδέν εδώ μέσα, και σε 20 χρόνια ακομα με τους Στάνκογλους και τους Ζαλμάδες θα εισθε κολλημένοι. Ιερά τέρατα γοητείας του ελ σύγχρονου σινεμά, εννοείται πως συμφωνώ, αλλά ρίξτε και καμιά αντεργκράουντ ματιά κάποια στιγμή
Εικόνα
Εικόνα

Ο μόνος ηθοποιός που σε διεθνές (οχι μονο ελ) επίπεδο, θα μπορούσε να ενσαρκώσει και ρόλο του Χριστού.
Ακόμα και το Λάλο που τα 'χει τα χρονάκια του, πριν το Σασμό κανεις δεν τον ηξερε, μετά τον έμαθαν όλοι (όλες μαλλον) και τρελάθηκαν. Ρίχνετε συχνότερα ματιές και στην αντεργκράουντ ελ (και οχι μονο) σκηνη πύτοι μου, όχι μονο στον αφρό, και θα εκπλαγείτε ανεξαρτήτως φύλου.
Ξενέρας. Για Χριστός οκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:50
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:34 Τόπο στα νιάτα μηδέν εδώ μέσα, και σε 20 χρόνια ακομα με τους Στάνκογλους και τους Ζαλμάδες θα εισθε κολλημένοι. Ιερά τέρατα γοητείας του ελ σύγχρονου σινεμά, εννοείται πως συμφωνώ, αλλά ρίξτε και καμιά αντεργκράουντ ματιά κάποια στιγμή
Εικόνα
Εικόνα

Ξενέρας.
Γοητευτικότατος ταλαντούχος νέος, εφάμιλλος του εξίσου νέου μαυρούλη Αγγλου που πόσταρα τις προάλλες στο νήμα του Αννίβα. Τόπο στα νιάτα επιτέλους, μεριάστε αρτηριοσκληρωτικοί, ερχόμεθα!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει. :lol:
Και ο Κακούρης ειναι πολυ δυνατος, ασχετα που ειναι καμια δεκαετία μικρότερος του Ζαλμά αλλά δειχνει μεγαλύτερος του.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:54 Αναφορικά δε με τον Ζαλμά, κάπου τον πήρε το μάτι μου και ως τριτοηλικιακός σπέρνει. Πράγμα που ελάχιστοι έχουν καταφέρει. :lol:
Και Κύριος ο τύπος. Να τα λέμε αυτά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:56
Και ο Κακούρης ειναι πολυ δυνατος, ασχετα που ειναι καμια δεκαετία μικρότερος του Ζαλμά αλλά δειχνει μεγαλύτερος του.
Συμφωνώ. Με λίγα λόγια βαντόνιε, είμαι της άποψης ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αν δεν, δεν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:58
Το πόσο Κύριος είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειλικρινά δεν το ξέρω και κάπου δεν μ' ενδιαφέρει. Στην αισθητική της εικόνας ανθρώπων που δεν ξέρω προσωπικώς, αναφέρομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Στον "Έρωτα Φυγά", το παρακολουθώ μετά την δουλειά :lol:
Παρεμπιπτόντως επί του θέματος ας γίνει αναφορά και σε Λίλη Τσεσματζόγλου, πωπω ομορφιά
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:08
Το πόσο Κύριος είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειλικρινά δεν το ξέρω και κάπου δεν μ' ενδιαφέρει. Στην αισθητική της εικόνας ανθρώπων που δεν ξέρω προσωπικώς, αναφέρομαι.
Έτυχε να έρθει στο μαγαζί μου πριν χρόνια, είχε ένα σκάφος και το είχε αράξει εδώ στη μαρίνα και μας επισκέφτηκε μερικές φορές για υλικά, εργαλεία κλπ. Πάντα κύριος στη συμπεριφορά του, προσιτός, σεμνότατος και ευγενέστατος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Sid Vicious έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:11
Στον "Έρωτα Φυγά", το παρακολουθώ μετά την δουλειά :lol:
Παρεμπιπτόντως επί του θέματος ας γίνει αναφορά και σε Λίλη Τσεσματζόγλου, πωπω ομορφιά
Οκ, το βάζω στη λίστα. Την κυρία ομολογώ ότι δεν την ξέρω αλλά αν δω κάποια επεισόδια, θα σου πω. :smt023 :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 13:08
Έτυχε να έρθει στο μαγαζί μου πριν χρόνια, είχε ένα σκάφος και το είχε αράξει εδώ στη μαρίνα και μας επισκέφτηκε μερικές φορές για υλικά, εργαλεία κλπ. Πάντα κύριος στη συμπεριφορά του, προσιτός, σεμνότατος και ευγενέστατος.
Εγώ από τους "ωραίους" σταρ που έχω γνωρίσει θυμάμαι μόνον τον Κούρκουλο, πριν μας αφήσει. Εκπληκτικός άνθρωπος, από αυτούς που σε κάνουν να ξεχνάς τον τίτλο τους και να τους εκτιμάς (γενικώς και ειδικώς) όπως αυτό που είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”