!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς την επιθιμία/δικαίωμα του γονέα να κοπανήσει το παιδί του, είναι προσφερθείς να τις φας εσύ, διακριτικά, σαν την μύγα, με αστειάκια, οι μικροί τα πιάνουν αμέσως έτσι και αλλιώς. Όλοι το ευχαριστούνται καλύτερα, κυρίως οι μικροί.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:59
εκει που δερνουν παιδια, καλο ειναι να "φυτρωνουμε" ΟΛΟΙ.

και τωρα που εχω παιδια, και οταν δεν ειχα, τα ιδια ίσχυαν. και παντα προσπαθουσα να υπερασπιζομαι τα παιδια, δικα μου η οχι, και να μην τα κοπαναω. ακομη και αν αυτος που τα κοπαναγε ηταν πανω απο τα κυβικα μου, παντα υπαρχει και η αστυνομια, ο νομος. κι εκει να δεις πως χεζονται οι κουραδομαγκες, τα τιποτενια ανθρωπακια που σηκωνουν χερι μονο οταν τους παιρνει.
αμφιβαλλω οτι εχεις αλλα και να εχεις παιδια ως κουραδομαγκας αμπελοφιλοσοφεις και τα δερνει η γυναικα σου,
το θεωρω δεδομενο ,απλα λες μια μαλακια για να την πεις.

τα δικα σας καντε τα οτι θελετε .
η γυναικα μου ξερει οτι αν απλωσει χερι, θα τιμωρηθει. και η μανα μου, και η πεθερα μου και η αδελφη μου και... και η παναγια η ιδια να κατεβει με ενα στρατο αγγελους, το ιδιο. αλλα ολοι οι προηγουμενοι (εκτος της παναγιας που δεν υπαρχει) ξερουν και οτι το ιδιο θα κανω σε οποιον απλωσει χερι πανω σε αυτους.

οχι, δεν κανω τα παιδια μου οτι θελω. κανω οτι ειναι σωστο. και το ιδιο θα κανουν ολοι, τουλαχιστον οσο ειμαι παρων, αλλιως θα το μετανιωσουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ασέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:49
η γυναικα μου ξερει οτι αν απλωσει χερι, θα τιμωρηθει. και η μανα μου, και η πεθερα μου και η αδελφη μου και... και η παναγια η ιδια να κατεβει με ενα στρατο αγγελους, το ιδιο. αλλα ολοι οι προηγουμενοι (εκτος της παναγιας που δεν υπαρχει) ξερουν και οτι το ιδιο θα κανω σε οποιον απλωσει χερι πανω σε αυτους.

οχι, δεν κανω τα παιδια μου οτι θελω. κανω οτι ειναι σωστο. και το ιδιο θα κανουν ολοι, τουλαχιστον οσο ειμαι παρων, αλλιως θα το μετανιωσουν.
Εικόνα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
enaon

όχι παιδιά. Αν θέλετε να προσφέρετε δίκαιο σε εκείνον που νιώθει καταπιεσμένος, αβοήθητος, αδύναμος να αντιδράσει, κάντε τον μπαμπά του να μοιάζει λίγο έτσι μπροστά του, χωρίς μπούφλες, με χαμόγελο, απλά να πάει μέσα να πιει νερό, ζέστη έχει αυτόν τον χειμώνα κλπ.
moiraia_ola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moiraia_ola »

Μου χουν πει πολλά άσχημα, στα κατάλληλα μέρη
οπότε ήταν και ότι πιο ωραίο μπορούσαν να μου πουν
Μιλα μου βρόμικα ένα πράγμα χαχα

(ετσι να θυμηθώ τη Μοιραία μιας άλλης εποχής)
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

enaon έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:02 όχι παιδιά. Αν θέλετε να προσφέρετε δίκαιο σε εκείνον που νιώθει καταπιεσμένος, αβοήθητος, αδύναμος να αντιδράσει, κάντε τον μπαμπά του να μοιάζει λίγο έτσι μπροστά του, χωρίς μπούφλες, με χαμόγελο, απλά να πάει μέσα να πιει νερό, ζέστη έχει αυτόν τον χειμώνα κλπ.
η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να κανεις το παιδι να καταλαβει οτι εχει τη δυναμη να κανει το γονιο του να χεσει τα βρακια του. σκεψου ενα 7χρονο που ξερει οτι εχει τη δυνατοτητα με το παραμικρο να παει σε μια ανωτερη δυναμη, στο θειο, στον παππου, στην αστυνομια, στο γειτονα, και αυτο το εκμεταλλευεται με την 7χρονη νοημοσυνη του.

Άβαταρ μέλους
enaon

Ασέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:07
enaon έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:02 όχι παιδιά. Αν θέλετε να προσφέρετε δίκαιο σε εκείνον που νιώθει καταπιεσμένος, αβοήθητος, αδύναμος να αντιδράσει, κάντε τον μπαμπά του να μοιάζει λίγο έτσι μπροστά του, χωρίς μπούφλες, με χαμόγελο, απλά να πάει μέσα να πιει νερό, ζέστη έχει αυτόν τον χειμώνα κλπ.
η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να κανεις το παιδι να καταλαβει οτι εχει τη δυναμη να κανει το γονιο του να χεσει τα βρακια του. σκεψου ενα 7χρονο που ξερει οτι εχει τη δυνατοτητα με το παραμικρο να παει σε μια ανωτερη δυναμη, στο θειο, στον παππου, στην αστυνομια, στο γειτονα, και αυτο το εκμεταλλευεται με την 7χρονη νοημοσυνη του.
ετσι, οπότε δεν χρησιμοποιούμε τίποτα που δεν έχει ένα 7χρονο, όπως μπράτσα κλπ. Αστειάκια, λογική, παράλογο, αρκούν. Ξέρει ό άλλος ότι έχουμε μπράτσα αν χρειαστεί βέβαια, βοηθάει, αλλά πάλι καλύτερα να μην τα δείχνουμε.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

η γυναικα μου ξερει οτι αν απλωσει χερι, θα τιμωρηθει.
μπα ειχα την εντυπωση οτι δεν δεχεσαι την τιμωρια,για αυτο σου λεω οτι μας παραμυθιαζεις.

σκεψου ενα 7χρονο που ξερει οτι εχει τη δυνατοτητα με το παραμικρο να παει σε μια ανωτερη δυναμη, στο θειο, στον παππου, στην αστυνομια, στο γειτονα, και αυτο το εκμεταλλευεται με την 7χρονη νοημοσυνη του.
μπορει να παει το δικο σου ,να δεις την γλυκα.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:03 Μιλα μου βρόμικα ένα πράγμα χαχα
"Ίσα μωρή λίγδα, μωρή μπίχλα, μωρή λασπωμένη γλίτσα πανάθεμα τη μπόχα σου, φλομώσαμε!"

Έτσι;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 22:24
η γυναικα μου ξερει οτι αν απλωσει χερι, θα τιμωρηθει.
μπα ειχα την εντυπωση οτι δεν δεχεσαι την τιμωρια,για αυτο σου λεω οτι μας παραμυθιαζεις.

σκεψου ενα 7χρονο που ξερει οτι εχει τη δυνατοτητα με το παραμικρο να παει σε μια ανωτερη δυναμη, στο θειο, στον παππου, στην αστυνομια, στο γειτονα, και αυτο το εκμεταλλευεται με την 7χρονη νοημοσυνη του.
μπορει να παει το δικο σου ,να δεις την γλυκα.
δεν ειπα ποτε και πουθενα οτι δεν δε δεχομαι την τιμωρια. τιμωρια δεν ειναι μονο το ξυλο.

και το ξυλο το δεχομαι σαν τιμωρια, αποκλειστικα και μονο για αυτους που δερνουν.

Άβαταρ μέλους
perseus

δεν καταλαβα,η τιμωρια ειναι τιμωριαειτε ειναι χειρονακτικη ειτε λεκτικη ,μην λες οτι σε βολευει ,η τιμωρεις η δεν τιμωρεις.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

perseus έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:48 δεν καταλαβα,η τιμωρια ειναι τιμωριαειτε ειναι χειρονακτικη ειτε λεκτικη ,μην λες οτι σε βολευει ,η τιμωρεις η δεν τιμωρεις.
αληθεια τωρα; σοβαρα δεν μπορεις να σκεφτεις αλλη τιμωρια περα απο το κοπανημα η το βρισιμο;

ρε με τρολλαρεις κι εγω καθομαι και μιλαω;

Άβαταρ μέλους
perseus

οχι η τιμωρια ειναι τιμωρια ,ολα τα υπολοιπα ειναι οι δικαιολογιες σου.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Παίδες, μου είστε και οι δύο πολύ συμπαθείς και με στενοχωρεί όταν σας βλέπω να τσακώνεστε... :e040:
Άβαταρ μέλους
enaon

perseus έγραψε: 11 Μάιος 2018, 15:47 οχι η τιμωρια ειναι τιμωρια ,ολα τα υπολοιπα ειναι οι δικαιολογιες σου.
τιμωρία ειναι τιμωρία, και εγώ το ίδιο λέω πάντως. Όταν μαθαίνεις έναν μικρό πώς μόνος να φροντίζει την τιμή του, τον τιμωρείς. Μερικές φορές βαριόμαστε, και κάνουμε και αυτό που λέμε σε αυτό το νήμα :)

ασέβαστε, δεύτερη ευκαιρία να ακούσεις τον μορμόλη, τρίτη υπάρχει σπάνια, σκέψου το. :D

viewtopic.php?f=12&t=730&start=60#p22608
Spoiler
στο βάζω και σε ένα σημείο που δίνει λίγο ενδιαφέρον, γιατι δεν πέρασες το τεστ παιδικότητας την πρώτη φορά, αλλά να το ακούσεις και απο την αρχή.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”