ο χριστιανισμος ΕΙΝΑΙ οικουμενικη θρησκεια Νερο μουΣενέκας έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:04στο μεταξύ, χριστιανοί χριστιανοί αλλά όπου μας συμφέρει, η οικουμενικότητα πάει περίπατοBeria έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:33Γιατί όχι Είλωτες;
Και να πηγαίνουν οι νέοι μας τα βράδια (Κρυπτεία) να τους καθαρίζουν την ώρα που κοιμούνται;
Μισά πράγματα. Δεν μου αρέσουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Αλλά οικουμενικώς διασπαζόμενη.Υπάρχουν και οι αντίθετοι παπάδες που αποκαλύπτουν.
https://fosfanariou.gr/index.php/2023/0 ... 08MZRd0K3c
https://fosfanariou.gr/index.php/2023/0 ... 08MZRd0K3c
Το colpo grosso που γίνεται σ' αυτές τις εκλογές είναι άνευ προηγουμένου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aλλο ειλωτας και αλλο μέτοικος, υπάρχει μεγάλη διαφορά, μη τα μπερδεύεις.Beria έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:33
Γιατί όχι Είλωτες;
Και να πηγαίνουν οι νέοι μας τα βράδια (Κρυπτεία) να τους καθαρίζουν την ώρα που κοιμούνται;
Μισά πράγματα. Δεν μου αρέσουν
Εν τω μεταξύ, η χαρά του ψέκα είναι το ΝΙΚΗ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Γιατι; ειναι κατά των εμβολιων; πιστεύουν σε προφητειες τηλεβιβλιοπολών; πιστεύουν στο ξανθό γένος;
Εγώ ουτε αυτους θα ψηφισω, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω αποχή σε αυτές τις εκλογές. Με επιρρέασε τελικά η τραγωδία στα τέμπη και τα καραγκιοζιλικια της κυβέρνησης και των υπουργών της. Να πάνε να γαμηθούνε εν ολίγοις.
Εγώ ουτε αυτους θα ψηφισω, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω αποχή σε αυτές τις εκλογές. Με επιρρέασε τελικά η τραγωδία στα τέμπη και τα καραγκιοζιλικια της κυβέρνησης και των υπουργών της. Να πάνε να γαμηθούνε εν ολίγοις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 09 Μάιος 2023, 09:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι, ναι και ναι.Αλιόσα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 09:16 Γιατι; ειναι κατά των εμβολιων; πιστεύουν σε προφητειες τηλεβιβλιοπολών; πιστεύουν στο ξανθό γένος;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι το Κινημα 21 τι ειναι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Έμαθα "δυσάρεστα" για μια υποψήφια τους στην Αττική...
Τρέλα...
Τρέλα...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μπα! Δεν πάνε σε πολιτικές συγκεντρώσεις.Kotas έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:58ευτυχως οι δικοι σου γνωστοι πανε για παλαμακια σε συριζοπασοκονουδου
Εντωμεταξύ ο κυριούλης δεν παίρνει θέση για το λαθρομεταναστευτικό, εάν πρόκειται για χριστιανούς λαθρομετανάστες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ο επικεφαλής είναι κάποιος Νατσιός, θεολόγος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 1 Απαντήσεις