έπρεπε να τον γαμήσουν στο ξύλο να την φωνάξει ο ίδιοςmicmic έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 12:04 300 πολίτες στην Σάντα Μαρία για να πάρουν τις παραλίες τους πίσω
Απίστευτο, μόνο στην Ελλάδα αυτά:
Η ακόλουθη απίστευτη συζήτηση έλαβε χώρα με τον επιχειρηματία:
-Είστε παράνομος, δεν έχετε άδεια.
-Το ξέρω!
-Επομένως πρέπει να πάρετε τις πολυθρόνες και να καθαρίσετε την παραλία.
-Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
΄΄Νταβατζήδες΄΄ των παραλιών
Re: ΄΄Νταβατζήδες΄΄ των παραλιών
vantono έγραψε: 02 Αύγ 2023, 10:57Ακριβή παραλία χωρίς ακριβή θάλασσα, δεν υφίσταται. Τι να το κανεις να πληρωνεις 10€ είσοδο (λολκλαιω με τις απανταχού εισόδους, λες και μιλάμε για μασονικές στοές), άλλα 5€/ξαπλώστρα και άλλα 5€ σχεδον ο καφές, για να κολυμπάς σε οριακώς βαλτόνεραGreen Dragon έγραψε: 02 Αύγ 2023, 10:37 Εκτός από το Αστέρα Βουλιαγμένης, δεν πειράζει να υπάρχει μια ακριβή παραλία για τους φιγουρατζήδες, πλουραλισμός και διέξοδοι για όλους.
Πόσο; Για Αστέρα μιλάμε. Από 60 μέχρι 180 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές για δυο ξαπλώστρες. https://www.noupou.gr/paralia/asteras-v ... piretisis/
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εντωμεταξύ αν πάει κανένα "κίνημα πετσέτας" να διεκδικήσει ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του Αστέρα, θα δούμε και τα ΜΑΤ στις παραλίες. Μέχρι και τα τανκς θα κατεβάσουν, για να μην πω ότι θα έρθουν και τα Super Puma να θερίζουν τους πετσετοφόρους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχουν ξεφυγει τελείως.micmic έγραψε: 02 Αύγ 2023, 10:59vantono έγραψε: 02 Αύγ 2023, 10:57Ακριβή παραλία χωρίς ακριβή θάλασσα, δεν υφίσταται. Τι να το κανεις να πληρωνεις 10€ είσοδο (λολκλαιω με τις απανταχού εισόδους, λες και μιλάμε για μασονικές στοές), άλλα 5€/ξαπλώστρα και άλλα 5€ σχεδον ο καφές, για να κολυμπάς σε οριακώς βαλτόνεραGreen Dragon έγραψε: 02 Αύγ 2023, 10:37 Εκτός από το Αστέρα Βουλιαγμένης, δεν πειράζει να υπάρχει μια ακριβή παραλία για τους φιγουρατζήδες, πλουραλισμός και διέξοδοι για όλους.
Πόσο; Για Αστέρα μιλάμε. Από 60 μέχρι 180 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές για δυο ξαπλώστρες. https://www.noupou.gr/paralia/asteras-v ... piretisis/
Εχω να πατήσω απο 18-19 χρονων, δεν εχω καμια επαφή με τις τιμες τους. Αυτοί νομιζουν ότι ειναι η Μύκονος της Αττικής.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικα δεν έχω θέμα με τις ξαπλώστρες αρκεί βέβαια να μην πιάνουν όλη την παραλία. Το ηλιθιο της υπόθεσης είναι να πληρώσεις. Δηλαδή αν πας στην καφετέρια και σου πουν, η κάθε καρέκλα πληρώνεται έξτρα, θα κάτσεις να πιεις κάφε; να πληρώσω τα προϊόντα που θα κατανάλωσω, όχι μια ξαπλώστρα που είναι εκεί δέκα χρόνια. Μια χαρά είναι στην Πρέβεζα πχ, ατελείωτες παραλίες και στα beach bar café πληρώνεις μόνο ότι καταναλώνεις. Όχι παγίδα για κορόιδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
Ετσι ειναι σχεδόν οπουδήποτε πλην Αττικής και τουριστικών-κοσμικών νησιών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:21 Γενικα δεν έχω θέμα με τις ξαπλώστρες αρκεί βέβαια να μην πιάνουν όλη την παραλία. Το ηλιθιο της υπόθεσης είναι να πληρώσεις. Δηλαδή αν πας στην καφετέρια και σου πουν, η κάθε καρέκλα πληρώνεται έξτρα, θα κάτσεις να πιεις κάφε; να πληρώσω τα προϊόντα που θα κατανάλωσω, όχι μια ξαπλώστρα που είναι εκεί δέκα χρόνια. Μια χαρά είναι στην Πρέβεζα πχ, ατελείωτες παραλίες και στα beach bar café πληρώνεις μόνο ότι καταναλώνεις. Όχι παγίδα για κορόιδα.
Κι εγώ μπορώ να σε παω σε πανω απο 10 παραλίες που μου ερχονται στο μυαλό, μονο στη βορεια και ανατολικη πελοπόννησο, που πληρώνεις μόνο ο,τι παρεις, ακομα και τα ΣΚ.
μπιτσόμπαρα χωρίς άδεια στήνουν ομπρέλες όπου γουστάρουν και τις χρεώνουν 250 ευρω,τους σφραγίζουν και ανοίγουν τσαμπουκά την επόμενη,βενζινάδικα λειτουργούν δεκαετίες ανεξέλεγκτα χωρίς άδεια κ ταμειακή - κάπου παραδίπλα συζητάνε για τις ηλεκτρονικές αποδείξεις που λύνουν τα πάντα και αυτομαστιγώνονται για την φοροδιαφυγή 
Μια τέτοια μάχη δίνεται και από τους Ιταλούς, που έχουν μπουρδελοποιήσει την τεράστια ακτογραμμή τους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι οι Έλληνες. Γι'αυτό και έρχονται τόσο μαζικά Ιταλοί στα Ελληνικά νησιά, επειδή η κατάσταση στη χώρα τους είναι όπως μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.protagon.gr/epikairotita/me ... 4342536120
Βασικά προβλέπω ότι αυτό θα συμβεί και εδώ. Δεν πρόκειται να φύγουν οι παρανομούντες, απλά θα αλλάξει ο νόμος και θα επιτρέπει 100% εμπορική χρήση της παραλίας. Τα ζώα-ψηφοφόροι θα συμβιβαστούν. Όπως κάνουν πάντα.
https://www.protagon.gr/epikairotita/me ... 4342536120
Βασικά προβλέπω ότι αυτό θα συμβεί και εδώ. Δεν πρόκειται να φύγουν οι παρανομούντες, απλά θα αλλάξει ο νόμος και θα επιτρέπει 100% εμπορική χρήση της παραλίας. Τα ζώα-ψηφοφόροι θα συμβιβαστούν. Όπως κάνουν πάντα.
οκ μιλάμε για διαστροφή

Ο Αστερας αγοραζει δικαιωμα χρησης σαν ομορο ξενοδοχειο και λειτουργει οργανωμενη πλαζ.micmic έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:02 Εντωμεταξύ αν πάει κανένα "κίνημα πετσέτας" να διεκδικήσει ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του Αστέρα, θα δούμε και τα ΜΑΤ στις παραλίες. Μέχρι και τα τανκς θα κατεβάσουν, για να μην πω ότι θα έρθουν και τα Super Puma να θερίζουν τους πετσετοφόρους.
Δεν ειναι ενας γυφτος που εκανε αυθαιρετη καταληψη με ξαπλωστρες ετσιθελικα.
Δεν είπα ότι είναι παράνομες οι ξαπλώστρες εκεί. Αλλά είναι παράνομη και αντισυνταγματική η παρεμπόδιση της δωρεάν πρόσβασης. ΟΛΕΣ, μα ΟΛΕΣ οι παραλίες της Ελλάδας είναι κοινόχρηστες και δεν επιτρέπεται κανείς να χρεώνει "είσοδο" σ'αυτές. Αυτό παραμένει παράνομο (αν και φαίνεται ότι καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να το αλλάξουν).foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:56Ο Αστερας αγοραζει δικαιωμα χρησης σαν ομορο ξενοδοχειο και λειτουργει οργανωμενη πλαζ.micmic έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:02 Εντωμεταξύ αν πάει κανένα "κίνημα πετσέτας" να διεκδικήσει ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του Αστέρα, θα δούμε και τα ΜΑΤ στις παραλίες. Μέχρι και τα τανκς θα κατεβάσουν, για να μην πω ότι θα έρθουν και τα Super Puma να θερίζουν τους πετσετοφόρους.
Δεν ειναι ενας γυφτος που εκανε αυθαιρετη καταληψη με ξαπλωστρες ετσιθελικα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
99 στους 100 που λένε "ας έρθει η αστυνομία" για το οτιδήποτε ποντάρουν ότι δεν θα μπεις στη διαδικασία να φωνάξεις την αστυνομία και γίνονται κοτούλες μόλις πάρεις το τηλέφωνο.nowhere έγραψε: 02 Αύγ 2023, 10:58έπρεπε να τον γαμήσουν στο ξύλο να την φωνάξει ο ίδιοςmicmic έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 12:04 300 πολίτες στην Σάντα Μαρία για να πάρουν τις παραλίες τους πίσω
Απίστευτο, μόνο στην Ελλάδα αυτά:
Η ακόλουθη απίστευτη συζήτηση έλαβε χώρα με τον επιχειρηματία:
-Είστε παράνομος, δεν έχετε άδεια.
-Το ξέρω!
-Επομένως πρέπει να πάρετε τις πολυθρόνες και να καθαρίσετε την παραλία.
-Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει!
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- vantono
Εγω επαναλαμβάνω παντως, οπως εχω γραψει και παλιοτερα στο νήμα, ότι όπου εχω βρεθει εγω που να εχει ξαπλωστρες, μια χαρά επιτρέπεται να πάει ο άλλος διπλα ή πιο πίσω και να στήσει την ομπρέλα του κανονικότατα, χωρίς να του κανει κανενας παρατήρηση.
Μιλάω για παραλίες καταυλακιώτικες και καποιες νησιώτικες, στις οποίες εχω βρεθει. Το τι κανει ο καθε βλαχοβουλγαρος στην Καβάλα ή στη Χαλκιδικη ή στο ποτάμι του Εβρου, δεν ξερω, δεν εχω εμπειρία απο 'κει πάνω και ουτε με απασχολεί.
Μιλάω για παραλίες καταυλακιώτικες και καποιες νησιώτικες, στις οποίες εχω βρεθει. Το τι κανει ο καθε βλαχοβουλγαρος στην Καβάλα ή στη Χαλκιδικη ή στο ποτάμι του Εβρου, δεν ξερω, δεν εχω εμπειρία απο 'κει πάνω και ουτε με απασχολεί.
99 στους 100 το εννοούνAwesomatic έγραψε: 02 Αύγ 2023, 12:15 99 στους 100 που λένε "ας έρθει η αστυνομία" για το οτιδήποτε ποντάρουν ότι δεν θα μπεις στη διαδικασία να φωνάξεις την αστυνομία και γίνονται κοτούλες μόλις πάρεις το τηλέφωνο.
Φίλε νηματοθέτη μια παρατήρηση
Τα εισαγωγικά στον τίτλο στη λέξη νηματοθέτες δεν μπαίνουν με αυτόν τον τρόπο (πατώντας δυο φορές τον τόνο). Είναι αντιαισθητικό και τυπογραφικά λάθος
Τα απλά εισαγωγικά μπαίνουν είτε πατώντας Shift + " ("Νταβατζήδες")
είτε χρησιμοποιείς τα ελληνικά εισαγωγικά τα οποία μπαίνουν πατώντας Control + Alt + [ γιά αριστερό εισαγωγικό και Control + Alt + ] γιά δεξί εισαγωγικό («Νταβατζήδες»)
Τα εισαγωγικά στον τίτλο στη λέξη νηματοθέτες δεν μπαίνουν με αυτόν τον τρόπο (πατώντας δυο φορές τον τόνο). Είναι αντιαισθητικό και τυπογραφικά λάθος
Τα απλά εισαγωγικά μπαίνουν είτε πατώντας Shift + " ("Νταβατζήδες")
είτε χρησιμοποιείς τα ελληνικά εισαγωγικά τα οποία μπαίνουν πατώντας Control + Alt + [ γιά αριστερό εισαγωγικό και Control + Alt + ] γιά δεξί εισαγωγικό («Νταβατζήδες»)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.