οκ, πλυνε δοντακια, παρε χαπακια, κι αντε για νανι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:49Βλέπεις πόσο κυρπαντελοκάγκουρας είσαι καλό μου;John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:45ε μην ελπιζεις οτι θα βρεις αλλο κοροιδο να σε ανεχεται δυο το πρωι σ ενα τελειωμενο φορουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:40
Βασικά, εγώ του έκανα πρόταση βρε κουτό. Τόσο για το γάμο όσο και για το διαζύγιο. Αυτός παντρεύτηκε άλλες δυο, τις χώρισε και τώρα είναι με μια τρίτη που τον πρήζει για σύμφωνο συμβίωσης και μου λέει τον πόνο του και γελάμε.![]()
Μάλλον όχι, έτσι;
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και άντε να πουλήσεις άποψη στις "πατσαβουρίτσες" σου, ιντελεκτουέλ σκαρμόγυφτε.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χριστιανοταλιμπάν οδηγός ΚΤΕΛ θέλει να κατεβάσει κοπέλα που φοράει τοπακι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Χριστιανοταλιμπάν οδηγός ΚΤΕΛ θέλει να κατεβάσει κοπέλα που φοράει τοπακι
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ρε μη γίνεστε κακοί , ενώ δεν είστε .Κι εμένα μου έκανε πρόταση γάμου η Στύγαινα ,κι είμαστε 18 χρόνια μαζί..
Εσύ τί θα κάνεις; Θα ξεχυθείς σαν αίλουρος στους δρόμους να μοιράσεις επαναστατικό πόνο; Γιατί από πατριαρχικό, σόρυ μικρέ αλλά δεν το έχεις.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:51οκ, πλυνε δοντακια, παρε χαπακια, κι αντε για νανι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:49Βλέπεις πόσο κυρπαντελοκάγκουρας είσαι καλό μου;John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:45
ε μην ελπιζεις οτι θα βρεις αλλο κοροιδο να σε ανεχεται δυο το πρωι σ ενα τελειωμενο φορουμ.
Μάλλον όχι, έτσι;
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και άντε να πουλήσεις άποψη στις "πατσαβουρίτσες" σου, ιντελεκτουέλ σκαρμόγυφτε.![]()
Αγάπη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, όχι και κακοί. Έχω δώσει ρισπέκτ και σε σένα και στη Στύγαινα. Εσείς αντέξατε ως ζευγάρι έχοντας 4 παιδιά. Εμείς αντέξαμε μόνον ως γονείς με ένα. Τα ειλικρινή σέβη μου και ξέρεις ότι το εννοώ.Στύγιος έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:54 Ρε μη γίνεστε κακοί , ενώ δεν είστε .Κι εμένα μου έκανε πρόταση γάμου η Στύγαινα ,κι είμαστε 18 χρόνια μαζί..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:58Εσύ τί θα κάνεις; Θα ξεχυθείς σαν αίλουρος στους δρόμους να μοιράσεις επαναστατικό πόνο; Γιατί από πατριαρχικό, σόρυ μικρέ αλλά δεν το έχεις.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:51οκ, πλυνε δοντακια, παρε χαπακια, κι αντε για νανι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2022, 01:49
Βλέπεις πόσο κυρπαντελοκάγκουρας είσαι καλό μου;
Μάλλον όχι, έτσι;
![]()
Αγάπη.

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- taxalata xalasa
το πακι;
ποιο πακι;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στυγιος:Στύγιος έγραψε: 28 Ιουν 2022, 23:47 Δεν έχετε δει μαθήτρια Γ' Λυκείου χωρίς σουτιέν με τις ρώγες να πετάγονται απ' το φανελάκι κι ο φουκαράς ο Στύγιοςνα προσπαθεί να παραδώσει Ιστορία Γ' Λυκείου για Πανελλήνιες...

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Χμμμ...Στύγιος έγραψε: 28 Ιουν 2022, 14:52 Είχε καυλώσει ο οδηγός και δε θα μπορούσε να οδηγήσει μετά.![]()
Ας τόλμαγα εγώ ή συνάδελφος να κάνω-ουμε παρατήρηση στις μαθήτριες που έρχονται με τα ξώκοιλα και τα κολάν και μετά θα με -μας περίμενε μια ωραιότατη ΕΔΕ.![]()
Spoiler
Στύγιε...τι παρατηρείς στην τάξη;;!!!
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Μην το παίρνετε κομματικά το θέμα επειδή έχω δει και αριστερούς να σε πετάνε έξω από το μαγαζί για το ντύσιμο.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ αν δεν δω και την κοπέλα και το "τοπάκι", τι είναι αυτό το τοπάκι, ούτε ο γκούγκλις δεν το ξέρει, αν δεν δω, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και πάω με τον οδηγό αλλά και ο επιβάτης έχει και αυτός τα δίκια του.
Αν φόραγε κάτι τέτοιο, κάνει και ζέστα, μια χαρά και η κοπέλα, και αυτή δίκιο
https://torouxo.gr/index.php?route=prod ... t_id=28243
Αν φόραγε κάτι τέτοιο, κάνει και ζέστα, μια χαρά και η κοπέλα, και αυτή δίκιο
https://torouxo.gr/index.php?route=prod ... t_id=28243
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
οχι. ο οδηγος ειναι μπινες.mao mao έγραψε: 29 Ιουν 2022, 00:07 Είδα το βίντεο. Θα πω οτι είναι κωλοπαίδια. Ο φουκαράς ο οδηγός δεν έφταιγε σε τίποτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Θα περιμέναμε απ τον Ευαγγελάτο και τον τεχνικό που χειρίζεται τα κολαζ να είχε τον δημοσιογράφο με "τοπακι" για να είναι το δελτίο περισσότερο διευκρινιστικό.O I έγραψε: 29 Ιουν 2022, 07:59Περί ανέμων και υδάτων
αυτό![]()
Ο.Ι.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
το ελληνικο κρατος δεν εχει νομοθεσια που να επιτρεπει στο κτελ η σε οποιον αλλο φορεα να οριζει τι θα φορουν οι ανθρωποι.mao mao έγραψε: 29 Ιουν 2022, 00:19Τα ΚΤΕΛ Ξάνθης έχουν μια ορισμένη πολιτική σχετικά με το τι πρέπει να φοράν οι επιβάτες. Αυτό εξηγούσε στο ζευγάρι με τρομερά ήπιο τρόπο ο οδηγός, παρότι τον προκάλεσαν με την αγένεια τους. Από εκεί και πέρα αν διαφωνείς με αυτή την πολιτική μπορείς να διαμαρυρηθείς σε κάποιον ανώτερο υπευθυνο του ΚΤΕΛ. Το να τα βάζεις έτσι με ένα φουκαρά οδηγό και να τραβάς βίντεο μπας και γίνεις βάιραλ, είναι τσογλανισμός.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις