Φέηκ νιους δηλαδή, χωρίς συνέπειες.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:59Το τι είχαν μάθει οι συγγενείς και πότε, με το τι διάβασες στα site είναι άσχετα.Maspoli έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:55Αυτό είναι στα πλαίσια του δεν οφείλει να δημοσιοποιεί όταν δεν είναι 100% σίγουρο όπως έγραψες;Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:49
Από τη στιγμή που η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί και δεν υπήρχε επιβεβαίωση 100% για νεκρούς, μίλησε για τραυματίες.
Μίλησε για ελαφρά τραυματίες. Σίγουρα οι οικογένειες και οι φίλοι των θυμάτων θα πρέπει να ένιωσαν πολύ καλά όταν από εκεί που άκουγαν επισήμως για ελαφρά τραυματίες τελικά προέκυψαν νεκροί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκροί τέσσερις Έλληνες στρατιωτικοί στη Λιβύη
Re: Νεκροί τέσσερις Έλληνες στρατιωτικοί στη Λιβύη
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μιλάμε για απανθρακωμένους σορούς που χρειάστηκε εξέταση dna ώστε να ταυτοποιηθούν. Ποιος θα ενημέρωνε συγκεκριμένους συγγενείς;
Δυστυχώς μια από τις κοπέλες της ΣΣΑΣ ήταν γνωστή μου..
- Ληστοσυμμορίτης
συλλυπητήριαJapetus έγραψε: 18 Σεπ 2023, 14:11 Μιλάμε για απανθρακωμένους σορούς που χρειάστηκε εξέταση dna ώστε να ταυτοποιηθούν. Ποιος θα ενημέρωνε συγκεκριμένους συγγενείς;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Υδράργυρος
Δεν είναι ακριβώς αυτός ο λόγος. Έχει ανοίξει ένα νταλαβέρι με τον Χάφταρ εκεί. Γιατί στην επικράτεια του Χάφταρ έγινε το σκηνικόOtto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:42 Επίσης νεκροί είναι και οι 2 γιοι του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στην Λιβύη.
Έχουμε ελληνική κοινότητα εκεί και μερικοί αναρωτιούνται γιατί στείλαμε βοήθεια.
για το μεσα σε αεροδρομιο λεω
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Εχουμε νεκρο αλλογενη ? Γιατι να παει ?nyxtovios έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:34 Ξέρουμε αν θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να τιμήσει τους πεσόντες;
https://www.militaire.gr/tesseris-traym ... -efthasan/
Το φορτηγό έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα εντός του αεροδρομίου, λένε οι πληροφορίες.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Εμπεδοκλής
Συ είπας. Εξήγησε μου τώρα ποιο πρωτόκολλο έχεσε το ΓΕΕΘΑ και ανακοίνωσε για ελαφρά τραυματίες όταν δεν ήταν 100% σίγουρο το τι συνέβη. Το ελαφρά τραυματίες με το επτά νεκροί μεταξύ των οποίων για τους δύο δεν βρήκε παπάς να θάψει και άλλοι 7 σοβαρά τραυματίες έχει μεγάλη απόσταση, δε νομίζεις;Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:32Σε άλλο χωριό, το ΓΕΕΘΑ έχει πρωτόκολλο ενημέρωσης για τέτοια θέματα. Δεν οφείλει να δημοσιοποιεί, ειδικά όταν δεν είναι 100% σίγουρο. Μόλις βεβαιωθεί η είδηση ενημερώνονται οι οικογένειες πρώτα. Δεν δίνει αναφορά ούτε σε site ούτε σε τσατσους των Ρώσων.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:55Για αρχή, βγήκε το ΓΕΕΘΑ το απόγευμα και ανακοίνωσε ότι δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Τροχαίο ήταν με πέντε ελαφρά τραυματίες . Δύο ώρες αφού τα διεθνή μίντια είχαν μιλήσει για νεκρούς και σοβαρά τραυματισμένους και κάτι αγνοούμενους, σε τροχαίο.Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:51
Επειδή την είδηση την είδα εδώ στο πχόρουμ προς το παρόν και δεν την έψαξα πολύ ακόμα, τελικά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε ακριβώς.
Έγινε ένα αυτοκινητιστικό στη Λιβύη, στο οποίο σκοτώθηκαν 7 άνθρωποι (κρίμα και συλληπητήρια στις οικογένειές τους φυσκά) και ο γκαϊλές κάποιων είναι να ρίξουν τις ευθύνες στον Κούλη, στο ΓΕΕΘΑ, στον Φλώρο κλπ; Αυτό είναι; Πάλι σκύλεμα νεκρών έχουμε, ή παίζει και κάτι άλλο που δεν το έπιασα;
Στο χωριό μου το λένε μπουρδέλο. Στο δικό σου;
Το ότι οι Λιβυοι εχεσαν τα πρωτόκολλα και άρχισαν να στέλνουν σε πρακτορεία ειδήσεων πριν καν υπάρξει εικόνα, είναι αλλο θεμα.
Για μία φορά ασχοληθείτε με το τί έκανε λάθος το ΓΕΕΘΑ και όχι με το τί πληροφορίες έδωσαν οι υπόλοιποι...
thxSaturn έγραψε: 18 Σεπ 2023, 14:43https://www.militaire.gr/tesseris-traym ... -efthasan/
Το φορτηγό έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα εντός του αεροδρομίου, λένε οι πληροφορίες.
Αποπειρα συγκαλυψης του ΓΕΕΘΑ, νταξει το αφηγημα οτι επαθε βερτιγκο ο οδηγος στην autobahn Λιβυης λογικο να παιξει
https://doureios.com/pos-egine-to-dysti ... typimatos/Το δυστύχημα έλαβε χώρα λόγω υπερβολικής ταχύτητος του Land Cruiser, μία επικίνδυνη κατάσταση οδήγησης χαρακτηριστική στους δρόμους της Λιβύης αλλά και σε πολλές αραβικές χώρες. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε καμπή του δρόμου. Οι επιβάτες, επέστρεφαν από την Ντέρνα, όπου είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες τους επί τετραήμερο. Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι διασκευασμένα με δεξαμενές καυσίμου αυξημένης χωρητικότητος (200+ λίτρα) για ικανότητα μεγάλης αυτονομίας και από την σφοδρή σύγκρουση, η μεγάλη ποσότητα καυσίμου προκάλεσε πυρκαγιά.
Ολοι ξερουμε οτι πηγαμε να στειλουμε στρατο στη Λιβυη και με το που πατησαν δεχτηκαν επιθεση απο αυτους που δεν μας θελουν εκει
Υποπτοι ολοι οι φιλοι μας
Παλινωδιες απο το πουτινακι που κανει τον ΠΘ και οι πρακτορες εχουν ξεσαλωσει
αυτό για τους Λίβυους που σου είπα οτι το λένε κι εκείνοι, πηγαινε για αυτό που συζητιόταν παραπάνω, οτι το δυστύχημα έγινε λόγω σύγκρουσης με το φορτηγό
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ντροπή και αίσχος να αμφιβάλεις για τις ιερές προθέσεις και τον σανό που μας σερβίρει το επιτελικό μας κράτος.pikey25 έγραψε: 18 Σεπ 2023, 15:00thxSaturn έγραψε: 18 Σεπ 2023, 14:43https://www.militaire.gr/tesseris-traym ... -efthasan/
Αποπειρα συγκαλυψης του ΓΕΕΘΑ, νταξει το αφηγημα οτι επαθε βερτιγκο ο οδηγος στην autobahn Λιβυης λογικο να παιξει
https://doureios.com/pos-egine-to-dysti ... typimatos/Το δυστύχημα έλαβε χώρα λόγω υπερβολικής ταχύτητος του Land Cruiser, μία επικίνδυνη κατάσταση οδήγησης χαρακτηριστική στους δρόμους της Λιβύης αλλά και σε πολλές αραβικές χώρες. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε καμπή του δρόμου. Οι επιβάτες, επέστρεφαν από την Ντέρνα, όπου είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες τους επί τετραήμερο. Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι διασκευασμένα με δεξαμενές καυσίμου αυξημένης χωρητικότητος (200+ λίτρα) για ικανότητα μεγάλης αυτονομίας και από την σφοδρή σύγκρουση, η μεγάλη ποσότητα καυσίμου προκάλεσε πυρκαγιά.
Ολοι ξερουμε οτι πηγαμε να στειλουμε στρατο στη Λιβυη και με το που πατησαν δεχτηκαν επιθεση απο αυτους που δεν μας θελουν εκει
Υποπτοι ολοι οι φιλοι μας
Παλινωδιες απο το πουτινακι που κανει τον ΠΘ και οι πρακτορες εχουν ξεσαλωσει
Όττο, άστο καλύτερα. Εδώ έχει γίνει έγκλημα από την αρχή έως το τέλος και πρέπει να πεσουν κεφάλια. Πολλά. Και στο γράφω ως επαγγελματίας στρατιωτικός απόλυτα συνειδητοποιημενος ως προς την υποχρέωσή μου να εκτιθεμαι σε κινδύνους όποτε μου ζητηθεί, περιλαμβανομένων κινδύνων ζωής.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:32Σε άλλο χωριό, το ΓΕΕΘΑ έχει πρωτόκολλο ενημέρωσης για τέτοια θέματα. Δεν οφείλει να δημοσιοποιεί, ειδικά όταν δεν είναι 100% σίγουρο. Μόλις βεβαιωθεί η είδηση ενημερώνονται οι οικογένειες πρώτα. Δεν δίνει αναφορά ούτε σε site ούτε σε τσατσους των Ρώσων.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:55Για αρχή, βγήκε το ΓΕΕΘΑ το απόγευμα και ανακοίνωσε ότι δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Τροχαίο ήταν με πέντε ελαφρά τραυματίες . Δύο ώρες αφού τα διεθνή μίντια είχαν μιλήσει για νεκρούς και σοβαρά τραυματισμένους και κάτι αγνοούμενους, σε τροχαίο.Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:51
Επειδή την είδηση την είδα εδώ στο πχόρουμ προς το παρόν και δεν την έψαξα πολύ ακόμα, τελικά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε ακριβώς.
Έγινε ένα αυτοκινητιστικό στη Λιβύη, στο οποίο σκοτώθηκαν 7 άνθρωποι (κρίμα και συλληπητήρια στις οικογένειές τους φυσκά) και ο γκαϊλές κάποιων είναι να ρίξουν τις ευθύνες στον Κούλη, στο ΓΕΕΘΑ, στον Φλώρο κλπ; Αυτό είναι; Πάλι σκύλεμα νεκρών έχουμε, ή παίζει και κάτι άλλο που δεν το έπιασα;
Το ότι οι Λιβυοι εχεσαν τα πρωτόκολλα και άρχισαν να στέλνουν σε πρακτορεία ειδήσεων πριν καν υπάρξει εικόνα, είναι αλλο θεμα.
Μιλάμε για τρακάρισμα, προφανώς με όχημα που είχε custom κιβώτιο καυσίμων για μεγαλύτερη αυτονομία. Ίσως εκεί οφείλεται η φωτιά.
Η μια φωτο με τις κοτρωνες είναι από τα πλάγια ώστε πουστικα να μην δείχνει τον δρόμο και να ρωτάμε "πως τρέχανε εκεί;"
Η δεύτερη που κυξλοφορει με δηθεν τρυπες στο λεωφορείο είναι ασχολίαστη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Scouser έγραψε: 18 Σεπ 2023, 15:28Όττο, άστο καλύτερα. Εδώ έχει γίνει έγκλημα από την αρχή έως το τέλος και πρέπει να πεσουν κεφάλια. Πολλά. Και στο γράφω ως επαγγελματίας στρατιωτικός απόλυτα συνειδητοποιημενος ως προς την υποχρέωσή μου να εκτιθεμαι σε κινδύνους όποτε μου ζητηθεί, περιλαμβανομένων κινδύνων ζωής.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:32Σε άλλο χωριό, το ΓΕΕΘΑ έχει πρωτόκολλο ενημέρωσης για τέτοια θέματα. Δεν οφείλει να δημοσιοποιεί, ειδικά όταν δεν είναι 100% σίγουρο. Μόλις βεβαιωθεί η είδηση ενημερώνονται οι οικογένειες πρώτα. Δεν δίνει αναφορά ούτε σε site ούτε σε τσατσους των Ρώσων.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:55
Για αρχή, βγήκε το ΓΕΕΘΑ το απόγευμα και ανακοίνωσε ότι δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Τροχαίο ήταν με πέντε ελαφρά τραυματίες . Δύο ώρες αφού τα διεθνή μίντια είχαν μιλήσει για νεκρούς και σοβαρά τραυματισμένους και κάτι αγνοούμενους, σε τροχαίο.
Μιλάμε για τρακάρισμα, προφανώς με όχημα που είχε custom κιβώτιο καυσίμων για μεγαλύτερη αυτονομία. Ίσως εκεί οφείλεται η φωτιά.
Η μια φωτο με τις κοτρωνες είναι από τα πλάγια ώστε πουστικα να μην δείχνει τον δρόμο και να ρωτάμε "πως τρέχανε εκεί;"
Αυτό. Ασχέτως της προσπάθειας σκυλέματος από διάφορους ενώ τα πτώματα ήταν ακόμα νωπά, το ΓΕΕΘΑ έκανε πατάτα απ' ό,τι φαίνεται. Και εδώ ναι, αν τα πράγματα είναι όπως δείχνουν ότι είναι, πρέπει να πέσουν κεφάλια. Έχουν εκτεθεί.Scouser έγραψε: 18 Σεπ 2023, 15:28Όττο, άστο καλύτερα. Εδώ έχει γίνει έγκλημα από την αρχή έως το τέλος και πρέπει να πεσουν κεφάλια. Πολλά. Και στο γράφω ως επαγγελματίας στρατιωτικός απόλυτα συνειδητοποιημενος ως προς την υποχρέωσή μου να εκτιθεμαι σε κινδύνους όποτε μου ζητηθεί, περιλαμβανομένων κινδύνων ζωής.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2023, 13:32Σε άλλο χωριό, το ΓΕΕΘΑ έχει πρωτόκολλο ενημέρωσης για τέτοια θέματα. Δεν οφείλει να δημοσιοποιεί, ειδικά όταν δεν είναι 100% σίγουρο. Μόλις βεβαιωθεί η είδηση ενημερώνονται οι οικογένειες πρώτα. Δεν δίνει αναφορά ούτε σε site ούτε σε τσατσους των Ρώσων.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2023, 10:55
Για αρχή, βγήκε το ΓΕΕΘΑ το απόγευμα και ανακοίνωσε ότι δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Τροχαίο ήταν με πέντε ελαφρά τραυματίες . Δύο ώρες αφού τα διεθνή μίντια είχαν μιλήσει για νεκρούς και σοβαρά τραυματισμένους και κάτι αγνοούμενους, σε τροχαίο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-