Μέχρι τέτοια εποχή, οριακά παίζει να βρίσκεις. Στα πιο απομονωμένα μερη δεν τις έχουν βγάλει ακόμα. Από αρχές-μεσα Ιουλίου όμως, τις βγάζουν παντού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:41Σωστό αλλά κ αυτοί το έχουν γαμησει σε πολλά μέρη, κατάληψη κανονική, πρέπει να κάνεις τάμα για να βρεις λίγα μέτρα ελεύθερα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμη και να τα έχεις, είναι πως νιώθεις οτι σε πιάνουν μλκ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:48Οι ξαπλώστρες είναι το πρόβλημα; ή τα ακτοπλοϊκά, το φαγητό και η διανυκτέρευση;Beria έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:35 Όποιος δεν θέλει ξαπλώστρες, δεν πάει σε παραλία με ξαπλώστρες (παλιά κυκλαδική παροιμία)
Αυτό κάνω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αν πας όμως, καλό είναι να μην γκρινιάζεις που είναι ακριβά. Γι'αυτό τις έβαλαν, για να βγάλουν λεφτά
για να είμαστε αντικεμνικοί: τα νησιά πάντα ήταν σχετικά πιο ακριβός προορισμός σε σχέση με άλλα μέρη. δεν ήταν όμως ποτέ άπιαστο όνειρο. σήμερα αν μια μέση οικογένεια χρειάζεται 5k-6k για να κάνει διακοπές σε νησί για 7 μέρες, ε στην ουσία το λες και άπιαστο όνειρο
Μιλούσα πριν πολύ καλούς οικογενειακους φίλους (αντρα κολλητής της συζύγου), που πρέπει να καθαρίζουν γύρω στα 10 καθαρά το μήνα, πως φέτος θα παίξει εξοχικό και κάποιος χερσαίος προορισμός γιατί ειναι κοροϊδία αυτά που ζητάνε στα νησία (και μετά τη φλόμπα που έφαγαν πέρσι)
που θα πας τελικά;vantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:49Μέχρι τέτοια εποχή, οριακά παίζει να βρίσκεις. Στα πιο απομονωμένα μερη δεν τις έχουν βγάλει ακόμα. Από αρχές-μεσα Ιουλίου όμως, τις βγάζουν παντού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:41Σωστό αλλά κ αυτοί το έχουν γαμησει σε πολλά μέρη, κατάληψη κανονική, πρέπει να κάνεις τάμα για να βρεις λίγα μέτρα ελεύθερα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, είναι και αυτόΕρμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:55Το μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμη και να τα έχεις, είναι πως νιώθεις οτι σε πιάνουν μλκ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:48Οι ξαπλώστρες είναι το πρόβλημα; ή τα ακτοπλοϊκά, το φαγητό και η διανυκτέρευση;Beria έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:35 Όποιος δεν θέλει ξαπλώστρες, δεν πάει σε παραλία με ξαπλώστρες (παλιά κυκλαδική παροιμία)
Αν πας όμως, καλό είναι να μην γκρινιάζεις που είναι ακριβά. Γι'αυτό τις έβαλαν, για να βγάλουν λεφτά
για να είμαστε αντικεμνικοί: τα νησιά πάντα ήταν σχετικά πιο ακριβός προορισμός σε σχέση με άλλα μέρη. δεν ήταν όμως ποτέ άπιαστο όνειρο. σήμερα αν μια μέση οικογένεια χρειάζεται 5k-6k για να κάνει διακοπές σε νησί για 7 μέρες, ε στην ουσία το λες και άπιαστο όνειρο
Μιλούσα πριν πολύ καλούς οικογενειακους φίλους (αντρα κολλητής της συζύγου), που πρέπει να καθαρίζουν γύρω στα 10 καθαρά το μήνα, πως φέτος θα παίξει εξοχικό και κάποιος χερσαίος προορισμός γιατί ειναι κοροϊδία αυτά που ζητάνε στα νησία (και μετά τη φλόμπα που έφαγαν πέρσι)
τις τιμές όμως τις ανεβάζουν γιατί υπάρχει κόσμος που τα σκάει και δε νιώθει μλκας
και γενικά η αύξηση των ξένων τουριστών τροφοδοτεί άρδην αυτή τη κατάσταση και δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα για τους γηγενείς που μένουν αποκλεισμένοι αφού με το εισόδημά τους το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό των ξένων τουριστών, δε μπορούν να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους διακοπές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
Ρωμη-Ναπολι-Μαλτα. Ένα 10ημερο αυγουστιατικο τουρ και στα τρία.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:55Το μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμη και να τα έχεις, είναι πως νιώθεις οτι σε πιάνουν μλκ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:48Οι ξαπλώστρες είναι το πρόβλημα; ή τα ακτοπλοϊκά, το φαγητό και η διανυκτέρευση;Beria έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:35 Όποιος δεν θέλει ξαπλώστρες, δεν πάει σε παραλία με ξαπλώστρες (παλιά κυκλαδική παροιμία)
που θα πας τελικά;vantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:49Μέχρι τέτοια εποχή, οριακά παίζει να βρίσκεις. Στα πιο απομονωμένα μερη δεν τις έχουν βγάλει ακόμα. Από αρχές-μεσα Ιουλίου όμως, τις βγάζουν παντού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:41
Σωστό αλλά κ αυτοί το έχουν γαμησει σε πολλά μέρη, κατάληψη κανονική, πρέπει να κάνεις τάμα για να βρεις λίγα μέτρα ελεύθερα
Από νησιά ελληνικά έχω γυρίσει πάρα πολλά παλιότερα, μέχρι πέρυσι τα γυρνούσα, δεν μου κάνει τόσο αίσθηση πια. Συν ότι έχουν όντως αποθρασυνθει πια από θέμα τιμών, και σου βγαίνει ο κούκος αηδόνι. Μακάρι να ήταν μόνο οι ξαπλώστρες το πρόβλημα, όσον αφορά τα ελ νησιά και παραλίες.
Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι;
ετοιμάσου για ομορφιές
Μάλτα έχει πάει το μισό μου ινστα, τι έγινε εκεί; την έβαλαν στον κοινωνικό τουρισμό;
Μάλτα έχει πάει το μισό μου ινστα, τι έγινε εκεί; την έβαλαν στον κοινωνικό τουρισμό;
- vantono
Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι;ετοιμάσου για ομορφιές
Ναι ας μην είχε πάμφθηνα αεροπορικά σε σχέση με την άλλη Ευρώπη και θα σου έλεγα εγώ τι φήμη θα είχε. Γιαυτό είπα μπας και μπήκε κοινωνικό τουρισμόvantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:00Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι;ετοιμάσου για ομορφιές
Ρώμη Ναπολι τον Αύγουστο είναι πολύ γενναία απόφαση. Προετοιμασου για ζεστές άνευ προηγουμενου και πολλά μαγαζιά κλειστά.
- vantono
Και στη Ρώμη όλα αυτα?Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:03Ναι ας μην είχε πάμφθηνα αεροπορικά σε σχέση με την άλλη Ευρώπη και θα σου έλεγα εγώ τι φήμη θα είχε. Γιαυτό είπα μπας και μπήκε κοινωνικό τουρισμόvantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:00Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι;ετοιμάσου για ομορφιές
Ρώμη Ναπολι τον Αύγουστο είναι πολύ γενναία απόφαση. Προετοιμασου για ζεστές άνευ προηγουμενου και πολλά μαγαζιά κλειστά.
Εκει σκοπευω να κατσω και 4ήμερο. Τί κανουν οι πρωτευουσιάνοι φρατέλι, πιστολιάζουν τα καλοκαίρια όλοι και πάνε και διακοπάρουν σε Κόμο και Αμάλφι?
- vantono
Περυσι ειχα πάει Μιλάνο πάντως, παλι Αυγουστο(αρχές) και ηταν κομπλε, δεν παρατήρησα κατι τετοιο.
Τι σχέση έχει το Μιλάνο με Ρώμη και Ναπολι;
- Frappezitis
Για σκέψου μονο, να ναι υπερφόρτωμενο, να γέρνει από παντου, Κακοσυντηρημενο, να πινουν βαπόροφραπεδια στα καταστρώματα, να το βλεπει ο στη θέση σταθμαρχη τρένου.. Ι χαααα... Λάρσα εδώ.. Διν ξέρω... Αρμόδιος για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας... Και να μην εχουν δωσει μπράτσακια στους επιβάτες.. Αν έγινε στα Τέμπη στα, τρένα, γιατι να μην ισχύει το ίδιο στα ΚΤΕΛ, στα Ταξί, στ αεροπλάνα, στα τρόλεϊ, στα τραμ, παντου????

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Philip Mortimer
Εφόσον έχουν πάει εκεί οι τιμές σημαίνει ότι υπάρχουν τουρίστες από το εξωτερικό που τα πληρώνουν. Προσφορά και ζητηση. Αν δεν έχετε τα λεφτά για διακοπές σε νησιά πρώτης γραμμης πηγαίνετε να κανετε διακοπές σε άλλα μέρη.
Το ότι έχουμε ίσως τα - δουλεμένα- λεφτά μας ακόμη και για τα πρώτης γραμμης δε σημαίνει ότι θα τα δώσουμε σε κάποιον γιατί έτσι καλέ μου ραντιερη, έτσι δεν είναι;
Βέβαια αν τα έχει βγάλει κάποιος εύκολα και χαρισμένα λογικό να τα χαλάει και εύκολα
Βέβαια αν τα έχει βγάλει κάποιος εύκολα και χαρισμένα λογικό να τα χαλάει και εύκολα
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- Philip Mortimer
Υπάρχουν πάρα πολλοί που τα δίνουν και τουρίστες από το εξωτερικό που και στα νησιά τους φαίνονται και τώρα ακόμη φθηνές οι τιμές. Εάν είτε δεν τα έχεις είτε δεν προτίθεσαι να τα δώσεις μην πας. Εάν δεν ίσχυε ότι υπάρχει ζήτηση δεδομένων των τιμών αυτών πολύ απλά δε θα ήταν τέτοιες οι τιμές αλλά θα είχαν παραμείνει σε χαμηλότερα επίπεδα.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 22:30 Το ότι έχουμε ίσως τα - δουλεμένα- λεφτά μας ακόμη και για τα πρώτης γραμμης δε σημαίνει ότι θα τα δώσουμε σε κάποιον γιατί έτσι καλέ μου ραντιερη, έτσι δεν είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 3 Απαντήσεις