!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eurobasket 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Νικητής Eurobasket 2022

Σερβία
10
12%
Σλοβενία
14
17%
Ελλάδα
41
51%
Γαλλία
2
2%
Λιθουανία
1
1%
Ισπανία
3
4%
Ιταλία
1
1%
Τουρκία
4
5%
Γερμανία
4
5%
Κροατία
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλος
1
1%

Σύνολο ψήφων: 81

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Eurobasket 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2022, 23:59
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2022, 23:48
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Σεπ 2022, 23:38

Καλά μιλάμε για την πιο αμπαλη εθνική Ιταλίας εβερ,δεν το λες και παράσημο αυτο :102:
Και πότε ήταν μπαλωμένη η Ιταλία δηλαδή, για να έτυχε να είναι άμπαλη τώρα?
Ιταλίες, Αγγλίες κτλ ειναι ποδοσφαιρομάνες, δάσκαλε. Ποτέ τους δεν θυμάμαι να είχαν ομαδάρες μπάσκετ.
Η μόνη σχέση Ιταλίας με μπάσκετ, ήταν ο Τζινόμπιλι που ηταν Αργεντινος με ιταλικές ρίζες.
ρε συ ημαρτον η ιταλια εχει παιξει τελικους ευρωμπασκετ με λιμα τυπου κολντεμπελα και γκαλαντα
Εδώ μεσα γράφουν για Λυπηρίδη και Σχορτσιανίτη και ο,τι αλλο, ως καλύτερους του Γιάννη, άτομα που μας το παίζουν και σχετικοί στο μπάσκετ.
Άσε με και εμένα που (παραδέχομαι οτι) είμαι άσχετος, να κανω κι εγω το κομμάτι μου μια φορά. :003:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Καλος ειναι ο Γιαννης για να κανει κανα σκριν στο real basket.
Για παραπανω, το παιχνιδι θελει REAL ΓΑΜΙΑΔΕΣ, θελει Ντορσει, Φοντεκιο κλπ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Αν θέλεις εγγυημένο γέλιο, διαβάζεις Ντάζε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
vantono

lonelyrider έγραψε: 04 Σεπ 2022, 00:00 Ποιος ειναι καλυτερος σουτέρ από τον Ντόρσει σ αυτό το γιούρο?
Αντε να ναι ένας ή δύο. Μπορεί και κανενας.
Είναι εξωφρενικά cold-blood ο Τάιλερ. Σουτάρει άνετα, δεν ειναι καθόλου σφιγμένος, η μπάλα φεύγει σαν ψυχούλα απο το χέρι του, πετάει σαν το λευκό περιστέρι που εκατσε πάνω στον Καρατζαφέρη.
Το βλέπω ακομα και εγώ ο άσχετος με το που φύγει η μπαλα απο το χερι του, οτι θα βρει πλεχτό.

Υπάρχουν άλλοι που τους βλέπεις μαγκωμένους την ωρα που τραβάνε το σουτ, και με το που παιρνουν και μονο τη στάση να σουταρουν καταλαβαίνεις οτι πάει έξω. Αυτός ειναι τρομερός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Σεπ 2022, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Kαθαρη κλεψιά από την διαιτησία.
Αρχαία Κατσαρίδα
Phorum.gr user: Aρχαία Κατσαρίδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχαία Κατσαρίδα »

Δεν καταλαβαίνω γιατι παραληρεί ο κόσμος με τον Αντετοκούμπο. Το παιδί δεν κατέχει το άθλημα. Μόνο κάποιες πολύ θεαματικές στιγμές έχει που και που, χάρη στα υπερφυσικά του σωματικά προσόντα. Χαρακτήρα δεν έχει, δεν θα πω καν για το αστείο σουτ του, αλλα για το βασικότερο: του λείπει το μπασκετικό μυαλό. Από τους πιο υπερτιμημένους παίχτες.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Daje έγραψε: 04 Σεπ 2022, 00:07 Καλος ειναι ο Γιαννης για να κανει κανα σκριν στο real basket.
Για παραπανω, το παιχνιδι θελει REAL ΓΑΜΙΑΔΕΣ, θελει Ντορσει, Φοντεκιο κλπ.
Παίζει να ναι ο πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση, μπράβο daje
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αρχαία Κατσαρίδα έγραψε: 04 Σεπ 2022, 00:12 Δεν καταλαβαίνω γιατι παραληρεί ο κόσμος με τον Αντετοκούμπο. Το παιδί δεν κατέχει το άθλημα. Μόνο κάποιες πολύ θεαματικές στιγμές έχει που και που, χάρη στα υπερφυσικά του σωματικά προσόντα. Χαρακτήρα δεν έχει, δεν θα πω καν για το αστείο σουτ του, αλλα για το βασικότερο: του λείπει το μπασκετικό μυαλό. Από τους πιο υπερτιμημένους παίχτες.
Ετσι.
Ειναι χρυσο, φανταστικο, παιδι διαμαντι, αλλα για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μπασκετ, δεν κανει.
Το παιδι ειναι αθλητης στιβου, οποτε ειναι καταλληλος για το πρωταθλημα γυμναστικων επιδειξεων που ειναι το συγχρονο Nba.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αρχαία Κατσαρίδα έγραψε: 04 Σεπ 2022, 00:12 Δεν καταλαβαίνω γιατι παραληρεί ο κόσμος με τον Αντετοκούμπο. Το παιδί δεν κατέχει το άθλημα. Μόνο κάποιες πολύ θεαματικές στιγμές έχει που και που, χάρη στα υπερφυσικά του σωματικά προσόντα. Χαρακτήρα δεν έχει, δεν θα πω καν για το αστείο σουτ του, αλλα για το βασικότερο: του λείπει το μπασκετικό μυαλό. Από τους πιο υπερτιμημένους παίχτες.
Αρινας ε; αυτός τα είπε αυτά προχτές και τον ξεφτίλισαν στην Αμερική
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Λεγεών έγραψε: 04 Σεπ 2022, 00:11 Αν θέλεις εγγυημένο γέλιο, διαβάζεις κόουτς Ντάζε.
Fixed :lol:
κορωνιός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορωνιός »

Ο Αντετοκούνμπο είναι πραγματικά καλός στα ριμπάουντ και τα καρφώματα. Καλός στα μπλοκ και στους αιφνιδιασμούς. Και στις βολές είναι καλός σε αυτό το τουρνουά. Έχει και ομαδικότητα, βέβαια έχει ψωνιστεί λίγο δικαιολογημένα ίσως.

Πολύ αθλητικός αλλά ουσιαστικά άμπαλος.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω από μπάσκετ αλλά θυμάμαι πολλές φουρνιές της Εθνικής να έχουν θέματα με τα ριμπάουντ. Αυτή η συνεισφορά από μόνη της είναι σημαντική και τα κερδισμένα φάουλ και οι βολές. Αλλά υπάρχουν 100άδες παίχτες καλύτεροι τεχνικά.

Σήμερα είχε πιο σωστές επιλογές αλλά και πάλι είδα 2 αποτυχημένες προσπάθειες για τρίποντο χωρίς λόγο (και δεν είδα το πρώτο δεκάλεπτο).
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Fact 1: σε ολο το παιχνιδι τα ευκολα σουτ που καταφεραν οι ιταλοι ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου και αυτο οφειλεται στο φοβητρο Γιαννη σε συνδυασμο με την ομαδικη αμυνα που επιδεχεται βελτιωσης

Fact 2: Ιταλοι και Κροατες μπορει να φανηκε οτι θα γυριζαν το παιχνιδι αλλα ουσιαστικα ξεμειναν απο δυναμεις παιζοντας κατς τον Γιαννη ενω εμεις ειχαμε δυναμεις για ενα ακομα ημιχρονο σε ολοκληρο το ροστερ κανοντας αριστο rotation

Fact 3: στο συγχρονο μπασκετ (και στο ευρωπαικο) ολοι σουταρουν απο οπουδηποτε ουσιαστικα καθε παικτης εχει 2 επιλογες ή παει για καρφωμα/λειαπ ή για τριποντο, γιαυτο και διαφορες 10-12 ποντων ειναι επισφαλεις, οι Ιταλοι ειχαν 13/39 τριποντα, 13/32 διποντα,
η διαφορα ειναι οι προυποθεσεις που γινεται η καθε προσπαθεια σε συνδυασμο με το ταλεντο αλλα και την κουραση απο τη συνεχη πιεση που δεχεται ο εκαστοτε παικτης
γιαυτο σε Ευρωπη και ΝΒΑ μονο στην αρχη του αγωνα ολοι θυμουνται να τροφοδοτουν τους ψηλους για να μπουν μερικα ευκολα σουτ μεχρι να ζεσταθουν ολοι οι παικτες και να ανοιξουν οι αμυνες

Fact 4: πριν 30-35 χρονια στην ευρωπη το μπασκετ ηταν κατεξοχην ερασιτεχνικο, οι επαγγελματιες ηταν μια χουφτα σε καθε λιγκα και μεσα σε μια μερα με μια αποφαση βαφτιστηκαν κι εγιναν ολοι επαγγελματιες και μπραβο τους, αλλα οι Λυπηριδηδες στο συγχρονο μπασκετ δε θα πατουσαν καν το παρκε της Α1

Fact 5: πριν 30 χρονια οταν γινοταν Ευρωμπασκετ δεν ερχοταν ο Πατ Ραιλι, ο Φιλ Τζακσον και ιδιοκτητες ομαδων να παρακολουθησουν, -αμφιβαλλω αν ρωταγες μπασκετικο αμερικανο να ηξερε να σου πει την χωρα διεξαγωγης του-, ουτε ειχες τους 3 καλυτερους ΝΒΑερς και μαλιστα τους 2 MVP κι εναν τιτλουχο να συμμετεχουν

πριν 30 χρονια δεν ειχες σε ενα καταμεστο γηπεδο 3.000 ιταλους να φορανε τη φανελα ελληνα αντιπαλου παικτη,

επισης πριν 30 χρονια δεν ειχες το επισημο ΝΒΑ και την ομαδα που παιζει τους M.Bucks να ποσταρουν στα social media σε εκατομμυρια ακολουθους τα highlights του κορυφαιου ελληνα μπασκετμπολιστα με την ελληνικη ομαδα!
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Σεπ 2022, 12:46
axilmar έγραψε: 03 Σεπ 2022, 12:20 Γιατι ο Γιαννης προσπαθει τοσο πολυ να φτασει στο λειαπ/καρφωμα; Εγω στην θεση του θα εκανα χαλαρα σουτακια απο τα 5 μετρα με ταμπλω. Αφου δεν υπαρχει κανεις να τον εμποδισει.
Απλη αριθμητικη. Ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο στο ύψος του Γιάννη (Κέβιν Ντουράντ), σουτάρει από αυτή την απόσταση (10-16 ποδια) 46,7% στην καριέρα του. Δηλαδή 0.93 πόντους ανά σουτ. Ο Γιάννης μέσα στο καλάθι (0-3 ποδια) ευστοχεί με ποσοστο 74.4%, δηλαδη 1.45 ποντους ανά προσπαθεια. Άρα αν καταφέρεις σαν ομάδα να βγάλεις ένα σουτ, συμφέρει πολύ περισσότερο αν καταφέρεις να βγάλεις το δεύτερο παρά το πρώτο.

Επίσης μέσα στη ρακέτα έχει στατιστικά πολύ περισσότερα φάουλ από ότι στα σουτ από έξω. Στα φάουλ ο Γιάννης σουτάρει 72% οπότε πάλι βγαίνει σχεδόν ενάμισης πόντος ανά προσπαθεια.

Τα σουτ από τα 5 μέτρα ακόμα κι αν είσαι ο Ντουράντ δεν είναι καλή επιλογή στατιστικά. Και ο ίδιος ο Ντουράντ όταν έχει διάδρομο να πάει μέχρι μέσα, πάει μέχρι μέσα. Απλα δε μπορεί να το κάνει με την ίδια συχνότητα που το κάνει ο Γιάννης.
Καλα ολα αυτα αλλα ...χωρις ταμπλω. Εγω πιστευω οτι θα ηταν πολυ πιο ευκολο να σουταρε με ταμπλω.

Θα μου πεις γιατι δεν το κανουνε αλλοι παιχτες; ξερω γω, μαλλον θεωρειται μπας κλας...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Παντως ενα εχω να πω: ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αυτο το ριαλ μπασκετ ...απλα δεν βλεπεται.

Σχεδον η πλειοψηφια των παιχτων ειναι ξυλοκοποι αμπαλοι ατεχνοι.

Εβλεπα Ιταλια - Ελλαδα και συνεχως μου ερχονταν στο μυαλο οι Γκολντεν Στειτ Γουαριορς και οι τελικοι του ΝΒΑ, σαν παρηγορια...!!!!

Αρχισα να αναρωτιεμαι τι αποδοση θα ειχε ο Καρυ σε αυτο το ευρωμπασκετ...τελικα ειναι ΝΒΑ το ριαλ μπασκετ ή οχι;;;;;;
Άβαταρ μέλους
vantono

axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2022, 02:35 Παντως ενα εχω να πω: ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αυτο το ριαλ μπασκετ ...απλα δεν βλεπεται.

Σχεδον η πλειοψηφια των παιχτων ειναι ξυλοκοποι αμπαλοι ατεχνοι.

Εβλεπα Ιταλια - Ελλαδα και συνεχως μου ερχονταν στο μυαλο οι Γκολντεν Στειτ Γουαριορς και οι τελικοι του ΝΒΑ, σαν παρηγορια...!!!!

Αρχισα να αναρωτιεμαι τι αποδοση θα ειχε ο Καρυ σε αυτο το ευρωμπασκετ...τελικα ειναι ΝΒΑ το ριαλ μπασκετ ή οχι;;;;;;
Εγώ στο πχορουμ πρωτοάκουσα/διάβασα τον όρο "real basket". Και ακόμα δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς είναι.
Από τα συμφραζόμενα/γραφόμενα των πχορουμιτών, αντιλαμβάνομαι οτι ειναι ενα... old school basket(?) που τους κάνει να νοσταλγούν τα νιάτα τους, κατι τέτοιο.

Να μας εξηγήσουν πως είναι και το "fake basket" δηλαδη, να ξερουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”