!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δίωξη κατά του Τιτάνα του ΕΓΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ...
Re: Δίωξη κατά του Τιτάνα του ΕΓΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ...
@ εναον
ξέπλυμα λέει, δεν λέει παθητική δωροδοκία
ξέπλυμα λέει, δεν λέει παθητική δωροδοκία
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Παίρνει τα λεφτά από εκεί που τα έχει και τα στέλνει αλλού!enaon έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:38 ρε παιδιά το δευτερο πώς θα το κάνει, δεν σχετίζεται με την υπουργική του ιδιότητα; Γιατί να του δώσουν μίζα τώρα, δεν το καταλαβαίνω.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
οκ ναι, φαντάζομαι για τυπικούς λόγους, όπως για τον καπόνε. Στην πράξη πάντως λέμε για λεφτά που πήρε από μίζες ώς υπουργός, ή γενικά το έχει κάνει επάγγελμα και πλένει;
Το ξέπλυμα αφορά στα χρήματα που ήδη έχει πάρει από μίζες.enaon έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:38 ρε παιδιά το δευτερο πώς θα το κάνει, δεν σχετίζεται με την υπουργική του ιδιότητα; Γιατί να του δώσουν μίζα τώρα, δεν το καταλαβαίνω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- YouOnlyLiveOnce
Τωρα θα εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο παντως,Θα μπορεσει να γραψει και αλλα.Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:36Μα τι λες; δεν προκειται να συνεχισει το ξεπλυμα και το μαγειρεμα λογαριασμων. Αυτον τον καιρο γραφει βιβλια για τη σωτηρια της χωραςYouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:33 · Είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων (εάν παραμείνουν δηλαδή ελεύθεροι, είναι πιθανό να συνεχίζουν το -κατά το κατηγορητήριο- ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
Μην τους διαγράφετε τα υβριστικά ποστ, παιδιά!
Αφήστε να απολαύσωμεν εκσυγχρονιστικό ήθος!
Αφήστε να απολαύσωμεν εκσυγχρονιστικό ήθος!
- Υδράργυρος
Η δωροδοκια εχει παραγραφει. Νομος περι ευθυνης υπουργων
- Υδράργυρος
Σαν τον κομη μοντεχρηστο, με σαλιο σε κουρελιαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:42Τωρα θα εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο παντως,Θα μπορεσει να γραψει και αλλα.Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:36Μα τι λες; δεν προκειται να συνεχισει το ξεπλυμα και το μαγειρεμα λογαριασμων. Αυτον τον καιρο γραφει βιβλια για τη σωτηρια της χωραςYouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:33 · Είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων (εάν παραμείνουν δηλαδή ελεύθεροι, είναι πιθανό να συνεχίζουν το -κατά το κατηγορητήριο- ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
παιδιά το κατάλαβα αυτό δεν ειμαι χαζός τελείως 
μοιάζει να το κάνει και με χρήματα τρίτων, το έχει κάνει επάγγελμα, ή απλα το βάζουμε μέσα στο σκεπτικό για να μεγαλώσει η πρόταση;
και εμένα μου αρέσει που ειναι μέσα, πλάκα έχει, απλά να καταλάβω τί έγινε θέλω.
μοιάζει να το κάνει και με χρήματα τρίτων, το έχει κάνει επάγγελμα, ή απλα το βάζουμε μέσα στο σκεπτικό για να μεγαλώσει η πρόταση;
και εμένα μου αρέσει που ειναι μέσα, πλάκα έχει, απλά να καταλάβω τί έγινε θέλω.
- Υδράργυρος
Δεξιουληδες μου, τελικα το πασοκ δεν ηταν και τοσο κακο φαινεαι
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:42Τωρα θα εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο παντως,Θα μπορεσει να γραψει και αλλα.Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:36Μα τι λες; δεν προκειται να συνεχισει το ξεπλυμα και το μαγειρεμα λογαριασμων. Αυτον τον καιρο γραφει βιβλια για τη σωτηρια της χωραςYouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:33 · Είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων (εάν παραμείνουν δηλαδή ελεύθεροι, είναι πιθανό να συνεχίζουν το -κατά το κατηγορητήριο- ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Μπορεί να κάψει κάποιους άλλους.
Ρε συ, όταν παίρνεις χρήματα από αδικαιολόγητες πηγές όπως οι μίζες, για να τα εμφανίσεις στη συνέχεια ως νομίμως αποκτηθέντα, απαιτείται μία διαδικασία που λέγεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αυτή η διαδικασία δεν είναι μπαμ και κάτω. Το σκεπτικό είναι ότι αν αφεθεί ελεύθερος, θα μπορέσει να κουκουλώσει τις μίζες μέχρι το δικαστήριο. Μεταξύ μας, και πίσω από τα κάγκελα θα το κάνει, απλώς πιό δύσκολα.enaon έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:44 παιδιά το κατάλαβα αυτό δεν ειμαι χαζός τελείως
Υπόψη, όλα αυτά εφόσον πράγματι έχει δωροδοκηθεί.
Βάλε έναν εκσυγχρονιστή στην φυλακή. Ακόμη κι αν δεν ξέρεις τον λόγο, θα τον ξέρει σίγουρα εκείνος!enaon έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:44 παιδιά το κατάλαβα αυτό δεν ειμαι χαζός τελείως
Το ερώτημα που κανένας δεν απαντάει είναι, γιατί έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να φτάσει να αντιμετωπίζει περιοριστικούς όρους; Επειδή ο Πολάκης ή επειδή τη δικαιοσύνη τη χειραγωγούσαν άλλες κυβερνήσεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 169 Απαντήσεις
- 5452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-