σιγα μην παραπονεθω
αλλος εφαγε πορτα απο βουλευτικες λιστες και τωρα το ριχνει στον καρσιλαμα περι καπιταλιστικης απατης των εκλογων
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και για ποιόν λόγο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλα τα κόμματα είτε σαν εξουσίας είτε σαν διαμαρτυρίας; Σαν συνεργασίας δεν γίνεται; Ή και σαν μη συνεργασίας χωρίς αυτό να ταυτίζεται με την διαμαρτυρία. Υπάρχει και η θετική ψήφος.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:55Κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Στην τελική, κανένα κόμμα που έχει ως στόχο την κυβέρνηση ή συμμετοχή σε συγκυβέρνηση δεν μπορεί να ορισθεί ως κόμμα διαμαρτυρίας.Beria έγραψε: 16 Φεβ 2023, 09:47 Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει το ΠΑΣΟΚ
Καθώς δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει κόμμα διαμαρτυρίας, αν δεν συνεργαστεί για κυβέρνηση θα πάψει να έχει νόημα ως κόμμα. Οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν να ψηφίσουν το κόμμα που πρόκειται να κυβερνήσει.
Αν συνεργαστεί ισχύει η ίδια συνθήκη
Και ακριβώς γι' αυτό, νομίζω ότι οι ψηφοφόροι του πασόκ θα στηρίξουν τη συγκυβέρνηση με νδ ή σύριζα, με όποιο κόμμα θεωρούν ότι θα δώσει περισσότερα μπόνους στο πασόκ.
Δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες αλλά το πασόκ όντως δεν έχει πια κάποια ταυτότητα. Συμβαίνει φυσικά και σε άλλα κόμματα όπως πχ η ΝΔ αλλά αυτή τουλάχιστον ξεκίνησε και παρέμεινε ένα μεγάλο κόμμα από την αρχή της μεταπολίτευσης. Ο σύριζα ουσιαστικώς, πήρε τη θέση του πασόκ και ακριβώς γι' αυτό το πασόκ βρίσκεται σήμερα σ' αυτήν την... άχαρη θέση. Είναι κάπου στο περίπου μεταξύ των δύο μεγάλων αριστεροκάτι και δεξιοκάτι περίπου.Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2023, 17:01Και για ποιόν λόγο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλα τα κόμματα είτε σαν εξουσίας είτε σαν διαμαρτυρίας; Σαν συνεργασίας δεν γίνεται; Ή και σαν μη συνεργασίας χωρίς αυτό να ταυτίζεται με την διαμαρτυρία. Υπάρχει και η θετική ψήφος.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:55Κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Στην τελική, κανένα κόμμα που έχει ως στόχο την κυβέρνηση ή συμμετοχή σε συγκυβέρνηση δεν μπορεί να ορισθεί ως κόμμα διαμαρτυρίας.Beria έγραψε: 16 Φεβ 2023, 09:47 Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει το ΠΑΣΟΚ
Καθώς δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει κόμμα διαμαρτυρίας, αν δεν συνεργαστεί για κυβέρνηση θα πάψει να έχει νόημα ως κόμμα. Οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν να ψηφίσουν το κόμμα που πρόκειται να κυβερνήσει.
Αν συνεργαστεί ισχύει η ίδια συνθήκη
Και ακριβώς γι' αυτό, νομίζω ότι οι ψηφοφόροι του πασόκ θα στηρίξουν τη συγκυβέρνηση με νδ ή σύριζα, με όποιο κόμμα θεωρούν ότι θα δώσει περισσότερα μπόνους στο πασόκ.

θα είμαι εκει. όποιος συμφορουμιτης προσελθει ας μου στείλει πμ
Καλή τύχη
καλό είναι οι ομοιδεατες να βρισκόμαστε
Ποιος ειναι αυτος ο Κολειδης που πρεπει να τον παρουμε στα σοβαρα?
Εντάξει, αν μπορούσα, μπορεί να το σκεφτόμουν. Όχι για τον Al Bogdani αλλά για να δω πόσα φίλτρα έχει η Λιατινάρα και τι είναι μαμίσιο.
Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επιβιώσει μέχρι να φύγει ο Μητσοτάκης από τη ΝΔ και να έλθει κανένα ούφο της λαικοδεξιάς για να σηκώσει αυτό το λάβαρο του ευρωπαικού εκσυγχρονισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2023, 17:17Δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες αλλά το πασόκ όντως δεν έχει πια κάποια ταυτότητα. Συμβαίνει φυσικά και σε άλλα κόμματα όπως πχ η ΝΔ αλλά αυτή τουλάχιστον ξεκίνησε και παρέμεινε ένα μεγάλο κόμμα από την αρχή της μεταπολίτευσης. Ο σύριζα ουσιαστικώς, πήρε τη θέση του πασόκ και ακριβώς γι' αυτό το πασόκ βρίσκεται σήμερα σ' αυτήν την... άχαρη θέση. Είναι κάπου στο περίπου μεταξύ των δύο μεγάλων αριστεροκάτι και δεξιοκάτι περίπου.Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2023, 17:01Και για ποιόν λόγο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλα τα κόμματα είτε σαν εξουσίας είτε σαν διαμαρτυρίας; Σαν συνεργασίας δεν γίνεται; Ή και σαν μη συνεργασίας χωρίς αυτό να ταυτίζεται με την διαμαρτυρία. Υπάρχει και η θετική ψήφος.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:55
Κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Στην τελική, κανένα κόμμα που έχει ως στόχο την κυβέρνηση ή συμμετοχή σε συγκυβέρνηση δεν μπορεί να ορισθεί ως κόμμα διαμαρτυρίας.
Εννοώ ότι ακόμη και αν έλειπε από το πλαίσιο, ουδείς θα διαπίστωνε κάποιο κενό.