!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συριζα Εκλογη Αρχηγου
Re: Συριζα Εκλογη Αρχηγου
Ο Αντώναρος δεν θα καταθέσει υποψηφιότητα; 
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εμ, τόσο τρόμπες είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνανε μια καλή προσφορά στον Αντώναρο, να τον κάνουν αρχηγό να εξασφαλίσουν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Τόσο τους κόβει τους μινάρες...Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:56Ο Τζουμάκας είναι πασοκοτραφής μιναρας. Θα πάρει τ'αρχιδια του. Γουσταρει τις παλιές δόξες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 13:28 Ο τζουμακας είναι τρολ σαν τον κατσανεβα. Κανονικά θα έπρεπε να κατεβάσουν δικό τους κόμμα με τον αριστο.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Κανόνισε να διώξεις και μένα μετά τον άλλο... ξέρεις εσύ ποιον
στο τσακ είμαι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μη με νευριάζεις κι εσύ τώρα με τον Αντώναρο. Πάνε με μαθηματική ακρίβεια στο 3% ρε παιδί μου. Το αποζητούν κολασμένα. Όλα λάθος τα κάνουν. Επικοινωνιακά πατώσανε.Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:59Εμ, τόσο τρόμπες είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνανε μια καλή προσφορά στον Αντώναρο, να τον κάνουν αρχηγό να εξασφαλίσουν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Τόσο τους κόβει τους μινάρες...Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:56Ο Τζουμάκας είναι πασοκοτραφής μιναρας. Θα πάρει τ'αρχιδια του. Γουσταρει τις παλιές δόξες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 13:28 Ο τζουμακας είναι τρολ σαν τον κατσανεβα. Κανονικά θα έπρεπε να κατεβάσουν δικό τους κόμμα με τον αριστο.![]()
Χαίρομαι που το ''μινάρας'' έγινε αγαπημένη λέξη στο πχωρουμάκι μας..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ οποίος του τη βάραγε κατέβαζε υποψηφιότητα για να Πουλησει μούρη , και αναγκάστηκαν να βάλουν υπογραφές. Βέβαια δεν γλίτωσαμε το σόου του Αδωνι, που το έσπρωχναν συνέχεια στα σοσιαλ ως το νέο μεγάλο αρχηγό της ΝΔ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ανάλογα σε ποιον μιλάω, χρησιμοποιώ κι άλλες εκφράσεις για να με καταλαβαίνει. Αν ήσουν Κρητικοπούλα, θα έλεγα "γρόθοι". Κλπ κλπ...Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:04Μη με νευριάζεις κι εσύ τώρα με τον Αντώναρο. Πάνε με μαθηματική ακρίβεια στο 3% ρε παιδί μου. Το αποζητούν κολασμένα. Όλα λάθος τα κάνουν. Επικοινωνιακά πατώσανε.Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:59Εμ, τόσο τρόμπες είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνανε μια καλή προσφορά στον Αντώναρο, να τον κάνουν αρχηγό να εξασφαλίσουν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Τόσο τους κόβει τους μινάρες...Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:56
Ο Τζουμάκας είναι πασοκοτραφής μιναρας. Θα πάρει τ'αρχιδια του. Γουσταρει τις παλιές δόξες.![]()
![]()
Χαίρομαι που το ''μινάρας'' έγινε αγαπημένη λέξη στο πχωρουμάκι μας..![]()
Ναι, αλλά το ''μινάρας'' αδερφέ, έχει άλλο εκτόπισμα. Παραδέξου το.Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:10Ανάλογα σε ποιον μιλάω, χρησιμοποιώ κι άλλες εκφράσεις για να με καταλαβαίνει. Αν ήσουν Κρητικοπούλα, θα έλεγα "γρόθοι". Κλπ κλπ...Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:04Μη με νευριάζεις κι εσύ τώρα με τον Αντώναρο. Πάνε με μαθηματική ακρίβεια στο 3% ρε παιδί μου. Το αποζητούν κολασμένα. Όλα λάθος τα κάνουν. Επικοινωνιακά πατώσανε.Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:59
Εμ, τόσο τρόμπες είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνανε μια καλή προσφορά στον Αντώναρο, να τον κάνουν αρχηγό να εξασφαλίσουν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Τόσο τους κόβει τους μινάρες...![]()
Ναι, καλά, δεν το συζητάμε. Θυμάμαι στον στρατό είχαμε έναν Πατρινό που το έλεγε συνέχεια, σε 2-3 μήνες όλοι στη μονάδα "μινάρα" λέγαμε.Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:13Ναι, αλλά το ''μινάρας'' αδερφέ, έχει άλλο εκτόπισμα. Παραδέξου το.Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:10Ανάλογα σε ποιον μιλάω, χρησιμοποιώ κι άλλες εκφράσεις για να με καταλαβαίνει. Αν ήσουν Κρητικοπούλα, θα έλεγα "γρόθοι". Κλπ κλπ...Πασιφάη έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:04
Μη με νευριάζεις κι εσύ τώρα με τον Αντώναρο. Πάνε με μαθηματική ακρίβεια στο 3% ρε παιδί μου. Το αποζητούν κολασμένα. Όλα λάθος τα κάνουν. Επικοινωνιακά πατώσανε.![]()
![]()
Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:15Ναι, καλά, δεν το συζητάμε. Θυμάμαι στον στρατό είχαμε έναν Πατρινό που το έλεγε συνέχεια, σε 2-3 μήνες όλοι στη μονάδα "μινάρα" λέγαμε.![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ηδη υπάρχουν δύο υποψήφιοι (Τζουμάκας,Παππάς) που δεν ήσαν μέσα στη λίστα του νήματος που τέθηκε σε ψηφοφορία.
Διαπιστώνεται αναντιστοιχία των πιθανών αρχηγών σύμφωνα με το νήμα με τους πραγματικούς υποψήφιους.
Διαπιστώνεται αναντιστοιχία των πιθανών αρχηγών σύμφωνα με το νήμα με τους πραγματικούς υποψήφιους.
- Frappezitis
Αχτσιογλου ,Τζουμακας,Τσακαλωτος ...η Στρουμφιτα λειπουν και ο Ραν-Ταν-Πλαν
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Εννοείς τον Καραμανλή της βίας και της νοθείας ή αυτόν της Ραφήνας;Saliveros έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 13:10Α, κατάλαβα.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 12:36 Βρε ό,τι θες να ποστάρεις, αρκεί να αναγνωρίζεις και στους υπόλοιπους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο και να μην σεληνιάζεσαι κάθε φορά που νομίζεις ότι θίγουμε τα τοτέμ σου.
Κατά τα λοιπά, μου ανέβηκε ένας λυγμός όταν έριξες την κορώνα περί "απόλυτα δημοκρατικής παράταξης".
Αναφέρεσαι στις χούντες που στήριξαν ο Καραμανλής και το Μητσοτακέϊκο.
Το έγραφε άλλωστε κι η ΑΥΡΙΑΝΗ.
Το δε μητσοτακέϊκο, το νεώτερο, έκανε το σύνταγμα και τους θεσμούς ένα κουρελόχαρτο, αλλά στα παπάρια σου, η δεξιά του Κυρίου να κυβερνά κι ας ψοφήσουν χίλια αρνιά.
Το λέει, άλλωστε, κι ο Πορτοσάλτε.
Δεν θα σχολιάσω τον Σάλι σε συζήτηση με τρίτο. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ίδιον.Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 13:09Λατρεία, προσωπικά δεν είδα κανέναν σεληνιασμό από τη μεριά του γέροντα, μια απλή ερώτηση έκανε νομίζω. Την ίδια απορία έχω κι εγώ βέβαια όποτε ακούω αριστερούς να οικειοποιούνται όρους όπως "δημοκρατία" και να θεωρούν ότι μόνο στο δικό τους στρατόπεδο ισχύει.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 12:36Βρε ό,τι θες να ποστάρεις, αρκεί να αναγνωρίζεις και στους υπόλοιπους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο και να μην σεληνιάζεσαι κάθε φορά που νομίζεις ότι θίγουμε τα τοτέμ σου.Saliveros έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 12:10
"Προσωπικά";![]()
Δηλαδή;
Αν ποστάρω οτιδήποτε θα είναι "προσωπικό" σαν βουάρ; Να βγάλω τον σκασμό; Δεν δικαιούμαι διά να ομιλώ, όπως έλεγε ο μέγας δημοκράτης Κουτσόγιωργας;
Δικαιούται η Αριστερά, με μεγάλο μέρος της να έχει πίσω της κάποιες από τις μεγαλύτερες θηριωδίες της σύγχρονης εποχής, να πατεντάρει την έννοια της δημοκρατικότητας, και δεν δικαιούται μια απόλυτα δημοκρατική παράταξη να δηλώσει δημοκρατική!
Σα να παρα-σφίξαν οι ζέστες.
Κατά τα λοιπά, μου ανέβηκε ένας λυγμός όταν έριξες την κορώνα περί "απόλυτα δημοκρατικής παράταξης".
Ας μην ξεχνάμε (και αυτά είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, έτσι; μηνών, για να μην πω ημερών) τις κινήσεις των "αριστερών" Βαρουφάκη (πετάμε εκτός κόμματος όποιον [όποια, ακόμα καλύτερα] λέει μια κουβέντα παραπάνω ή όποια τολμάει να μείνει έγγυος), Ζωάρας (πετάμε εκτός λίστας τις γλυκούλες που νόμιζαν ότι θα γίνουν και βουλευτίνες και βάζουμε τους κολλητούς και τους γκόμενους), Αλέξαρο (απαγορεύουμε όλους πλην λίγων συγκεκριμένων να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε την άποψή τους γιατί κάνουν ζημιά) κι άλλες τέτοιες... "δημοκρατικές" κινήσεις.
Κατά τα λοιπά, έλα σε παρακαλώ πολύ, που θα μιλήσετε οι της νουδου για νεποτισμό, ευνοιοκρατία, εσωκομματική δημοκρατία (πού 'ναι ο Νικήτας, οέο;) και κομματική προπαγάνδα, μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή.
Με Παππά και...Τζουμάκα (
) συμπληρώθηκε το κουαρτέτο.
Παυλής και Τεμπονέρας τη φυλάχτηκαν, θα βγουν μπροστά μετά το μακελειό των αυτοδιοικητικών.
Παυλής και Τεμπονέρας τη φυλάχτηκαν, θα βγουν μπροστά μετά το μακελειό των αυτοδιοικητικών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις