8/10sys3x έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:31Μουναρομούναρος είναι, τι όμορφη και μαλακίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:27Από κάποια τρέιλερ που έχω δει, τη βρίσκω πολύ καλή για το ρόλο. Είναι όμορφη, φρέσκια και κη τέρμα κόντρα φάση με το βιογραφικό της, έχει όντως ενδιαφέρον.AlienWay έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:06 Η Μαργκότ Ρόμπι παίζει πολύ καλά αυτό που τις δίδεται κάθε φορά. Αλλά δεν την έχουμε δει ακόμη σε ρόλο χαροκαμένης μάνας για να αποφανθούμε αν είναι ή όχι οσκαρικών προδιαγραφών.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινία Barbie
Re: Ταινία Barbie
Ζούμε σε ένα σύστημα.
8,9/10 το λιγότερο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Μουναρομουναρος είναι η Λίτσα από την Τούμπα όταν βάφεται. Η Μάργκο είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ρε είστε τυφλοί; Τι 8 και 9, 7 και πολύ της είναι.
Εδώ είδα το babylon που κάνει τα σεξουλιάρικα και έκανα yaaawn.
Συγκρίνεται αυτή η... Μάργκο (χωρίς Τ γαμώτο μου) με αρμάς ή κοτιγιάρ νέα; Έλεος.

Συγκρίνεται αυτή η... Μάργκο (χωρίς Τ γαμώτο μου) με αρμάς ή κοτιγιάρ νέα; Έλεος.

- Dwarven Blacksmith
Αυτή μας τη φέρνεις για 10 δηλαδή;masterridley έγραψε: 04 Αύγ 2023, 15:42 Ρε είστε τυφλοί; Τι 8 και 9, 7 και πολύ της είναι.
![]()
Έλα τώρα. Ομορφούλα είναι αλλά πήγαινε στο Σ/Μ, κατά 50% η ταμίας θα είναι καλύτερη.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ποιο είναι το ΣΜ? Αν είναι εντός Αττικής, έφυγαDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2023, 15:44 Αυτή μας τη φέρνεις για 10 δηλαδή;
Έλα τώρα. Ομορφούλα είναι αλλά πήγαινε στο Σ/Μ, κατά 50% η ταμίας θα είναι καλύτερη.
Είσαι σίγουρος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:48 Μουναρομουναρος είναι η Λίτσα από την Τούμπα όταν βάφεται. Η Μάργκο είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα.
Μήπως εννοείς από την Κηφισιά;
Γιατί οκ, καλή είναι, αλλά όχι και μουναρομούναρος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κρυοκωλη τη βλέπω εγώ αυτή τη μαργκοτ ρε μάγκες, πως είναι δυνατόν να αρέσει τόσο πολύ?
Μια αντικειμενικά όμορφη κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί
Μια αντικειμενικά όμορφη κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΑΧΝΑΙ ΑΝΟΥΛΑmasterridley έγραψε: 04 Αύγ 2023, 15:42 Ρε είστε τυφλοί; Τι 8 και 9, 7 και πολύ της είναι.
![]()
Ο,τι καλύτερο στο Χόλυγουντ αυτή τη στιγμή!
Την άλλη στη 2η φωτό δεν την ξέρω, δεν με τρελαίνει

Ok. Μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα, που όμως την "ανεβάζει" περισσότερο, το εκάστοτε σενάριο που ερμηνεύει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Την Μάργκοτ την Ρόμπι δεν θα την ξαναβάλεις 8/10, την Μάργκοτ την Ρόμπι.

Στους ρόλους που υποδύεται γίνεται 9/10GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2023, 21:47Την Μάργκοτ την Ρόμπι δεν θα την ξαναβάλεις 8/10, την Μάργκοτ την Ρόμπι.
[img]https://i.postimg.cc/9MVNVnWN/Farf ... .gif[/img]
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση